נטפרי בהדרן - עדין קיים?
-
@nk כוונתו על הדרן....
ומהאתר של הדרן נראה שעדיין עובדים עם נטפרי
https://hadran.net/שרות-לקוחות-ומדריך-שימוש/ -
@nk
זה עובד אבל יש בעיות בעבודה במקום שיש בעיות קליטה
העניין הוא שזה עובד על חיבור vpn לשרתי הסינון של נטפרי ואז כל פעם שיש ניתוק ברשת הדפדפן צריך להתחבר שוב לשרת וזה לוקח מעט זמן -
@דובדבן
זה הסתדר או עדיין בעיה עם נטפרי- הדרן, כי אני רוצה לקנות דפדפן מהדרן ואהי מסתפק בין דפדפן נטפרי או דפדפן סייפטק? -
@איציקו
נשאר אותו דבר -
@איציקו אמר בנטפרי בהדרן - עדין קיים?:
@דובדבן
זה הסתדר או עדיין בעיה עם נטפרי- הדרן, כי אני רוצה לקנות דפדפן מהדרן ואהי מסתפק בין דפדפן נטפרי או דפדפן סייפטק?הבנתי שיש דפדפן של הדרן עצמו שהוא נקרא דפדפן שיושב על "סייפר" והוא מצוין מבחינת סינון
אומנם לא ברמה של נטפרי אבל פדיחות בתמונות לא תמצא שם בחיים.
סיפטק אני לא מכיר נטפרי זה מצוין ולדעתי צריך פשוט טאבלט חזק ואז יש לו קליטה יותר טובה וכמובן לקחת רשת טובה כמו פלאפון וכד' ואז לא אמור להיות בעיות.
בצלחה -
@איציקו אמר בנטפרי בהדרן - עדין קיים?:
@דובדבן
זה הסתדר או עדיין בעיה עם נטפרי- הדרן, כי אני רוצה לקנות דפדפן מהדרן ואהי מסתפק בין דפדפן נטפרי או דפדפן סייפטק?בדפדפן החדש של נטרפי/הדרן אין לי שום תקלות. עובד חלק, אך לפעמים איטי.
-
@א אמר בנטפרי בהדרן - עדין קיים?:
לא צריך לכל זה כיום, אפליקצית דפדפן נטפרי/הדרן החדשה מתחבר אוטומטית לVPN.
-
@נדל-ן יש נקודה חמה מסוננת?
-
@קינג-קומפיוטר נראה לי שיש אפשרות כי כששאלתי על WIFI אמרו לי "אתה צריך נקודה חמה?" מזה הבנתי שיש אפשרות כזאת
עריכה!
דברו על זה במתמחים שמה נראה לי אתה בין המומחים שם מוזר לי שלא ראית את זה לבד
-
@asherke אני שואל כי לפני תקופה היה לי בעיה בדפדפן בהדרן
אז הם התקינו לי את הדפדפן החדש
הבעיה הייתה שעם הדפדפן החדש אין אפשרות להפעיל את הנקודה חמה
אז עזבתי אותו ואני משתמש עדיין בדפדפן הישן והמסורבל
מעניין אותי לדעת אם כיום בדפדפן החדש יש אפשרות לנקודה חמה -
@קינג-קומפיוטר הרגע בדקתי ויש לי דפדפן של הדרן החדש ולא נראה לי יכול להיות שעם פנייה יפתחו לי את זה ואז זה יהיה כמובן סינון של הדרן ולא של נטפרי מה שאומר שיכול להיות שזה בלתי אפשרי כי להדרן יש סינון תוכנה ולא סינון ספק כמו נטפרי ואז אולי זה בלי סינון או עם סינון ברמה נמוכה מאוד
שוב יכול להיות שאני טועה -
@asherke לא הבנתי מה אמרת
להדרן יש נקודה חמה מסוננת ע"י נטפרי
וכדי להפעיל את הנקודה חמה צריך את הדפדפן של נטפרי
פה פירטתי על זה https://mitmachim.top/post/641042 -
@קינג-קומפיוטר חשבתי שאתה שואל על דפדפן של "הדרן" ללא VPN של נטפרי ועל זה עניתי לך שראיתי כרגע שלא עובד זה הכל לא דיברתי על הדפדפן בחיבור VPN של נטפרי זה ברור שזה עובד אין צורך לדון ע"ז בכלל
אא"כ לא הבנתי אותך נכון אז תתקן אותי -
@איציקו
יש להדרן אפשרות לנט פרי, יש שם תקלות לפעמים שצריך להתחבר שוב שתליויות בגרסת האנדרואיד שיש לך, בגרסאות היותר גבוהות יש יותר תקלות.
אבל הייתי מציעלהתחבר שוב ושוב אפילו כמה פעמים ולא לפגום בעינים.
הדפדפן של סייפטק מומלץ למי שמעוניין בסינון חלש. -
בהדרן יש 2 דפדפנים עם נטפרי, הגירסא הישנה , והחדשה
בישנה אפשר להוציא נקודה חמה עם סינון נטפרי,
בחדשה אין כרגע אפשרות.
גם לא אם שולחים פניה אליהם, מקסימום יחליפו חזרה לגירסא הישנה ויפתח אוטומטי הנקודה חמה.
אין אופציה כרגע לחדש + נקודה חמה -
@קינג-קומפיוטר אמר בנטפרי בהדרן - עדין קיים?:
@נדל-ן יש נקודה חמה מסוננת?
אכן, בדפדפן החדש אין אפשרות לנקודה חמה.
רק בדפדפן הישן, ניתן להפעיל תוכנת הVPN בנפרד מנטפרי, המעלה של הדפדפן החדש הוא שהVPN מובנה בתוך הדפדפן, מה שיוצר חסרון להפעלת נקודה חמה.