סינון על שולחן עבודה מרוחק?
-
ביקשו ממני לסייע בהתקנת סינון נטפרי בשולחן עבודה מרוחק, אשר כיום איננו מסונן.
המחשבה הראשונית הייתה להתקין VPN על השולחן המרוחק (windows server, מאוחסן בענן).
האם מישהו התנסה בכך?השאלות שלי הן כאלה:
- השרת משמש כעשרה משתמשים בו-זמנית. האם ה-VPN יאט בצורה משמעותית את התעבורה? יש נתונים על רוחב הפס שנטפרי מספקים?
- אני רוצה לוודא: ה-WiFree בשום סיטואציה לא אמור לחסום את הגישה לשרת, גם אם ה-VPN מתנתק (כך רשום כאן, אני מעוניין לוודא שזה נכון).
במרכז הפניות כתבו לי שאני עלול להיתקע ללא גישה לשרת. אך אולי יש מישהו כאן בפורום שמצא לכך פתרון?
תודה!
-
@חיפושית-100 עבור איזה צורך נועד שולחן העבודה המרוחק? אולי אפשר לחסום דפדפנים לחלוטין אם אין בהם צורך ו/או רשימה לבנה של דומיינים. זה יהיה יציב יותר כנראה.
-
פוסט זה נמחק! -
@shraga אמר בסינון על שולחן עבודה מרוחק?:
@חיפושית-100 עבור איזה צורך נועד שולחן העבודה המרוחק? אולי אפשר לחסום דפדפנים לחלוטין אם אין בהם צורך ו/או רשימה לבנה של דומיינים. זה יהיה יציב יותר כנראה.
בעיקרון רוב העבודה הינה ב-Web (אתרים שונים).
כך שלחסום את פורטים 80 ו-433 (או פתרונות דומים אליהם אתה מתכוון) זהו פתרון מעולה, אך לא למקרה הזה. -
@חיפושית-100
מניסיון שלי: וויפרי לא חוסם כניסה לשרת, גם אם הוא חוסם את הרשת. (וויפרי 3 אני לא יודע, אני מדבר עם הוויפרי הרגיל)
ה VPN יכול לחסום כניסה מרחוק, תלוי איזה פרוטוקול.
VPN מאט את המהירות, לא נראה לי שיש הגבלת רוחב פס, אבל בפועל זה איטי יותר, זה גם תלוי לפי שעות.
אם אתה מתחבר דרך נטפרי אניוור תוכל לנסות איזה שרת יהיה הכי מהיר, (בעבר השרת האנגלי היה אצלי הכי מהיר, אבל זה בעיה לחלק מהאתרים הממשלתיים הישראליים שחוסמים IP מחו"ל) -
אם אתה רוצה לסנן את כל השרת,
תבדוק אופציה לשים אותו בחווה של ספקית נטפרי -
@yoel מעניין כי אנו באמצע לבנות אתר ששואב נתוני תמונות מבחוץ
והיינו מעונינים בסינוון כל השרת, כך שאם יש משהו בעית שזה יסתנן אוטומטי,
אם תוכל לפרט איפה אנו יכול לקנות אחסון מספקית נטפרי -
@מ-ל-0 אמר בסינון על שולחן עבודה מרוחק?:
@yoel מעניין כי אנו באמצע לבנות אתר ששואב נתוני תמונות מבחוץ
והיינו מעונינים בסינוון כל השרת, כך שאם יש משהו בעית שזה יסתנן אוטומטי,אם הגולש משתמש בנטפרי התמונות יסוננו לו כשהוא גולש לאתר, ואם הוא משתמש בסינון בעייתי - בין כה הוא רואה תמונות באלף אתרים אחרים
-
@צדיק-תמים
אסור להאכיל טרפות גם לאדם שלא כל כך מקפיד על בד”ץ -
@מ-ל-0
תפנה לספקיות של נטפרי
מאמין שרובם ככולם ישמחו למכור לך אחסון אתרים \ שרתים