למה חסום לי המייל?
-
-
@aiib אמר בלמה חסום לי המייל?:
@ברכי-א אמר בלמה חסום לי המייל?:
"איך אני יכול לעזור לך, תפרטי"
אם על זה חסמו מייל המצב קשה ביותר!
אולי מכירים את ה'נשמה' שמאחורי, ה"י
-
@אחד-תם אמר בלמה חסום לי המייל?:
@aiib אמר בלמה חסום לי המייל?:
@ברכי-א אמר בלמה חסום לי המייל?:
"איך אני יכול לעזור לך, תפרטי"
אם על זה חסמו מייל המצב קשה ביותר!
אולי מכירים את ה'נשמה' שמאחורי, ה"י
שאלו כאן בפורום האם נטפרי יכולים לחסום כתובות ספציפית, אולי זה הפתרון...
-
@aiib
אם השולח לא בנטפרי זה לא יעזור... -
-
@aiib
לא הבנתי למה
אם השולח בנטפרי הם יכולים לחסום אותו
אם המקבל בנטפרי אז יחסמו לו את המייל, זה לא פתרון אלא בעיה חדשה -
@רחלי65 אם ניתן לחסום שולח אז גם ניתן לחסום קבלה
-
@aiib לא מדויק, שליחת מייל דרך נטפרי זה פקטה יוצאת מהמחשב שלך לשרתי גוגל שמורה לשלוח מייל לכתובת X, אפשר להגדיר שאם השליחה היא לכתובת מסוימת הפקטה לא תישלח,
אבל מייל נכנס מגיע לשרתי גימייל, נניח שאתה טוען את המייל אז כל המיילים שנכנסו עבורך נטענים ובתוכם גם המייל הבעייתי
אז אולי אפשר לפתח סינון שמייל כזה לא ייטען בנטפרי ברשימת המיילים וכמובן לא ייפתח, אבל זה פיתוח נפרד שאין לי מושג כמה הוא מורכב. -
@צדיק-תמים אמר בלמה חסום לי המייל?:
@aiib לא מדויק, שליחת מייל דרך נטפרי זה פקטה יוצאת מהמחשב שלך לשרתי גוגל שמורה לשלוח מייל לכתובת X, אפשר להגדיר שאם השליחה היא לכתובת מסוימת הפקטה לא תישלח,
אבל מייל נכנס מגיע לשרתי גימייל, נניח שאתה טוען את המייל אז כל המיילים שנכנסו עבורך נטענים ובתוכם גם המייל הבעייתי
אז אולי אפשר לפתח סינון שמייל כזה לא ייטען בנטפרי ברשימת המיילים וכמובן לא ייפתח, אבל זה פיתוח נפרד שאין לי מושג כמה הוא מורכב.מודה שאני לא מומחה גדול אבל מהתיאור שלך לא השתכנעתי...
'הפקטה' שנטפרי מונעת בשליחה שאותה 'פקטה' תמנע מקבלה... -
@aiib מאוד פשוט
כדי לשלוח מייל, אתה צריך שהשרת יסכים לשלוח אותו.
עם אתה על נטפרי, אז השרת פשוט לא מאשר את השליחה.
אבל לקבל מייל, זה לא תלוי בשרת שלך אלא בשרתים של גוגל.
כלומר, אתה לא מקבל מייל רק כשאתה מחובר למחשב, אלא שהמייל כבר הגיע לתיבה שלך, ואתה יכול לפתוח אותו איפה ומתי שאתה רוצה.
ולכן חסימה על זה צריכה לעבוד בצורה שונה
כל זה נכתב לענ"ד ע"פ דברי @צדיק-תמים -
@איש-פשוט-מאוד הסברת היטב.
-
@צדיק-תמים
ובשביל שהמייל הזה ינחת אצלי במחשב הוא לא צריך לעבור דרך השרתים של נטפרי?
נכון שהחשבון שלי כבר קיבל אותו, ואם אפתח את המייל בלי נטפרי אראה אותו (ועוד).
אבל כל עוד אני מתחבר מנטפרי הם אמורים להיות מסוגלים יכולים לעצור אותו אצלם, לא? -
@yp לא אמרתי שלא
@צדיק-תמים אמר בלמה חסום לי המייל?:
אז אולי אפשר לפתח סינון שמייל כזה לא ייטען בנטפרי ברשימת המיילים וכמובן לא ייפתח, אבל זה פיתוח נפרד שאין לי מושג כמה הוא מורכב.