האם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?
-
@מלא אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:
הלוואי שהיה כזו אפשרות,
אין אפשרות לחסום שליחת דואר נכנס לכתובת מייל של ג'ימייל דרך ספקי האינטרנט.לא מדוייק
היה כאן דיון בעבר על כך שנטפרי חסמו שליחת מיילים להרשמה לשירות מסויים. -
@nigun
זה דומה?
הרשמה לשירות זה לינק עם מאפיינים מוגדרים -
@nigun אין הבדל בין חסימת שליחה דרך נטפרי לבין חסימת קבלה?
-
@צדיק-תמים אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:
@nigun אין הבדל בין חסימת שליחה דרך נטפרי לבין חסימת קבלה?
לכאורה אין הבדל
אבל אני השתדלתי להצמד לעובדות ושכל אחד יסיק מסקנות לבד -
אני רוצה לכתוב הערה בעקבות כמה טענות שכתבו אי פה אי שם.
לא לחינם תמונות נשים חסומות בנטפרי, ואני אכן מעוניין שלא יהיו תמונות כאלו במחשב שלי.
גם אם היו שולחים לינק לחסומים לבקשת קטלוג הייתי נזעק, בן נכדו של ק"ו כאשר מכניסים לי את זה בלי לשאול ובלי למצמץ.כשנוחת אצל אדם מייל של צדקה/קהילה/חיזוק/עלון - ללא רשות, זה חורה לו. הוא שולח לספאם, מחזיר מייל נזעם, ואוי ואבוי אם זה יקרה עוד פעם.
אז למה כאן זה לא ככה?
כל השאלה היא האם 'לא תתורו' נמצא אצלך ברשימת האינטרסים.ברי לי ש'מה כבר קרה, תמחק את זה וזהו...' 'לא לפגוע בפרנסה של אחרים', זו לא היתממות, אלא זה 'אכלה ומחתה פיה ואמרה לא פעלתי אוון'
מי שאכפת לו לא יכול לעבור על זה בשתיקה. אני מזכיר, פרצו לבית שלי והכניסו לשם תועבה.לומר 'אז למה פתחת את הקובץ' זו ליצנות, כי זה מסיט את הדיון לנושא לא ענייני.
ולגופו של דבר, אדרבה, נאמר שח"ו ר"ל נכשלתי ובלעתי את ה'כזית נבלה', פתחתי ונכשלתי, הרי כך הנושא נהיה הרבה יותר חמור! -
-
@בדיקה אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:
@yp אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:
שרשימת כתובות אימייל של עורכים תורניים!! (קבוצת גוגל) קיבלו מייל עם קובץ של תמונות נשים
ממה שאני הבנתי מדובר בקובץ של תמונות נשים בשמלות כלה ולא בגדי שחץ
אני לא מזלזל אבל א"א לדעתי לקרוא לזה מלריות
אולי תסביר לנו אם ראית קובץ PDF שכתוב עליו שמלות כלה למה פתחתחשוב לי מאוד להגיב על זה בגלל הפרט האחרון שכתבת.
כאילו אתה אומר מה הבעיה להנגיש תמונות נשים לציבור אם יש הודעה שכתוב על זה "תוכן לנשים" או "שמלות כלה" כפי שכתבת.
אתה משווה את זה לרחוב בו יש לבן אדם נסיון האם להסתכל או לא. וזה לכשלעצמו השוואה נכונה.
רק השאלה שלי. מה יקרה אם מחר עיתון משפחה או עיתון אחר יעשה מגזין כזה של שמלות כלה או יחלקו בדואר כזה מגזין. האם זה ירגיש לך נורמלי? האם תגיד מה הבעיה. שלא יפתח את העיתון? האם היית מרגיש בנוח שאשתך הייתה מפורסמת בעיתון הזה?
למה זה לא מרגיש נורמלי. כי זה פריצת גדר!. פריצת גדר משמעותה לעשות משהו לא מקובל. ולכן לפרסם נשים בחוצות זה דבר לא מקובל בציבור החרדי. גם אם כתוב על זה תוכן לנשים וכו.
הבעיה בכל הדבר הזה שמנרמלים התנהגות פורצת גדר. זה הופך להיות לדבר נורמלי.
ואז אפשר להמשיך לפריצת גדר הבאה.
הבעיה בפריצת גדר שזה משמעותי ציבורית. זה לא עניין פרטי של אדם כזה או אחר.
זה משמעותית ציבורית מכל הכיוונים וזה חמור יותר. -
זה כמו שרוצים נטפרי לנשים עם קוד עלק
-
@yp כחבר בקבוצה אני אומר לך שלא פתחתי את המייל הזה (למעשה לא קיבלתי אותו ויש לי תחושה שאני יודע למה)
כשנוחת אצל אדם מייל של צדקה/קהילה/חיזוק/עלון - ללא רשות, זה חורה לו. הוא שולח לספאם, מחזיר מייל נזעם, ואוי ואבוי אם זה יקרה עוד פעם.
אז למה כאן זה לא ככה?אצלי זה לא ככה מעולם לא העברתי דבר כזה לספאם
כל השאלה היא האם 'לא תתורו' נמצא אצלך ברשימת האינטרסים.
כנראה שכן, סו"ס אני חושב שיש לי יראת שמים
ברי לי ש'מה כבר קרה, תמחק את זה וזהו...' 'לא לפגוע בפרנסה של אחרים', זו לא היתממות, אלא זה 'אכלה ומחתה פיה ואמרה לא פעלתי אוון' (ע"ש).
מנין לך?
נ.ב. כל כך פשיטא לך שפתחתי את הקובץ... תלמד קצת על שמירת העיניים ותראה ישועות.
אני אכן אשתדל להתחזק, אם אני הייתי מקבל הייתי מניח שזה ללא גוף כמו שמקובל לשים בכל מני מקומונים ולכן אם אתה כ"כ זועק כנראה שאתה יודע שיש תמונות נשים
ולעצם זה שחשדתני וביישתני הנני מתקשה למחול לך, חושב שראוי שתתנצל בכ"א, קצת נפגעתי ממה שכתבת כאן בפומבי, אני בטוח שתוכל להשיג את המייל שלי ולשוחח איתי.
ולב @magicode אני אומר אם משפחה או כל מקומון אחר היה שם הייתי דוחה אותו בשני ידיים, מה לעשות מייל זה שונה,
במייל כן מקובל לשלוח תכנים כאלה של קטלוגים ללקוחות, לא צריך להיתמם.
ושוב אדגיש אני לא מקבל שום דבר כזה
כל פרסום נמחק בתיבה האישית או בתיבת העבודה -
@בדיקה
לא מסכים שזה מקובל. זה למי שהתקלקל.
זה דומה ל"חרדים" שנמצאים באינסטגרם מקובל שמה דברים ברמה אחרת לגמרי.
למי שנכנס לראשונה לאינטרנט הוא בהלם מזה.
עד שהוא מתרגל שככה זה.
לפני נטפרי היה מקובל בעולם האינטרנט להציג תמונות של נשים מפורסמות באתרי חדשות.
היום המצב הוא שאין לי מושג איך נראת היועצת המשפטית לממשלה.
צריך למחות במי שפורץ גדרות. ולא לשתף איתו פעולה. -
@magicode שוב אני לא נותן לזה לגיטימציה, אני חושב שזה לא בסדר ואף מחיתי בפני מי ששלח מחאה נמרצת
אבל האם שאני מסתובב אחת לחודש בב"ב אני לא רואה מודעות לקבלת קטלוג במייל?
זה הרי מפורסם ללא סוף במקומונים כמו חזק וכח הפרסום.
אם אין את זה בק"ס אשריכם בב"ב זה קיים.
לדוגמא בגליון האחרון שלהם עמוד 10 למטה עמוד שלם של פרסום ולמטה יש לקבלת קטלוג במייל (מודעה אחת אקראית שאחי נתן לי) -
מה שאני סך הכל התכוונתי לסיכום לומר
זה שהמקרה הוא לא כ"כ חמור לפחות ממה שחברים בקבוצה דיווחו לי
ולכן גם לא נראה לי מוצדק לחסום את המייל של אותו שולח.
מאז הופרחו שמועות ע"ג שמועות כולל רמיזות חמורות מאוד כלפי. -
לדוגמא בגליון האחרון שלהם עמוד 10 למטה עמוד שלם של פרסום ולמטה יש לקבלת קטלוג במייל (מודעה אחת אקראית שאחי נתן לי)במקומונים יש תמונות של נשים או רק של בגדים?
-
@nigun אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:
לדוגמא בגליון האחרון שלהם עמוד 10 למטה עמוד שלם של פרסום ולמטה יש לקבלת קטלוג במייל (מודעה אחת אקראית שאחי נתן לי)במקומונים יש תמונות של נשים או רק של בגדים?
במקומונים יש תמונות שלא היו נכנסות לעיתונות החרדית
-
בלי שמות ספציפיים של עיתונים , אבל בעיתונות חרדית בהחלט יש תמונות של בגדים, וכמובן גם במקומונים.
כאישה אני יכולה לומר שבקבוצות של נשים שולחים דברים מהסוג המדובר ואף אחת לא עושה מזה עניין.
אם מדובר בקטלוג של שמלות כלה, לא יודעת לומר אם ההוא התכוון להחטיא את הרבים או שזה היתה פרסומת שהחטיאה את המטרה... -
@nigun גם במייל הנ"ל היה רק תמונות של בגדים (לפי מה שנמסר לי)
@ברצינות אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:
במקומונים יש תמונות שלא היו נכנסות לעיתונות החרדית
ייתכן אבל אני כן חושב שמקובל (בשונה מהנטען לעיל) להכניס מקומונים גם לבתים שמורים מאוד (אצלי בבית בילדותי היינו מעלים את המקומונים ישירות לחדר ההורים שם רק אמא היתה מעיינת בהם)
-
גם במייל הנ"ל היה רק תמונות של בגדים (לפי מה שנמסר לי)
חשבתי ש
@yp אמר בהאם נטפרי יכולים לחסום מיילים שמגיעים מכתובת מייל ספציפית?:קיבלו מייל עם קובץ של תמונות נשים
-
ממה שאני הבנתי מדובר בקובץ של תמונות נשים בשמלות כלה
תרי תנאי אליבא....