אפליקציה של מזגן טורנדו ובכלל
-
למה לא הולך לי לחבר מזגן טורנדו לאפליקציה שלו.
יכול להיות שהחסימה של נטפרי עוצרת את זה!
ואם כן מה הפתרון?
תודה. -
האם ניסית לשלוח פנייה למערכת הפניות עם הקלטת תעבורה?
-
-
מה למעשה? נמצא פתרון?
-
@אבשה אני לא חושב כך. בזבזתי על זה הרבה זמן אבל לא הצלחתי להתחבר. הבעיה היא לא בגלל נטפרי, טורנדו לא עדכנה את האפליקציה כבר 3 שנים. הטכנאי שהתקין את המזגן לא הצליח לחבר אותו לסמארטפון הפרוץ שלו. הוא אמר לי ליצור קשר עם טורנדו, עדיין לא ניסיתי.
נ.ב. חנות גוגל חסומה בנטפרי, אבל אתה יכול לבדוק בחנות האפליקציות של אפל את כמות הדירוגים והביקורות השליליות של אחרים שלא יכולים להתחבר לאייפון. -
@shloimy95 הרגע הצלחתי לחבר מזגן לאייפון שלי
קודם כל יש לדעת שלטורנדו/תדיראן יש 4 אפלקציות שונות, וצריך להוריד את האחת המתאימה, למשל כל סדרת X צריכה את האפלקציה WIFI-3 וכו' וכו'
יש שם המון סינית באפלקציה גם אחרי שמחליפים לעברית אבל כל מה שצריך לדעת זה:
שצריך ללחוץ בשלט 8 פעמים ברצף על הכפתור HEALTH בשביל להעביר את המזגן למצב חיבורעכשיו לגבי משתמשי הנטפרי,
בתחילת התהליך הטלפון והמזגן צריכים להיות על אותו WIFI
אז קודם רק כדי לטעון את האפלקציה מתחברים עם האייפון לרשת לא של נטפרי (סים, נקודה חמה) ופותחים ונרשמים וכו' וכו'
ואז ממש בשלב שהוא מבקש את הסיסמא של הראוטר בשביל לשלוח אותה למזגן מתחברים למודם הביתי של לנטפרי ומחברים המזגן אליה. הוא מצליח לחבר את זה לראוטר בלי תעודת אבטחה - רק לשנות את השם של המזגן לכינוי משלך יכול להיות שלא יעבוד
זהו! המזגן מסתנכרן עם השרת!! זה עובד!!
אחרי זה צריך לחזור לסים/ רשת לא של נטפרי ואפשר להגדיר טיימרים להפעלה ועוד ועוד מכל מקום בעולם!! גם להפעיל את המזגן מהאוטו לפני שעולים לבית -
@מיץ-פטל אמר באפליקציה של מזגן טורנדו ובכלל:
האפלקציה WIFI-3
זו בדיוק הגרסה שניסינו, רק באנדרואיד. אין לי אייפון
צריך לחזור לסים/ רשת לא של נטפרי
אין לי תועלת מהאפליקציה אם לא ניתן להשתמש בה עם נטפרי, אבל אם זו הייתה הבעיה היחידה כנראה ניתן היה לערוך את גרסת האנדרואיד כך שתסמוך על תעודת האבטחה של נטפרי וניתן לפתוח אתרים עם בקשת תמיכה .