אפילו המקצוענים ביותר לא יכולים על WIFREE
-
ידיד שלי הכניס את המחשב שלו לתיקון בחברה, זה לקח די הרבה זמן,
הוא יצר קשר עם הטכנאי, מדובר בטכנאי מהשורה הראשונה,
והלה בעצבים מרובים אמר לו תעיף לי כבר את התוכנה שיש לך.
אני מעולם לא נתקלתי בכזה דבר שאני לא יצליח להוריד תוכנה, ואני מנסה כבר הרבה זמן עם כל האפשרויות
שעשויות להיות, ואני לא מצליח.
מה בסוף?
הוא כמובן לא הצליח.
כל הכבוד לקוסם!!! -
@יהודי-פשוט לתייג כדבריך
וכן נראה לי שהודעה זו מקומה ברשמים
אפשר תמיד לתקן
נ.ב. שגם לי היה אותו סיפור אבל איני יודע אם הוא טכנאי משורה ראשונה -
אם כל הכבוד לגאוני נטפרי, יש צורך לדעת את האמת בשביל שאנשים יהיו עירנים מספיק ולא ירדמו בשמירה,
בפרוג יש סרטון של אחד הניקים ובו רואים איך הוא מנטרל את הWIFREE והא טוען שזה לא כזה מסובך, -
@מן-המודיעין אני ראיתי את הסרטון הזה ברגע שהוא העלה אותו, לא זוכר עם מי מהפורום חוויתי את הלחץ הזה.
אֲבָל!
הרבה מים וגרסאות של ווייפרי עברו בנהר מאז, לא בטוח שזה עדיין יצליח לו. מה גם שהבנתי שמג'יקוד התייחס לסרטון בזמנו, ואז אמר שזה לא יצליח שוב.
-
היו שם שני בעיות דבר ראשון שהוא הצליח לגלוש ע"ג אינטרנט שמסונן ע"י נטפרי בVPN של רימון, וע"ז MAT אמר שא"א
אבל על הבעיה של הWIFREE לא זכור לי שהוא הגיב, ואדרבה זכור לי מפעם שהוא טען שאת הדברים האלו לא ניתן לחסום הרמטי, -
@dLive
למיטב זכרוני הוא כתב שבגירסה הבאה זה יתוקן.
@יהודי-פשוט
לדעתי זה ענין יותר למתכנתים ולא לטכנאים. באופן כללי טכנאים לא יודעים הרבה מהחיים שלהם (צא ולמד על מה מקבלים מmicrosoft תעודות והסמכות, ק"ו לטכנאי שלא למד ולא שימש מימיו).
וגם למתכנתים זה עלול להיות לא קל.. זה ענין של low level, והיום מתכנתים לא יודעים איך להסתכל על איזורים בזכרון כבר (שכחו..). -
זה ברור שזו לא חסימה הרמטית, אין חיה כזו! ... אך לאדם הפשוט החסימה מספיקה בהחלט.
-
אני דיברתי עם הטכנאי שביצע את הסירטון. והוא הסביר לי חלק ממה שהוא עשה.
וחסמתי את כל מה שהבנתי שהוא עשה שם.ובכל מצב. תמיד יש סכנה. ותמיד צריך שיהיה את שני ההגנות. גם תוכנה וגם ספק. אל תסמכו רק על אחד מהם.