מרחבים משותפים אסון רוחני
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@מתי-ו אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@nigun במחילה מכבודו. אדם המפרסם את כתובת המייל שלו באופן ציבורי. מסתכן. כל מזכירה בכל מקום יכולה להגיד לך שמגיעים תכנים מזעזעים למיילים.
תעבור כאן בפורום ותראה שכמעט כולם הסתירו את כתובת המייל שלהם.
כל אדם מבין שלצורך שמירת הפרטיות צריך להסתיר מייל.
ולגופו של עניין אם מדובר בקבוצת מוזיקה מקצועית, הקבוצה סגורה ז"א שיש לפחות אדם אחד שיודע על כל החברים בקבוצה שהם רלוונטים לקבוצה. קשה להאמין שיש אנשים חולי נפש בכאלה מקומות.
ואם מדובר בסתם קבוצות לבקשת שירים. אני חושב שאדם שנמצא שם צריך לדעת שהוא מסתכן. בדיוק כמו בעלת עסק שמפרסמת את המייל שלה. ואם הסיכון גבוה אולי התועלת שיש בלהיות חבר בקבוצה הזאת נמוך.אנשים לא מודעים לזה בכלל.
לי יש כמה מיילים שמיועדים לספאם שאני מפרסם בהרבה פורומים ואתרים
ואני מקבל בהם מידי פעם ספאם אבל לא תוכן בעייתי. -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@יוסי-אלי אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
לא דיברתי על גוגל צ'אט אלא על המרחבים המשותפים שבהם אין שום עניין של פרנסה
זה ממש לא נכון יש לי חבר שיש לו בית כנסת ופתחתי לו קבוצה של גוגל גרופס וזה ממש עזר לו כי קודם היה צריך לעשות עותק נסתר לכולם וכך הוא שולח ברגע אחד לכולם
דבר שני, מי שמחפש דברים כאלו ימצא אותם גם עם נטפרי יחסמו הכל חוץ מ"הטענת רב קו"
דבר שלישי למה אתה מדבר רק על זה אולי תבקש שנטפרי לא יאשרו אתרים שיש שם כתובות מייל?
דבר רביעי אתה באמת חושב שנטפרי לא חשבו על זה קודם?! -
@קראנצ-קורונפלקס
שים לב שדיברו על "מרחבים משותפים" שזה צ'אט מרובה משתתפים, ולא דיברו כלל על "קבוצות גוגל" שזה דבר אחר לגמרי, ואדרבה, בגלל הבעיה שהוזכרה כאן, יש מעלה גדולה להשתמש דוקא בקבוצות גוגל כי כך כתובות המייל לא מתפרסות אצל כל החברים בקבוצה. -
פוסט זה נמחק! -
@למען-ה אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@קראנצ-קורונפלקס
שים לב שדיברו על "מרחבים משותפים" שזה צ'אט מרובה משתתפים, ולא דיברו כלל על "קבוצות גוגל" שזה דבר אחר לגמרי, ואדרבה, בגלל הבעיה שהוזכרה כאן, יש מעלה גדולה להשתמש דוקא בקבוצות גוגל כי כך כתובות המייל לא מתפרסות אצל כל החברים בקבוצה.תלוי מה תגדיר בהגדרות הקבוצה אתה יכול להגדיר שכולם יוכלו לשלוח הודעות ואתה יכול לחסום אפי' מלראות את החברים בקבוצה
-
@קינג-קומפיוטר אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
מחריד,
חבר'ה נא לתפוס פרופורציות בדחיפותמסכים עם כל מילה
וגם מה זה הכותרת המפחידה למעלה "מרחבים משותפים אסון רוחני???"
גם אם נאמר ש"מרחבים משותפים" זה גרוע עברתם כל גבול ברמות הזעזוע ההזויות האלה -
@קראנצ-קורונפלקס אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@למען-ה אמר במרחבים משותפים אסון רוחני:
@קראנצ-קורונפלקס
שים לב שדיברו על "מרחבים משותפים" שזה צ'אט מרובה משתתפים, ולא דיברו כלל על "קבוצות גוגל" שזה דבר אחר לגמרי, ואדרבה, בגלל הבעיה שהוזכרה כאן, יש מעלה גדולה להשתמש דוקא בקבוצות גוגל כי כך כתובות המייל לא מתפרסות אצל כל החברים בקבוצה.תלוי מה תגדיר בהגדרות הקבוצה אתה יכול להגדיר שכולם יוכלו לשלוח הודעות ואתה יכול לחסום אפי' מלראות את החברים בקבוצה
לא נכון
כולל לא בחשבון עסקי (שם אכן אפשר להגדיר שרק המנהל יכול לשלוח הודעות אבל לא לחסום גישה לרשימת החברים) -
קראתי את כל האשכול, מה אומר ומה אדבר, מניסיוני אומר שאין מנוס, חייבים לחסום את האפשרות של מרחבים משותפים, שממיט חורבן אדיר על דורינו.
אני אישית קיבלתי בשבועיים האחרונים 2 מיילים עם תוכן גרוע ביותר ואכמ"ל.
היו כאן כאלו שהיתממו ואמרו שאין בעיות במרחבים המשותפים, בטענות מטענות שונות, שבמחשבה שניה פשוט מצחיקות*.
אני קורא למנהלי נטפרי לפתוח עיניים, ולראות מה מתרחש פה, ולפעול בענין.
(*לדוג': מישהו העלה טענה שאף אחד לא יעתיק כתובת אימייל של המחוברים בקבוצה. אז זהו, שכיום ישנו קובץ של 2000 אנשי קשר, אותו ניתן להשיג בקלות, ובלחיצה אחת על ייבוא אנשי קשר - המיילים נוספים לאנשי הקשר, ומכאן הדרך קצרה.) -
נחסם קבלת תמונות בצאט פרטי
משהו שלא היה פעם -
@אנוממי לא חסום, בדקתי עכשיו
אולי תקלה אצלך -
שלום לכולם אין דרכי להגיב ופעם ראשונה שיוצא לי לראות את הפורום הזה אני בחור ישיבה שמנהל קעמפ בישיבה יש לכל מנהלי הקעמפים צאט שעוזר לכולנו להחליף רעיונות ולהוציא תקציבים יחד לרוב המנהלים זה האופציה היחידה ובלי זה לא יכולים לארגן ולהחליף רעיונות אני חושב שצריך למצוא פיתרון אבל לחסום דבר שהוא נצרך זה בעיה
-
אני יכול להעיד שבצ'אט ש @בחור-ישיבה דיבר יש מעל 200 ראשי תתי"ם וקעמפים, וחנויות ומרצים ואטרקציות רועדים מהקבוצה הזו והכח הזה מוריד אותם על הברכיים
אה... ויש שם גם נציגים ממשרדי ממשלה בשביל תקציבים
ושומרים שם על הכללים בצורה הכי נוקשה
ועדיין כשמישהו הוצא על הפרת הכללים כולם נלחצו מהאיום שלו "תחזיר אותי תוך 24 שעות או שנפגש בנטפרי"
כמובן שהוא לא יכל לעשות כלום כשהצאט מקפיד על הכללים
הנה לך קבוצה מקצועית שרובה בחורי ישיבות וחוסכת לציבור שלנו כ1,000,000 ש"ח בשנה ע"י חדרי מכירות/ספסוד קעמפים או תוכניות -
פוסט זה נמחק!