עזרתכם בבקשה בנוגע לספק סיבים
-
בס"ד
יש לי חדר מחשבים שנמצא באזור ישן, עשיתי שם קו בזק שמגיע מקסימום למהירות של 60 הורדה, בשל הריחוק מהארון תקשורת, כל הבירורים שעשיתי על סיבים העלו חרס.
והנה לפני כשבועיים גליתי באחד האתרים שעושה חיפוש בכמה חברות שקיים פריסה של סיבים, לא חיכיתי אפילו דקה והרמתי טלפון לסלקום (אחד מהחברות שיש אפשרות בכתובת הזה, בזק לא היה אפשרי בכתובת הזאת), אחרי יומיים כבר היה קו במקום, אך בסלקום הרי אין נטפרי.
היה לי ספק עמית נט של נטפרי, אך לתדהמתי זה פשוט לא עבד!, לאחר בירורים התברר שעמית נט עובדים רק על קו שהוא פריסה של בזק, ואילו הפריסה בכתובת המדוברת היא של אנלימיטד (מעניין שבאתר שלהם לא מצאתי את הכתובת מוחברת, מאידך בחברת 019 וסלקום וכו', זה מופיע כמחובר).
ניסיתי לפנות ל 019, אבל הם מבקשים גם מחיר יקר (135 ש"ח, על תשתית ספק וראוטר, פלוס IP קבוע כנראה עוד איזה 15 ש"ח), וגם יש לי כעת סלקום ל 3 חודשים בחינם, (וכשניסיתי לבקש ספק בלבד, הם אמרו שא"א).אמרו שגם אר אל יש להם ספק שעובד על תשתית סלקום - אנלימיטד, אבל לאחר חצי שעה המתנה על הקו (כאשר אני הולך במיוחד לחדר המחשבים כדי להגדיר את הספק), הגעתי רק למוקד השארת הודעות, שזה כמובן לא רלוונטי, כי כאשר הם יחליטו לחזור אלי כנראה שלא אהיה במקום).
(ובדרך אגב, עלו לי בראש את כל הזכרונות השליליים של הייסטורייה הישנה שהיה לי עם אר אל לפני שנים רבות, ולפי מה שאני מבין, עדיין הם נשארו חברה דפוקה ללא כל תודעת שירות...), ופשוט אין לי חשק לעבוד עם חברה שמלכתחילה נראה שהם לא מתכוונים לתת לי שירות...ועל כן, שאלתי היא, האם הינכם מכירים ספק סיבים נטפרי, שיכול לעבוד על תשתית סלקום פריסה של אנלימיטד
-
@davd למה לא תעבור ל019 ? למה דווקא סלקום
-
@יעקב-ישראל
הוא כבר כתב שהמחיר שלהם יקר -
וגם כעת יש לי 3 חודשים חינם בסלקום....
(מעניין גם שב 019 אמרו שרק התקנה עולה 250 ש"ח!!, כאשר בסלקום קיבלתי התקנה שכללה משיכה של הקו לחדר בחינם!).