סמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי
-
רוצה לחזק ולהחזיק את ידי מנהלי נטפרי, אתם עושים עבודת קודש, ואנחנו עומדים מאחוריכם בכל הכח.
עשיתם מה שהיה צריך, אל תתנו לאף אחד לרפות את ידיכם.
נטפרי צריך להיות קשוב לרבנים ולא לגולשים!!!
תמשיכו לשמור עלינו
נ.ב. נא לא להגיב רק לסמן לייקים, מי שלא אהב יש מידי הרבה במות אחרות שניתנו לכם.
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@אפר אני מציע נוסח דומה אך עם מעט שינויים:
רוצה לחזק ולהחזיק את ידי מנהלי נטפרי, אתם עושים עבודת קודש, כל הכבוד שאתם פועלים כפי שאתם חושבים שראוי לפעול בלי לחשוש, בלי תירוצים ובלי התייפייפות מיותרת. ואני משוכנע שאין מניעים זרים/אישיים בהחלטה הזו.
רק זו הסיבה שנטפרי הוא הסינון הכי טוב כיום. והמקרה הזו הוא בהחלט הוכחה לכך.
אני בטוח שהיה לכם יותר קל לטאטא את הדברים מתחת לשטיח, להתעלם מהם, ולא להיכנס לבלגן הזה, אך בכל זאת החלטתם לפעול כפי שאתם חושבים שראוי לפעול, ועל כך בהחלט צריך להודות.
אם זאת, אני קורא לנטפרי שקמה מתוך הבנה שסינון אינטרנט הינו פיקוח נפש, הצלת חיים לכל דבר ועניין ומטרתה הוא שכל יהודי חרדי ירא שמים הזקוק לשירותי הרשת, יוכל לגלוש בבטחה אמתית ללא חשש! - להיות קשובה לרבנים שמקובלים על כלל גווני הקשת של הגולשים החרדים יראי השמים, אולי באמצעות וועדה וכדומה, או מסלולים שונים במידה ויש חילוקי דעות משמעותיים בין הרבנים, לקבל וליישם את ההחלטות בצורה קצת שונה שתתאים לכלל הציבור ולא רק לחלקו, ולחשוב על ההשלכות של חסימה מעין זו בפרספקטיבה רחבה יותר!!!
אבל משקיבלתם את ההחלטה, ראוי לשבח שאתם עומדים בה. וכך בעקביות ראויה לציון מתחילת הדרך.
תמשיכו לשמור עלינו. ומקווה שתגיעו להבנות עם פרוג לפתיחה מחודשת נקיה וכשרה של הפורום.נ.ב. אין צורך לסמן בלייקים.
-
מי שמכיר את הרבנים יודע שכמעט אין להם זמן לנשום.
וזה מאוד קשה לכנס אותם על נושאים כאלו ואחרים. במיוחד נושאים מורכבים כמו האינטרנט.לכן אני מאוד שמחתי שוועדת הרבנים לענייני תקשורת הוקמה מחדש. יש לי תקווה שהיא תהיה וועדה שמייצגת את כל הזרמים בציבור והיא תהיה המכריעה בנושאים אלו ללא קשר לנטפרי. ושזה יחייב את כל הסינונים. וגם שהאשמה לא תושלך לעבר הסינונים.
אני חושב שהנושאים האלו של הסינון הם הכי קריטיים לעתיד של עם ישראל. כי פריצת גדר קטנה יכולה להשפיע דורות שלמים.
-
@magicode אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
יש לי תקווה שהיא תהיה וועדה שמייצגת את כל הזרמים בציבור והיא תהיה המכריעה בנושאים אלו ללא קשר לנטפרי. ושזה יחייב את כל הסינונים.
קצת קשה שיהיה וועדה אחת שתחליט לכל הציבור החרדי
כי הציבור כבר לא קטן וקשה להחליט החלטות שיחולו על כולם בלי שיהיו כל הזמן מתחים.
מספיק שתהיה וועדה נפרדת לכל סינון ומי שלא מתאים לו הוועדה בסינון א' יוכל לעבוד לסינון ב'. -
@nigun
אפשר לעשות שיהיה סינון ברמה א. ב. ג.
והם יחליטו כלפי איזה רמה. ובמוסודות יחליטו איזה רמה מבקשים כדי להתקבל למוסד.
מוסד אחד יחליט א ומעלה מוסד אחר יחליט ב ומעלה. -
@magicode אגב, התנצלותי, קצת נדנדתי לך, לא תאמין אבל עד לפני כמה שעות לא ידעתי איזה ימים מטורפים אתם עוברים, בהצלחה.
-
המתחים יהיו בעיקר ברמה ג
למשל האם אפשר לעשות עזרת נשים
האם אפשר לפתוח אתר שמפרסם מידע רגיש
האם אפשר לפתוח אתר עם דעות מסוג מסויים
האם אפשר לפתוח פייסבוק לעסקים
וכן הלאה.
יש רבנים שיעמדו בתוקף שאסור לתת לכאלו דברים דריסת רגל בציבור החרדי ולא משנה מה המוסד הלימודי דורש ויש כאלו שיאמרו אפשר, בגלל שזה לא דברים שהם שחור לבן תמיד יהיו כמה דעות. -
@nigun
מוסד אחד יחליט א ומעלה מוסד אחר יחליט ב ומעלה.מדהים!!!
בעצם זה כבר קיים
ישנם מוסדות שמקבלים רק מי שיש לו נטפרי ויש כאלה שמקבלים גם מי שיש לו נתיב ורימון ואתרוג
וישנם מוסדות שלא שואלים בכלל על החסימהלגופו של עניין, אני מבין שכתבת את זה בציניות, כי נטפרי זה שם של רמה א' ברגע שפותחים סוג ב' וג' זה מאבד את כל השם ואין לזה שום נפקא מינה למוסדות
זה כמו ששום הכשר מכובד לא יפתח שני רמות כשרות, כי ההכשר מראש נועד למחמירים, ואם הוא מקל אז הלך כל ההכשר -
@א-א-1 אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
זה כמו ששום הכשר מכובד לא יפתח שני רמות כשרות, כי ההכשר מראש נועד למחמירים, ואם הוא מקל אז הלך כל ההכשר
יש רבנות רגיל ויש רבנות מהדרין
-
@א-א-1
לא לזה התכוונתי. התכוונתי שכל סינון יקבל דירוג. ולפי זה יהיה ההשפעה של המוסדות. -
@nigun כתבתי 'הכשר מכובד'
-
@nigun
אפשר לעשות שיהיה סינון ברמה א. ב. ג.זה נכתב ברצינות ?
או שהתכוונת שנטפרי יהיה א והאחרים יהיו ב ג
כי אם זה נכתב ברצינות זו בשורה ענקית
(תרשה לי להציע שברמה ב יהיה יותר סינון של בינה מלאכותית דהיינו כל מה שבטוח לא אישה שיאושר מיידית) -
מה יש לחזק את נטפריי
אם ברור להם הדבר כשבילי דנהרדעי שעשו צעד מוצדק?אני דווקא רוצה לשאול את נטפריי מדוע עד היום היא לא סיננה את אא"ר
אחרי שהדברים היו כה פשוטים??? -
@magicode ובדיוק על זה כתבתי שזה יאבד את כל האפקט של המושג 'נטפרי'
כי כמו שאם הכשר העדה החרדית יודיע שהוא פותח הכשר למסורתיים עם הרבה קולות, באותו רגע השם של ההכשר יורד אוטומטית, כי המילה 'העדה' לא אומרת משהו טוב
האם אתה רוצה שזה מה שיקרה לנטפרי?
ואגב מה אם כל הסימני היכר, כגון הסמל של וויפרי על המחשב יוכל להיות גם למי שמשתמש ברמת סינון נמוכה?
אלא מה אתה תשנה סמל?
אז יש לי רעיון בשבילך במקום לשנות ולעשות סימני היכר חדשים, פשוט תקרא לזה נתיב -
@א-א-1 אמר בסמנו לייק לתמיכה במנהלי נטפרי:
@magicode ובדיוק על זה כתבתי שזה יאבד את כל האפקט של המושג 'נטפרי'
כי כמו שאם הכשר העדה החרדית יודיע שהוא פותח הכשר למסורתיים עם הרבה קולות, באותו רגע השם של ההכשר יורד אוטומטית, כי המילה 'העדה' לא אומרת משהו טוב
האם אתה רוצה שזה מה שיקרה לנטפרי?
ואגב מה אם כל הסימני היכר, כגון הסמל של וויפרי על המחשב יוכל להיות גם למי שמשתמש ברמת סינון נמוכה?
אלא מה אתה תשנה סמל?
אז יש לי רעיון בשבילך במקום לשנות ולעשות סימני היכר חדשים, פשוט תקרא לזה נתיבאיפה ראית שהוא כתב שלנטפרי יהיו כמה דרגות?
-
@nigun
מוסד אחד יחליט א ומעלה מוסד אחר יחליט ב ומעלה.@nigun
כאן -
@ששלום
ואחר כך הוא הסביר שהכוונה שתחת הוועדה יהיו כמה רמות
ולא תחת נטפרי -
הבעיה שלנו זה לא המוסדות, כי הרי אנחנו לא צורכים סינון בשביל המוסדות.
אמת שהמוסדות משתמשים בזה כדי לסנן קבלות וכו', אבל אדם צריך להיות כנה לעצמו.
לדעתי זה רעיון מצוין, כי אף אחד לא מכריח אותך לצרוך סינון, ואם כל הבחירה בידים שלך, ראוי מאד שהמערכת תוכל לספק לך כמה בחירות שיתאימו לך.
אגב, הרעיון הזה נכון גם לטלפונים כשרים לגבי הודעות וכיו"ב.
יישר כח למי שחושב כל הזמן איך להועיל לציבור.