וויז במערכת מולטימדיה לרכב
-
@mashav במולטימדיה בדרך כלל אין אפשרות להתקין וייפרי
חיפוש קולי לא עובד
וייז לפי מה שידוע לי עובד חלק גם ללא תעודת אבטחה כך שבאמת זה בעיה מוזרה
בכל אופן יתכן שלאאוטנט יהיה פתרון גם לזה (הנציג שלהם בבני ברק עזר לי במולטימדיה גם לדברים שלא קשורים ישירות לחסימה)
-
@א אמר בוויז במערכת מולטימדיה לרכב:
וייז לפי מה שידוע לי עובד חלק גם ללא תעודת אבטחה כך שבאמת זה בעיה מוזרה
נכתב כאן בעבר שזה תלוי בגירסת האנדרואיד, רק בישנות עובד חלק. מנסיון שלי גם לא עובד חלק.
-
@חיים-אוחיון אולי לא עשית עדיין שיוך חשבון לסים, תנסה להתחבר במחשב עם הסים הזה, ותנסה להכנס לאיזה אתר אקראי
-
@חיים-אוחיון אמר בוויז במערכת מולטימדיה לרכב:
התקנתי את המולטימדיה במוסך, שם הורידו דרך הויפי של החנות וויז לרכב והתקין אותו, לא היה צורך בסטיק כי היה דונגל (מקום שמשמש להכנסת הסים ללא צורך במתאם) הכנסנו את הסים ופעלנו לפי ההוראות (זאת אומרת פתחנו vpn וכתבנו בו את מה שהיה כתוב על הסים netoweb)
אולי פתחת VPN במקום APN?
-
@mashav לפי הידוע לי זה לא קשור לגירסת האנדרואיד זה קשור לסוג של המערכת מולטימדיה
-
@חיים-אוחיון הנה הדרכה מפורטת מפי הרב מנתק https://forum.netfree.link/topic/8475/כל-המידע-אודות-חסימת-מערכת-מולטימדיה-מעודכן-ניסן-תשפ-ג
-
@חיים-אוחיון אמר בוויז במערכת מולטימדיה לרכב:
אבל הוויז לא עבד אלא רק חלקית, פי’ אם אתה מסמן לו כתובת בית הוא ידריך אותך אל הבית, אבל שאר החיפושים לא עובדים, כמו למצוא דרך חדשה או תחנת דלק באזור הוא לא נותן וכן לחפש בחיפוש קולי הוא אומר שאינו מחובר
זה לא קשור לסינון אתה צריך להגדיר מסך בית חדש או לא להגדיר את וייז כניוט של המולטימדיה
וחיפוש קולי לא עובד בסים של וייז בלבד -
@מוטי-ברנד אמר בוויז במערכת מולטימדיה לרכב:
וחיפוש קולי לא עובד בסים של וייז בלבד
כיום לא עובד גם בסים נטפרי רגיל
נחסם בעקבות פרצה (ככה ענו במערכת הפניות) -
אתה חייב לבודד את הבעיה. סים/מערכת/וייז/נטסטיק
נסה להשיג ממישהו סים נטפרי לחבר לאוטו ואז לראות האם יעבוד.
א -
לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני כותב בשביל שאם מישהו יחפש פעם שימצא תשובה
וייז בנוי משלוש חלקים- חיישן GPS - לא קשור בכלל לאינטרנט
- חישוב מסלול
- חיפוש גוגל של שמות רחובות וערים ומקומות וכו'
אם הסים של הוא של נטפרי ולא הגדרת משתמש בפעם הראשונה ( שיוך הקו למס' טלפון של בנפרי) יעבוד לך רק חישוב המסלול אך חיפוש גוגל יהיה חסום
לכן הפתרון הוא להכניס את הסים למחשב, להגדיר שם את המשתמש דרך הדפדפ ואז להחזיר לאוטובהצלחה