לפרסם את נטפרי.
-
@חסידיש-פלוס זה לא נכון במקרה הזה, לנטפרי יש מכתב חתום בדיוק מאותם הרבנים!
-
@shraga מבחילה מכת"ר אך מבין ריסי שפתיך נשמע כי לא 'בניברקי' אתה (ולכה"פ בפוליטיקות הפנימיות שם..)
אשריך! -
-
@dLive בכל מקרה הרשימות אינם עדכניות
-
@איצ2 מה לעשות שהם לא מראים את תאריך התפוגה של הכשרות?
בתכל'ס כזו רשימה של אישורים עושה לאנשים הרבה. -
@dLive שכחת לדוג' את אישור העד"ח
ואצלנו (@.. @.. אל תסקלו אותי אך זה המצב בכלל הציבוה"ח) חותמת 1 שלהם עדיפה על 10 'אחרים' -
מסתבר שיהיה מאוד קל להוציא עוד חתימות על נטפרי, כי הרי באמת מגיע לה...
רק מי שצריך לפנות זה ה @administrators אולי באמת שילכו על כיוון כזה -
@מן-המודיעין ובפרט מא' הבי"ד החסידיים שיש להם קהילה ב'נטפרי' ונתנו כשרות לרימון..
-
השתיקה הרועמת של המנהלים בנושא החשוב של הכשרויות גורמת לי לחשוד שהם עמוק באמצע לעבוד על זה...
-
לא נראה לי כזה פשוט 'לעבוד על זה'. זה שבאמת מגיע לה זה לא ידוע לרבנים.
הרבנים שחתמו זה בגלל שיש לאנשי נטפרי קשר איתם, והעדה"ח נתנו למישהו פנימי משם שביקש בגלל המרחב המשרדי שהוא משכיר. -
אני יכול לומר בצורה ברורה, בלי להרחיב יותר מדאי, שגם הבד"ץ העד"ח מכיר את מה שיש לנטפרי להציע.
-
@clickone זה טוב מאד, השאלה איך הגיעו אליהם? ואיך מוכיחים להם את זה.
ואם אותם יש, באותה קלות אפשר להשיג עוד חתימות? -
אני יכול להתנדב להציג לכל הרבנים והבד"צים פרצות בכל ה'כביכולים' ולהוכיח שבנטפרי לא ניתן.
:upside_down: -
@5566NEWbrs @clickone
את המכתב אפשר לראות פה הם שלחו את מכתב הזה להרבה חנויות חדרי מחשבים בירושלים אחרי זמן הפסיקו גם זה והתחילו ללכת רגלית מחנות לחנות שיעברו לנטפרי (הייתי עד עם חנות שהיה תחת השגחת אחד מהחסידיות הגדולות והוועד שלהם ניסה לפעול אצל העדה"ח שיאשרו רק המחשבים לנשים בסינון אחר ולא הסכימו בשום פנים ואופן) כששאלתי אחד מהחברה האם שייך להשיג מכתב תמיכה אמר לי שלדעתו א"א מכיון שהם לא יכולים לתמוך באינטרנט בפומבי אבל מי יודע אולי עם קצת קשרים(/כסף) יהיה אפשר להשיג את זה.@למדן-וידען עכשיו רק נחכה לאישור של @administrators ויוצאים לעבודה.
-
אני לא מבין. לא מבין. לא מבין מה הולך כאן...
איך יכול להיות שאתמול ביום שלישי, היו כתבות ענק ביתד, בשם הרב סילמן שכתב שלאתרוג פלוס יש את הסינון הכי טוב, והם נותנים את המיטב בתחום.. בו בזמן שהמונח נטפרי קיים כבר 3 שנים, ואין שום חולק שהוא טוב בהרבה מאתרוג גם פלוס??? וביותר קשה, הרי הרב סילמן בעצמו חתום על נטפרי... אז מה קורה כאן???? רבש"ע, מה הולך כאן?
עד מתי השקר הזה ימשיך להסתובב בינותינו? -
@חסידיש-פלוס אמר בלפרסם את נטפרי.:
בשם הרב סילמן שכתב שלאתרוג פלוס יש את הסינון הכי טוב, והם נותנים את המיטב בתחום
הרב סילמן לא כתב זה הנה
-
@chocolate אני אומר לך שזה מה שהיה כתוב אתמול ביתד.
-
-
@חסידיש-פלוס עברתי עליו לכבודך, ולא מצאתי כלום (מעבר לפרסומת +כתבת פרסומת הרגילה).
-
לא מבין בפרסום
אבל חשוב לי להעיר שתי נקודות ששמתי לב אליהן
א רוב הציבור יודע שקיים סינון שנקרא נטפרי
אבל הוא נחשב כרעיון בפיתוח, כמשהו בוסרי ולא בשל,
ואוכל אף לומר שאת הדברים האלה שמעתי מכמה!!! מבכירי ועדת הסינון בחסידויות שונות
שנטפרי הכי טוב אבל אי אפשר לכפות בן אדם למשהו לא מקצועי
לעומת הסינונים האחרים שנחשבים מקצועיים ללא קשר לחסרונתיהם שגם להם היו מודעים הנ"ל
ולכן חשוב מאוד בכל פרסומת שהיא
להדגיש שנטפרי כיום היא חברה חזקה יציבה ומקצועית (מקווה שזה נכון...)
נקודה שניה שהציבור לא מודע לה
זה שמעבר לרמת הכשרות בנטפרי
נטפרי מספקת פתרונות טכנולגיים שאחרים לא מצליחים
למשל סינון תמונות באתרים לגרפיקאים
פתיחת עלי אקספרס ואתרי קניות בצורה נקיה שאין בשום סינון
פתיחתת סרטונים ביוטיוב שאין באתרוג
ועוד רבות
וכמו בכל פרסומת תמיד מנסים להדגיש את מה שיש לך להציע ולאחרים אין
בהצלחה