התנתקות אוטומטית
-
@tu כי זה לא בנק... ב99% מהאתרים זה לא מתנתק אוטומטית. בשביל זה אפשר להגדיר סיסמה לשינוי ההגדרות.
-
@tu
אם אתה חושש שהחשבון שלך נשאר פתוח איפשהוא, אתה יכול לנתק את זה דרך כאן: https://netfree.link/app/#/user/info
-
@צדיק-תמים זה לא פחות חשוב מבנק שמשתמשים אחרים בבית שלי לא יוכלו להגיע לחשבון ולפתוח אתרים כרצונם. זה כל הסיבה שיש לי נטפרי. היה לי פילטר אחר מקודם, וזה תמיד בקש סיסמא לפני שליחת פניה לפתיחת אתר. זה אמור להיות בסיסי.
@ליכט ידוע לי שאפשר לנתק אבל זה צריך להיות אוטומוטית. -
@tu אמר בהתנתקות אוטומטית:
@צדיק-תמים זה לא פחות חשוב מבנק שמשתמשים אחרים בבית שלי לא יוכלו להגיע לחשבון ולפתוח אתרים כרצונם. זה כל הסיבה שיש לי נטפרי. היה לי פילטר אחר מקודם, וזה תמיד בקש סיסמא לפני שליחת פניה לפתיחת אתר. זה אמור להיות בסיסי.
ההבדל הוא שישנם סינונים ש(כמעט) כל אתר שתבקש יפתחו לך ולכן חשובה הסיסמה, ובנטפרי לא יעזור שום לחץ כדי לפתוח אתר שהם חושבים שהוא לא מספיק כשר עבור כולם
בכל אופן ניסיתי להגדיר לדפדפן שימחוק את הנתונים בסגירת האתר והאיזור אישי לא מתנתק. לא ברור למה. -
@צדיק-תמים אמר בהתנתקות אוטומטית:
@tu אמר בהתנתקות אוטומטית:
ההבדל הוא שישנם סינונים ש(כמעט) כל אתר שתבקש יפתחו לך ולכן חשובה הסיסמה, ובנטפרי לא יעזור שום לחץ כדי לפתוח אתר שהם חושבים שהוא לא מספיק כשר עבור כולם
בכל אופן ניסיתי להגדיר לדפדפן שימחוק את הנתונים בסגירת האתר והאיזור אישי לא מתנתק. לא ברור למה.אם מחקת את ה-cookies זה אמור לכאורה לנתק אותך מהחשבון
-
@ברצינות תקרא שוב מה כתבתי
מחיקה אוטומטית בסגירה -
@צדיק-תמים הפילטר הקודם שלי כן סנן כראוי, אך אם אני הגדרתי שאתר או קטגוריה יהיה חסום, לא נתנו לי לפתח אותו בלי סיסמא. אני שוב מבקשת שתהיה התנתקות אוטומטית
-
@tu כמדומני שרוב הציבור לא מעוניין בזה
-
@tu
כמו שכתבו אפר שלהתנתק באופן עצמאי כל פעם
או לחלופין לנסות את קהילת "נטפרי אישי"
קישור לוויקי https://wiki.netfree.link/wiki/פיקוח_קהילתיציטוט מהוויקי:
קהילת "נטפרי אישי"
ניתן להגדיר את הגדרות הסינון ולאחמ"כ להצטרף לקהילת "נטפרי אישי", לאחר ההצטרפות לקהילה זו ההגדרות תנעלנה כפי שהגדרתם קודם לכן ולא תוכלו לשנותן.
במידה ותרצו לעשות שינוי בהגדרות, תוכלו לעשות זאת ע"י פניה דרך מערכת הפניות. פניה לפתיחת אתר תגית או יציאה מפיקוח הקהילה, מצריכה נקודות. -
@moshe39 אמר בהתנתקות אוטומטית:
כמו שכתבו אפר שלהתנתק באופן עצמאי כל פעם
או מראש לפתוח בגלישה בסתר את הלינק לפתיחת הפניה ואח"כ לסגור
-
אפשר פשוט להגדיר סיסמה ההגדרות סינון ולהגדיר פרופילים שתאימים לך כך שבני הבית לא יוכלו להגיע לעוד אתרים שאינם מעוניין שהם יפתחו ולא רק לאתרים שצריכים בדיקה