חנות APKP בנטפרי טאבלט
-
שלום וברכה
כיון שיש הרבה אפליקציות שעובדות רק אם יש להם אימות של העדכון הכי אחרון דרך גוגל פליי או הורדה רשמית וזה חסום בגלל המדיניות של נטפרי,
חשבתי על רעיון שישדרג את השימוש בטאבלטים בנטפרי מבחינת איכות.
לפתוח באופן חלקי כמובן את החנות APKP ואז ניתן יהיה להרוויח 2 דברים
גם 1 גישה להרבה יותר אפליקציות,
(שכמובן ההורדה הספציפית של האפליקציה בAPKP יפתח לאחר בדיקה, והקטגוריות הפסולות יהיו חסומות אוטומטית למנוע בעיות)
וגם 2על הדרך מי שירצה להתקין את האפליקציה ביט לדוגמה באימולטור במחשב יוכל לעשות זאת,
לדוגמה אני למשל עכשיו ניסיתי לעדכן את ביט דרך APKP ואי אפשר כי ההורדה נתקעת.
(מעניין אם אני הייתי נכנס לדפדפן ובאתר הייתי מנסה להוריד ואז שולח לבדיקה אולי אז אחרי פתיחה זה היה עוזר)
כמובן אני לא מבקש את הרעיון בגלל ביט הסיבה העיקרית היא שיהיה חנות מעודכנת אוטומטית נוחה בטאבלטים של נטפרי,
ולעניות דעתי החנות ההיא קלה יותר לסינון מאשר גוגל פליי מה אתם אומרים?נ.ב. כתבתי את זה כאן כי משום מה אני לא מצליח לפתוח פוסטים חדשים בסיווג של "רעיונות וחידושים בנטפרי".
-
@asherke חנות אפליקציות כבר קיימת, אתה רק צריך להתקין וויפרי
-
@asherke יש את החנות של uptodown, ויש שם את כל מה שתיארת שאתה רוצה שיהיה, כולל עידכונים כמעט אוטומטיים לאפליקציות שכבר עברו את הסינון של נטפרי. כמובן שזה לא רישמי, אבל תכל’ס זה עובד נחמד.
-
@shloimy95 אמר בחנות APKP בנטפרי טאבלט:
@asherke חנות אפליקציות כבר קיימת, אתה רק צריך להתקין וויפרי
החנות של נטפרי לא מספיק מעודכנת בשביל אפליקציות שדורשות עדכון ישיר.
@יהודהלה אמר בחנות APKP בנטפרי טאבלט:
@asherke יש את החנות של uptodown, ויש שם את כל מה שתיארת שאתה רוצה שיהיה, כולל עידכונים כמעט אוטומטיים לאפליקציות שכבר עברו את הסינון של נטפרי. כמובן שזה לא רישמי, אבל תכל’ס זה עובד נחמד.
זה חידוש שלא ידעתי עליו תודה שהחכמת אותי, מסקרן אם זה פוטר בעיות באפליקציות כמו גיט טאקסי וביט.
-
@asherke
אפשר קישור לחנות האפלקציות של נטפרי? -
@יהודי-פשוט-מאוד זה מגיע ביחד (ורק) עם וויפרי לאנדרואיד
https://wiki.netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואיד -
@צדיק-תמים אמר בחנות APKP בנטפרי טאבלט:
@יהודי-פשוט-מאוד זה מגיע ביחד (ורק) עם וויפרי לאנדרואיד
https://wiki.netfree.link/wiki/Wifree_לאנדרואידאין אופציה לקבל את החנות ללא וויפרי? או יש אופציה שכן יהיה ניתן להתקין קבצי APK למרות שיש וויפרי?
הסיבה פשוטה כי אי אפשר לעקוף חסימה ע"י התקנה של אפליקציה כל שהיא כי הדומיין שלה חסום,
אפילו אם לצורך העניין אני יתקין דפדפן תור גם אז זה לא יפרוץ את החסימה אין סיכוי,
אז אם כן מה הקטע של חסימת אפשרות התקנת קבצי APK? אם לא היה את חסימת האפשרות הזאת היה לי
יותר קל לחשוב על האופציה הזאת. -
@asherke אמר בחנות APKP בנטפרי טאבלט:
אין אופציה לקבל את החנות ללא וויפרי? או יש אופציה שכן יהיה ניתן להתקין קבצי APK למרות שיש וויפרי?
אין ואין
מה הסיבה אני לא יודע