מה זה אומר חיבור סלולרי?
-
בס"ד
שלום. אני רוצה להתחבר לנטפרי. אני רוצה להבין איך החומרה עובדת. אם אני מתחבר בחיבור בזק אני מכיר, זה מה שיש לי עכשיו. אבל אולי אני מעדיף חיבור סלולרי, אני רק צריך להבין מה זה. חייבים בשביל זה סמארטפון? כי אם כן זה יהיה קשה בשלב זה.
תודה מראש!
, -
@חגי-פאהן לחיבור סלולרי לא צריכים חלילה סמארטפון יש כהיום דבר שקוראים לו נטסטיק ומחברים אותו כאונקי למחשב ומחבר את המחשב לאינטרנט סלולרי תסים מכניסים לתוך הנטסטיק
תעשו חיפוש נטסטיק בפורום ותבינו -
תודה רבה.
הבנתי מהתגובות שיש הרבה תלונות על המהירות של הנטסטיק לעומת ראוטר. בשלב זה הראוטר של מה שהיה עד עכשיו צריך להישאר. חוץ מזה, אני גם נייד מאד ומתאים לאופי העבודה שלי משהו נייד. האם יש בכלל אפשרות לעשות שני ספקים בבית אחד?
-
@חגי-פאהן ניתן להשתמש בשם המשתמש בראוטר בספק אר-אל גם כ VPN (בתנאי שהראוטר כבוי באותה העת).
-
@למדן-וידען
אהה... לא הבנתי בדיוק... צריך לכבות את הראוטר הראשון ואז אפשר להשתמש בשני? -
@חגי-פאהן
חיבור VPN מיועד כשמתחברים בדרכים עם Wifi למשל, לא צריך לזה ראוטר.
פשוט מכבים את הראוטר בבית ומתחברים עם פרטי המשתמש שהספק נותן כחיבור VPN על גבי הרשת הפרוצה ה"י.כמובן שכל זה עושים כשיש תוכנת WiFree מותקנת על המחשב שאם לא כן אז החיבור לרשת הפרוצה אסורה לגמרי.
-
@למדן-וידען איך מפעילים את הvpn בלי חיבור לרשת? ומצד שני איך מתחברים לרשת בלי vpn? הרי הוויפרי יחסום את החיבור...
-
@ברוך-השם ברור שלא ניתן לחבר את הVPN ללא רשת.
מתחברים לרשת והוייפרי חוסם, עדיין החיבור קיים (לאתר נטפרי הראשי ניתן להיכנס למשל).
ואז מתחברים לVPN (כמו האתר של נטפרי גם זה מוגדר בוייפרי כפתוח)
ואז הוייפרי משתחרר.בהצלחה
-
@למדן-וידען תודה!
-
@חגי-פאהן אמר במה זה אומר חיבור סלולרי?:
הבנתי מהתגובות שיש הרבה תלונות על המהירות של הנטסטיק לעומת ראוטר. בשלב זה הראוטר של מה שהיה עד עכשיו צריך להישאר. חוץ מזה, אני גם נייד מאד ומתאים לאופי העבודה שלי משהו נייד
על אף התלונות שראית על המהירות של הנטסטיק - כמו שהסבירו זה תלוי באזורים ובקליטה וכו'. יש חלק מהמשתמשים (בתוכם אני) שחווים מהירות גבוהה ומספקת בהחלט בגלישה דרך נטסטיק. המעלה שלו מול vpn שגם במקומות שאין קליטת wifi תוכל לגלוש.
אני הייתי מציע לך לנסות להתחבר דרך נטסיק תומך דור 4 ולנסות לראות במקומות שבהם אתה נצרך לחיבור אם המהירות מספקת אותך. -
@למדן-וידען אם השם משתמש שלי הוא ******@iisp צריך להוסיף גם co.il או לא?
-
@ברוך-השם לא
-
תודה רבה!
בנטסטיק יש חבילה של 3G ושל 7G. איך אני יודע כמה אני צריך? -
@חגי-פאהן מה השימוש שלך?
מיילים?
בגדול אפשר להתחיל בקטן, אם נגמרת החבילה, אז מגדילים.... -
גם מיילים באאוטלוק, אך לא רק. גם אתרי תעסוקה וקצת פורומים ואתרים של בנקים, היברובוקס, וגם לי יש אתר nikkud.com](link url)) שאני מעלה פוסטים מדי פעם.
-
@חגי-פאהן לדעתי 3 G יספיקו.
-
גם לי יש אתר nikkud.com](link url)) שאני מעלה פוסטים מדי פעם.
אם באתרך עסקינן, מה זה 'דאר חשמלי'?
-
@למדן-וידען פשוט! יש דואר רגיל (מעטפה/בולים/תורים/לא מגיע/כן מגיע) ויש "דאר חשמלי"..
-
@חגי-פאהן מה קרה לתוכנה שבנית? התייאשת מזה?
-
גם מיילים באאוטלוק, אך לא רק. גם אתרי תעסוקה וקצת פורומים ואתרים של בנקים, היברובוקס, וגם לי יש אתר nikkud.com](link url)) שאני מעלה פוסטים מדי פעם.
וינדוס 10 יש לכם?
הכנסו החתל> הגדרות> רשת וכו'> שימוש בנתונים >
לבדוק מה כתוב שם?!דרך אגב: מקוה שהסתדרתם עם גוגל!
בהצלחה