סינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות
-
@למדן-וידען גם אם זה טריק וגם אם זה תוכנה אפשר במערכת אחרת.
רק צרך מי שיפתח.
לדעתי דווקא טריק יותר קשה.אבל אני חושב שהפיתרון קצת יותר פשוט.
מסתובבים כאן הרבה מתכנתים, אפשר להתאחד ולבנות את וויפרי לאנדרואיד.
אני מזכיר לכם שאנדרואיד בנוי על לינוקס, (וזה אומר שצריך הבנה טובה מה קורה בלינוקס)
אבל שם ברגע שזה יעבוד אז הכל רץ.
כי גם מק, וגם כרוםOS כולם בנויים על העיקרון של לינוקס, ובמקום לחפש מה לעשות כדי שלא יברחו מהסינון, בואו נגרום שאם ברחו מהסינון, אין גלישה. (במילה אחת קוראים לזה וויפרי)
וכמובן שבשביל הרעיון הזה צריך את הסכמת @administrators -
@clickone אני מסכים, אבל בתכלס אני כבר בפורום מספיק זמן כדי לשמוע את התחנונים למצוא משהו למערכות נפרדות ובפועל לא יצא מזה כלום כך שמסתבר שזה יותר מסובך ממה שנשמע אולי רעיונות כמו אלו יותר פשוטים?
-
@clickone אני מאמין ש @administrators לא מקדמים כזה דבר לא רק מסיבות טכניות..
-
@clickone הרעיון הזה יש בו משהו שעושה אותו טוב מסיבה מעניינת: אי אפשר להריץ על גבי מכשירי אנדרואיד מערכת זמנית. לכאורה. מי שירצה לפרוץ יצטרך לצרוב ROM חדש.
@למדן-וידען לא חייבים לאפשר לכל אחד להתקין את זה, אפשר שיקבלו את זה רק במערכת הפניות. -
@5566NEWbrs זה במידה ואתה המפתח.
אם לא, האפשרויות העומדות לפניך יהיו או להתקין מחדש, או לקמפל את הקרנל מחדש.
(בדיוק כמו בווינדוס שגם טכנאים שמבינים ממש לא מצליחים לעקוף, כי הם לא מבינים מה הקוסם עשה.)מבין ריסי עיניך ניכר כי אתה שולט שם היטב, אולי תרים את הכפפה?
-
@clickone ממש לא מבין באנדרואיד.
כוונתי שכשצריך להחליף לתמיד זה יגרום לחשוב פעמיים.
מערכת זמנית לא חייבת להיות אנדרואיד בכלל, אבל זה משהו שעושה את wifree ל'המלצה' בלבד.
הסיבה שלא ניתן להריץ היא טכנית, אין איפה 'לדחוף' אותה. ווינדוס מבוסס על דיסק, כל מוצר אחסון אחר יחליף מערכת. שם אי אפשר להוסיף. לכאורה (גם לא עם כרטיס זכרון). -
@5566NEWbrs גם בווינדוס יש את האופציה של שחזור, וא"ת שוויפרי מוחקת את כל נקודות השחזור, יש תוכנות ש'מצלמות' דיסק (לדוג' acronis) ואת זה הוויפרי לא מוחקת, וזה למעשה נקודת שיחזור עם אותה מערכת הפעלה ררק ללא הוויפרי
-
@ברוך-השם נכון.
אני מתכוון, שאפשר להמשיך עם המערכת שיש עליה וייפרי, וכשצריך משהו לעשות משהו זמני. -
@5566NEWbrs שם = לינוקס.
כשיהיה ללינוקס, אנדרואיד (ולא רק...) תהיה בהישג יד.לגבי המערכות הזמניות ומעקפים, אני לא רוצה לכתוב כאן. מסיבות מובנות.
אבל אם אתה מספיק בתוך לינוקס, אני כותב מילה אחת. סלאקס. (יש הרבה, אבל הם היו בין הראשונים) וד"ל. -
@clickone אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
אבל אני חושב שהפיתרון קצת יותר פשוט.
מסתובבים כאן הרבה מתכנתים, אפשר להתאחד ולבנות את וויפרי לאנדרואיד.אני לא חושב שוויפרי עבור אנדרואיד יהיה יעיל כמו וויפרי בווינדוס.
וליתר דיוק, אני בטוח שלא. -
@חסידיש-פלוס
על סמך מה אתה בטוח שלא? -
@הג'ינג'י אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
@חסידיש-פלוס
על סמך מה אתה בטוח שלא?כי הרבה אמרו כאן "אני ממש לא מבין באנדרואיד", ו @חסידיש-פלוס לא אמר, אז כנראה חייבים להגיד שכן מבין...
-
@abc אני לא רוצה לפגוע בו, אבל מעולם לא ראיתי שהוא כתב "לא מבין" בנושא כלשהו...
-
@dLive אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
@abc אני לא רוצה לפגוע בו, אבל מעולם לא ראיתי שהוא כתב "לא מבין" בנושא כלשהו...
מעולם לא ראית?
הייתי מבקש להפסיק לאכול זיתים, כבר יצא לך מהראש?
פה יש משהו טרי ובגדול -
@abc צודק.יש דבר אחד שהוא לא מבין, וזו שחיתות ורמאות. איך אנשים יכולים לרמות אחרים, ואיך הממסד יכול להיות כזה מושחת?
נכון שאני צודק @חסידיש-פלוס ???אני לא מתכוון לפגוע בך, אבל זה פשוט מאד בולט...
מקווה שתיקח אותי בקלות. -
@הג'ינג'י אמר בסינון טאבלטים ומערכות הפעלה אחרות:
@חסידיש-פלוס
על סמך מה אתה בטוח שלא?על סמך המציאות..
אנדרואיד היא מערכת כל כך פתוחה, שלא תצליח בחיים לחסום אותה. לולי חסימה וניטרול פיזי.
כל המכשירים שמשווקים בשוק כיום, פריצים. מי קשה ומי קל... -
@חסידיש-פלוס
אם אתה משווה את זה ל WiFree אז דווקא בגלל שאנדרואיד פתוח יחסית. אפשר לחסום את זה יותר חזק מ WiFree.
אבל זה בהחלט עבודה קשה הרבה יותר. -
אכן, ראו ערך הסמארטפונים המוגנים (לא מבחינת המרקט והאפליקציות הבעייתיות כמובן).
זה לא תוכנה שיושב על המכשיר, זה פשוט מ"ה עצמה. -
אני מודה לכולם על הנסיונות לענות לי על השאלה,
ממה שכתבתם אני מבינה שאין אופציה להשתמש בנטפרי במערכות הפעלה אחרות אני חושבת שכדאי שהמנהלים יחשבו על איזושהי דרך לסנן טאבלטים (אם הם הצליחו עם הנטפרי בצורה כ"כ טובה ומועילה הם יוכלו גם במערכות הפעלה נוספות) שוק המחשבים היום עובר לטאבלטים על סוגיו השונים אפשר לעשות כמעט הכל עם טאבלט וברמה שלא פחותה ממחשב נייח או נייד הם מציגים מפרט טכני חזק ואפשרות ניוד שאין למחשב, אני חושבת שזה צורך השעה לנסות לפטור את הבעיה הזו
חזק וברוך לכל העוסקים במלאכת הקודש הזו ומאפשרים לכולנו להנצל מפגעי האינטרנט -
אגב אם כבר מנסים לפתור שכחתי לכתוב שאני מסכימה עם הכותב לפני שדווקא בגלל שאנדרואיד פתוחה למפתחים בשונה מערכות אחרות וגם שזו מערכת שרוב ככל החברות שמייצרות הטאבלטים משתמשים בה אולי עדיף להשקיע דווקא בה את המאמץ, אני מתקשה להאמין שבמק או IOS יצליחו לעשות משהו לא בגלל החוסר יכולת מצד נטפרי חלילה אל בגלל שאפל כ"כ נוקשה וחסרת פתיחות במה שנוגע למערכות הפעלה שלה