חסימה לפי שעות
-
@שטייגניסט אם אני מבין אותך נכון, החסימה לדף מסויים לא נובעת מחסימת השעות, כי זה חסום לך גם בשעה שהוא אמור להיות פתוח, א"כ משהו בפתיחה לא נעשה טוב, תוכל לעלות צילום מסך?
-
)
-
כשמסמנים "בחר פרופיל להפעלה כעת" זה דורס את ההגדרה של השעות, צריך להיות מסומן שם פרופיל ברירת מחדל.
עריכה: צריך לסמן פרופיל כבוי -
אז למה בכלל צריך להגדיר פרופיל מסויים הרי מה שפועל זה ברירת המחדל
-
@שטייגניסט אמר בחסימה לפי שעות:
אז למה בכלל צריך להגדיר פרופיל מסויים הרי מה שפועל זה ברירת המחדל
לפי הבנתי זה מיועד למצב זמני שאתה לא רוצה את ההגדרה של השעות אלא הפעלה של פרופיל מסויים עד להודעה חדשה, אז אתה מפעיל אותו ואח"כ כשאתה רוצה לחזור לשעות אתה מכבה אותו
-
אוקי. אנסה. תודה רבה.
-
@שטייגניסט הוא התכוון שבכתום תעשה כבה, ורק בשחור שיהיה על הפרופיל הרצוי, שמור וזהו.
לדעתי יש בזה איזשהו בילבול, אישית הגדרתי כנ"ל והסתבכתי כנ"ל אז ביטלתי וסיכמתי לעצמי שכשיהיה לי קצת זמן אני יצלול להבין איך עובד הדבר הזה.
עכשיו בזכות @אברהם-כהן הגדול הצלחתי להגדיר.
אז צריך לעיין קודם טוב טוב במדריכים כדי לדעת לעשות את זה נכון, האם אין דרך אחרת? משהו שיהיה קליל ומובן? -
@למדן-וידען אמר בחסימה לפי שעות:
אז צריך לעיין קודם טוב טוב במדריכים כדי לדעת לעשות את זה נכון, האם אין דרך אחרת? משהו שיהיה קליל ומובן?
אתה הרי למדן וידען לא??? -
@שטייגניסט
זה בדיוק מה שהתכוונתי: רק אחרי שאני למדן אז אני הופך לידען.. -
אבל אתה גם למדן???...
-
@שטייגניסט כן, כשיש לי זמן.
-
@שטייגניסט אוהו למדן עיין כאן
-
איזה תגית זה הפורום של נטפרי? לא פורומים מקצועיים ולא אינטרנט וסינון
-
![0_1486066595435_Screenshot_2017-02-02-21-59-45.png](העלאה 100%)
אני מתנצל על כמות הפניות בנושא אבל זה חשוב לי מאוד. מה הבעיה במה שהגדרתי? למעלה הגדרתי שהכל סגור ולא השארתי תגיות פתוחות. מה הבעיה??? (אני רוצה שהאינטרנט יהיה פתוח רק מתשע בערב עד עשר אז עשיתי שכל האתרים יהיו סגורים מעשר בערב עד תשע בערב למחרת כלומר שיהיה פתוח רק מתשע עד עשר ולמעשה הגיע תשע ונשאר חסום. בחר פרוםיל להפעלה כעת כבוי ובחר פרופיל זה על ברירת מחדל שאותו הגדרתי בהגדרות הנ''ל). אנא סייעו לי. תודה רבה. -
פוסט זה נמחק! -
למה לא רואים את התמונה?
-
כנראה ששלחת לפני שהתמונה עלת בפועל.
לחצת על כבה (כמו שצויין לעיל?) -
כן. בהחלט.
-
-
שמת לב שעשית משעה 22 עד 21.
זה אמור להיות הפוך.