אין לי מחשב שמחובר לנטפרי ואני זקוק לקנות נקודות, יש כזה אופצייה שאני יקנה רק נקודות ולא יחייב אותי דמי חודשי?
-
@צדיק-תמים הוא מבקש ממני לפתוח הו"ק ואני לא מעוניין לפתוח מנוי בתשלום חודשי...
-
@xfhjfdhdfh הוראת קבע לא אומר שזה תשלום חודשי, זה עניין טכני
-
@צדיק-תמים האם יש לי אופצייה לשלוח לחבר שיש לו נקודות קישור של הבקשה?
-
@צדיק-תמים זה לא יחייב אותי כל חודש דמי מנוי אפי' שבפועל אין לי מחשב וגלישה?
-
@xfhjfdhdfh נכון, אין לנטפרי "דמי מנוי"
החיוב הוא לפי הקווים שמשויכים לחשבון, אם לא משויך לחשבון שום קו אינטרנט לא יהיה חיוב חודשי -
@xfhjfdhdfh אמר באין לי מחשב שמחובר לנטפרי ואני זקוק לקנות נקודות, יש כזה אופצייה שאני יקנה רק נקודות ולא יחייב אותי דמי חודשי?:
@צדיק-תמים האם יש לי אופצייה לשלוח לחבר שיש לו נקודות קישור של הבקשה?
לא, אתה יכול לבקש ממנו שיפתח פניה עבורך מהחשבון שלו, אבל אי אפשר "להעביר נקודות" מאחד לשני
-
@צדיק-תמים שמתי לב שברגע שפתחתי אופציית תשלום וקניתי נקודות , אני יכול לשלוח פניות ללא צורך להשתמש בהם, אני צודק?
-
@xfhjfdhdfh תלוי איזה, לשלוח פניות בלי נקודות יכלת גם בלי לקנות אבל נטפרי לא פותחים וידאו/קבצים/אתרים חדשים בלי נקודה אחת לפחות
https://wiki.netfree.link/wiki/מערכת_הפניות_של_נטפרי#.D7.A4.D7.A0.D7.99.D7.95.D7.AA_.D7.9C.D7.9C.D7.90_.D7.A6.D7.95.D7.A8.D7.9A_.D7.91.D7.A0.D7.A7.D7.95.D7.93.D7.94: -
@xfhjfdhdfh אמר באין לי מחשב שמחובר לנטפרי ואני זקוק לקנות נקודות, יש כזה אופצייה שאני יקנה רק נקודות ולא יחייב אותי דמי חודשי?:
@צדיק-תמים שמתי לב שברגע שפתחתי אופציית תשלום וקניתי נקודות , אני יכול לשלוח פניות ללא צורך להשתמש בהם, אני צודק?
שלחתי הודעה בלי נקודות, האם נראה לך שאקבל תשובה היום?
והאם אני יכול עכשיו להוסיף לבקשה שנשלחה כבר נקודות?
אני רציתי שיפתחו לי קבוצת גוגל חדשה ולפי תשובתך הבקשה ששלחתי הולכת לפח בלי נקודות? וצריך לפתוח בקשה חדשה? -
@xfhjfdhdfh אפשר להוסיף נקודות לפניה קיימת בסימן הפלוס
לגבי גוגל גרופס אם זה לפתוח דף של קבוצה קיימת אז חייבים נקודה, זה כמו אתר
אם זה לפתוח יצירה של קבוצה חדשה משלך מסתמא לא חייבים -
תודה רבה על התשובות הברורות
-
@צדיק-תמים איך אני יודע מה עם סטטוס התשובה לגבי הפנייה שלי?
-
-
@צדיק-תמים זה אמור לקפוץ איפשהוא?
-
@xfhjfdhdfh אתה אמור לקבל עדכון למייל
יש גם אפשרות להירשם להתראה בדפדפן -
@צדיק-תמים איך נרשמים להתראה בדפדפן?
-
@ההה אמר באין לי מחשב שמחובר לנטפרי ואני זקוק לקנות נקודות, יש כזה אופצייה שאני יקנה רק נקודות ולא יחייב אותי דמי חודשי?:
@צדיק-תמים איך נרשמים להתראה בדפדפן?
בכניסה לפנייה אמורה לקופץ לך הודעה "האם אתה מעוניין לקבל הודעות פוש" - פעל לפי ההוראות.
אתה גם יכול לעשות זאת ידנית: לחץ על סמל המגן בדפדפן [נמצא סמוך לשורת הכתובת] ואשר שם הרשאת הודעות. -
@מודה-אני אמר באין לי מחשב שמחובר לנטפרי ואני זקוק לקנות נקודות, יש כזה אופצייה שאני יקנה רק נקודות ולא יחייב אותי דמי חודשי?:
בכניסה לפנייה אמורה לקופץ לך הודעה "האם אתה מעוניין לקבל הודעות פוש" - פעל לפי ההוראות.
ואם לא קופץ ההודעה הזאת אפשר למחוק עוגיות ואז יקפוץ בפעם הבא שתשלח פניה.
-
תודה רבה!