איך אני יודע מה עם סטטוס התשובה לגבי הפנייה שלי?
-
@xfhjfdhdfh שלחתי בקשה כבר לפני שעה עם 2 נקודות וכבר כשסימנתי נקודה אחת אמר לי שהממוצע זה 5 דק', נראה לכם היגיוני?
-
@xfhjfdhdfh רשימת הפניות: https://netfree.link/app/#/tickets/list
לא כתוב שממוצע הוא X דקות, כתוב שX אחוז בוצע תוך 5 דקות (עכשיו לדוגמה לנקודה אחת זה רק 1% תוך 5 דקות) -
@צדיק-תמים יש לך אולי מושג בצפי של זמן בלילה?
-
@xfhjfdhdfh תלוי איזה סוג פניה וכמה נקודות, וגם זה לא ממש קבוע, לפעמים נפתח רק בבוקר-צהריים ולפעמים פותחים תוך 10 דקות, בתכלס מהנסיון שלי הוספת נקודות עוזרת בדרך כלל
-
@צדיק-תמים 2 נקודות ליצירת קבוצה חדשה בגוגל קבוצות זה מספיק לדעתך או שצריך להוסיף עוד נקודה?
-
@xfhjfdhdfh אם זה ליצירת קבוצה חדשה אני חושב שזה רק עובדת מסוימת ואם כן זה מסתמא בין כה לא יהיה הלילה (ייתכן שאני לא זוכר נכון)
-
@צדיק-תמים למה כל הסחבת הזו?
מה כ"כ מסובך לאשר? -
@xfhjfdhdfh אני לא קשור לנטפרי
סה"כ משתף אותך בנסיון שלי איתם -
@צדיק-תמים תודה על כל העזרה,
למה אנשים לא חושבים לקבול על סחבת ביצירת קבוצת גוגל? מה כבר הפורצדורה הקשה? -
@xfhjfdhdfh אמר באיך אני יודע מה עם סטטוס התשובה לגבי הפנייה שלי?:
@xfhjfdhdfh שלחתי בקשה כבר לפני שעה עם 2 נקודות וכבר כשסימנתי נקודה אחת אמר לי שהממוצע זה 5 דק', נראה לכם היגיוני?
בעבר, מישהו כתב רעיון מעניין: לפעמים פניה עם נקודה אחת נענית מהר יותר, כי פניות פשוטות בדר"כ נענות מהר יותר מאשר מסובכות [נניח, לצוך העניין, יש 10 תומכים. 5-6 מהם מטפלים בשוטף, ועוד 4-5 בנושאים מסובכים. כל נושא מסובך לוקח כמה שעות. איזו פנייה תיענה מהר יותר?]
זה לא קשור למקרה שלך ישירות, זו משהו כללי לגבי הנקודות והזמנים.@xfhjfdhdfh אמר באיך אני יודע מה עם סטטוס התשובה לגבי הפנייה שלי?:
למה אנשים לא חושבים לקבול על סחבת ביצירת קבוצת גוגל? מה כבר הפורצדורה הקשה?
נסה לשלוח פנייה בחברות סינון אחרות... תעדכן כמה זמן לקח לך...