תגית חדשה - בזבוז זמן
-
@למדן-וידען
מה שנכון נכון.
בדיוק עכשיו שאלו בפרוג על הפורום הזה, שאין פה הרבה משתמשים, וכתבתי שמי שמחובר פה זה אנשים ששמחים לעזור, ומחוברים כאן הרבה יותר מאשר שם (פרוג).אבל בשביל להעביר את הציפייה עד שיגיע משתמש חדש, אנחנו מתבדחים קצת פה ושם...
באמת צריך לשנות א"ז. -
@dLive אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
בדיוק עכשיו שאלו בפרוג על הפורום הזה, שאין פה הרבה משתמשים, וכתבתי שמי שמחובר פה זה אנשים ששמחים לעזור, ומחוברים כאן הרבה יותר מאשר שם (פרוג).
אכן, 182 משתמשים חדשים בפחות משלושה שבועות..
אהבתי את הK
-
כבר כמה ימים שאני חושב ברצינות לחסום לעצמי את האתר הזה (לפחות לפי שעות), לפעמים אני חושב שאני ממש מכור....
-
@ליכט אמר בתגית חדשה - בזבוז זמן:
@ezra
פניה דרך מערכת הפניות ניסית ?ניסתי, זה שאלת רב כבר כמה ימים...
-
@MacroShadow קראת לפוסט הזה בזבוז זמן על שם התגית החדשה.... ביקשת עצות מה לכלול בתוך התגית..... ולבסוף בזבזו את הזמן בפוסט הזה.............אולי תוכל לפרט לנו מה כלול בתגית הזה? לפחות בינתיים.....
-
@frize37
למה לפרט מה כלול ?!
להודיע לכל מי שהתגית הזו לא חסומה אצלו, איפה הוא יכול לבזבז את הזמן שלו ?! -
@ליכט דווקא לא. בגלל שיש לי לקוחות שמבקשים להוריד דברים שמבזבזים את הזמן ואני לא יכול לעשות את זה בלי לדעת מה אני חוסם לו... אני צריך הסבר
-
@frize37
עדיין אני חושב שאין מקום לפרסם א"ז מעל במה ציבורית זו. -
@ליכט אתה צודק @MacroShadow אם תוכל לשלוח לי המידע במייל (בחתימה) אשמח מאוד
-
יש בעיה עם נטפרי תעשה כאלו דברים אני לא יודע כמה יצטרפו כי כמו שכבר אמרו כאן שהרבה אנשים כשהם משלמים לאינטרנט הם רוצים לקבל את כל מה שהם יכולים לקבל ע"ז וקשה לוותר ולומר שאני משלם כמו ההוא והוא יש לו הכל ואני רק מייל ובפרט כשמדברים מנטפרי הרי כל אחד אומר שהוא לא רוצה לחסום כלום כי ממילא אי אפשר ב"ה להיכשל בכלום ולמה להגביל את עצמי שאם פעם אולי אצתרך אז אני יהיה חייב לשלם ואני אשאר תקוע וכדו'
לכן חשבתי על רעוין טוב שאפשר לעשות תגית רק לדברים נחוצים וכל הדברים האחרים יהיו פתןחים רק בבין הסדרים וכדו' כמה חצאי שעות ביום
מה אתם אומרים על זה ???