האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
-
@ברוך-השם אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
והנה קישור לNOVIE MAKER גירסה 16.4.3528.0331, גירסה הרבה יותר ידידותית ומשוכללת. זה בעצם התקנה של כל WINDOWS LIVE אלא שאפשר לסמן ולהתיקן רק את מה שבוחרים.
בהצלחה!@ברוך-השם
@zvizvi הוסיף את זה
http://softwares.center/windows-essentials-2012/ -
@מרדכי אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
והנה קישור לNOVIE MAKER גירסה 16.4.3528.0331, גירסה הרבה יותר ידידותית ומשוכללת. זה בעצם התקנה של כל WINDOWS LIVE אלא שאפשר לסמן ולהתיקן רק את מה שבוחרים.
בהצלחה!@ברוך-השם
@zvizvi הוסיף את זה
http://softwares.center/windows-essentials-2012/@zvizvi תוסיף בתיוג של WINDOWS ESSENTIALS תגית של MOVIE MAKER כדי שמי שיחפש ימצא גם את זה
-
תודה על האתר ר' צביצבי: ובמיוחד תודה
על ה"תוספים לפיירפוקס"
יש תוסף מצוין תרגום דפי אינטרנט אשמח אם תצרף
S3.Google Translator
אגב התוכנה שאני הכי ישמח אם תמצא..משהו בסגנון של בלוסטאקס-שעובד עם נטפרי -
@אברהם-אברהם אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
תודה על האתר ר' צביצבי: ובמיוחד תודה
על ה"תוספים לפיירפוקס"
יש תוסף מצוין תרגום דפי אינטרנט אשמח אם תצרף
S3.Google Translator -
תודה רבה על האתר הנפלא.
לא מפסיקים להתפעל כשרואים את הרצון לעזור...אם אפשר להוסיף את התוכנה פורמט פקטורי
כמו"כ, המלצה בלבד, להוסיף אפשרות באתר של הערות או בקשת תוכנה... .חן חן
-
@zvizvi אם אפשר את האפליקציה של TRUECALLER
תודה מראש. -
@אורי-אטדגי אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@zvizvi אם אפשר את האפליקציה של TRUECALLER
תודה מראש. -
-
@ברוך-השם אם כבר מדברים על ה'פקטורי', אולי מישהו שמע עליה איזה 'לשון הרע' עסיסי??
(כמובן לתועלת..) -
@איצ2 כל האנטי וירוסים מתריעים עליה. אין צורך להתרגש. היא תוכנה טובה ועושה את העבודה היטב.
בהתקנה צריך לשים לב ל'אותיות הקטנות' ולא לאשר בטעות התקנה של כל מיני דברים נוספים. -
@מלא אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
אם אפשר להוסיף את התוכנה פורמט פקטורי
@zvizvi ו @מלא הרי לכם לינק לפורמט פקטורי ( @zvizvi חסכתי לך 5.75 שניות של החיפוש בגוגל)
-
דוקא חיפשתי בגוגל ולא הגעתי לדף ההורדה של אתר הבית רק לכל האתרים שנותנים עוד 5 תוכנות על הדרך...
ובקשר ללשון הרע, מצאתי כתוב במפורש בפרוג שזה עושה בעיות בטיב בהמרות.
לא התעמקתי, כי לשימוש אישי זה לא כ"כ משנה לי, ואני מאמין שלרוב האנשים זה לא משנה אם זה באיכות טובה או לא כ"כ כי בהשמעות הביתיות זה לא כ"כ נשמע... -
@מלא דע לך שכדי להתעסק עם המרות צריך איזה מינימום של הבנה.
רזולוציה ומספר פריימים בוידאו, ועומק קידוד באודיו - זה לפחות.
לענ"ד כל מי שמתעסק עם מחשב רצוי שידע בסיס - מעבד - זכרון - דיסק, כדי להבין מה הוא עושה בפעולת שמירה בוורד ולא לעשות שטויות. וזה אם הוא מתעסק רק עם וורד.
אם אתה מתעסק עם דיסקים ענקיים, ושומר חומר חשוב עליהם, אל תתלונן כשאתה צריך לשחזר, כי מי שלא יודע מה עושה דיסק ואיך לא מתעללים בו, בהכרח יגיע למצב של שחזור (זה למה פרוג מלא באנשים שמבקשים שחזור, כי הם למדו גרפיקה, כלומר איפה ללחוץ בשביל זה וטריק כזה, אבל הם לא מבינים מה הם עושים בכלל מבחינת אלקטרוניקה).
התוכנה הזו (FF) מכילה הרבה אפשרויות, והיא לא יודעת לעשות שטויות, גם אם היא רוצה - היא עושה רק מה שתגיד לה. -
@5566NEWbrs אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@איצ2 כל האנטי וירוסים מתריעים עליה. אין צורך להתרגש. היא תוכנה טובה ועושה את העבודה היטב.
בהתקנה צריך לשים לב ל'אותיות הקטנות' ולא לאשר בטעות התקנה של כל מיני דברים נוספים.לגבי ה'דברים הנוספים':
היא מציעה תוכנת עריכת תמונות מאוד חמודה, אם כי לא כל כך מקצועית ברמת האיכות של התמונות. אך עבור המשתמש הרגיל - היא ממש מומלצת!
היא נקראת PICOSMUS -
@zvizvi מה עם האפליקציות של אנדרואיד? צריך עזרה איתם (להוריד)?
ועוד דבר, כל תגובה באשגול מקפיצה לך התראה? (כי הניק שלך מופיע בכותרת) כי אם כן אני אערוך את הנושא ויוריד את ה-@ -
@zvizvi מה עם האפליקציות של אנדרואיד? צריך עזרה איתם (להוריד)?
ועוד דבר, כל תגובה באשגול מקפיצה לך התראה? (כי הניק שלך מופיע בכותרת) כי אם כן אני אערוך את הנושא ויוריד את ה-@לא, פוסט רגיל בלי אזכור השם שלי לא מקפיץ התראה.
לגבי אפליקציות עיקר העבודה זה להעלות לאתר, כמו שאמרתי קודם אני מתכנן להכין ממשק העלאה שעוד אנשים יוכלו להעלות, אבל בינתיים זה עוד לא קיים. -
-
@zvizvi יהיה שימושי לצרף לאתר את התוכנת ניווט של Navigation & Maps Sygic שפועל גם במצב offline.
במערכת פניות פתחו לי את הקישור הזה. (הגרסא החדשה יותר עושה קצת בעיות).
תודה. -
@zvizvi יהיה שימושי לצרף לאתר את התוכנת ניווט של Navigation & Maps Sygic שפועל גם במצב offline.
במערכת פניות פתחו לי את הקישור הזה. (הגרסא החדשה יותר עושה קצת בעיות).
תודה.@אורי-אטדגי אורי, התוכנה נחסמת בשלב הזיהוי של הארץ... (detecting country)
אצלך זה עובד? -
אין לי כלל אפשרות לפתוח קבצי CRX וממילא אין לי דרך כיצד להתקין חלק נכבד מההורדות באתר נחמד זה, אולי יש למישהו תוכנה טובה לקריאת קבצים מהסוג הנ"ל.