האתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi)
-
@Men770 זה מסובך או שזה עניין עקרוני?
-
@a0533057932 מסובך. בוויפרי לאנדרואיד כנראה שתהיה חנות אחרת, עם בקשה להוספת אפליקציה מגוגל פלי בפנייה עם נקודה.
-
@Men770 את זה שיש חנות אחרת אני יודע
אולם זה עדין לא עונה על השאלה האם זה עניין עקרוני או לא
האם ההורדה בפועל לא מגיעה מכתובת שאותה ניתן לחסום? -
@a0533057932 זה עונה. אם יש חנות אחרת, זה אומר שזה לא עקרוני.
-
@Men770 חנות אחרת שפתוחה למעשה רק למי שהתקין וויפרי
זה אומר לדעתי שזה כן עקרוני -
@Men770 אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
@צדיק-תמים מסובך מאוד מבחינה טכנית לפתוח את גגל פלי
אבל זה כן פתוח!
-
@צדיק-תמים זה סגור.
-
ר' @zvizvi אפשר את מיקרסופט וואן דרייב פור ביזנס? (Microsoft OneDrive for Business)
[שים לב! יש תוכנה דןמה בשם וואן דרייב אישית, אני מעוניין בהתקנה של הגירסא העסקית!]
תודה! -
@אביי אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
ר' @zvizvi אפשר את מיקרסופט וואן דרייב פור ביזנס? (Microsoft OneDrive for Business)
[שים לב! יש תוכנה דןמה בשם וואן דרייב אישית, אני מעוניין בהתקנה של הגירסא העסקית!]
תודה! -
@zvizvi נראה שזה זה, אבל הוא כותב לי מותקנת אצלך גירסא חדשה יותר של האופיס יש לי 365 מעודכן נראה לך שתמצא לזה? בכל אופן תודה רבה!
-
@zvizvi אם לא זה אז לפחות זה: Next Generation Sync Client (או כל תוכנת סינכרון חליפית אמינה שתואמת לאונדררייב)
תודה! -
האפליקציה "ניהול חשבון" של בנק הפועלים דורשת עדכון, ובהורדות יש עדכון ישן - ממשהו לשישי למניינם, האם אפשר להכניס את העדכון החדש, כדי שמשתמשי אנדרואיד יוכלו לעדכן את האפליקציה?
יישר כח גדול!!! -
@אביי אמר בהאתר החדש של ר' צביצבי (@zvizvi):
תודה!@zvizvi הסתדרתי, זה היה באג בגלל הסינון לא יודע למה.
-
-
@ממממ
אודה מאד אם יטופל הנושא של עדכון אפליקציית פועלים בהקדם!
אין לי סניף בעיר, וצריך להפקיד צ'ק בטאבלט שיהיה נזיל ויהיה אפשר להעביר אותו לפני סוף החודש!!!
בגלל שגוגל פליי חסום אי אפשר לעדכן אלא דרך האתר שלכם של ההורדות!!!! -
@ממממ תחפש אותה בגוגל "בנק פועלים APK" זה אומר הקובץ התקנה של ההפליקציה של בנק פועלים, עם זה לא נבדק אז תשלח פניה עם נקודה.
אגב כל אפליקציה שאתה תרצה להוריד תכתוב בגוגל את שם האפליקציה ובסוף APK -
-
-
חיפוש בגוגל מניב תוצאה של קובץ להורדה, בשם com.ideomobile.hapoalim_2019-02-19.apk
שכאשר מנסים להתקין אותו כותב "החבילה פגומה".
האפשרות שנותרה זה להוריד את הקובץ מגוגל פליי, ולעדכן את הקובץ שנמצא באתר "תוכנות להורדה".
מחכים לר' צבי שיציל את המצב... -
@a0533057932 הקובץ ששלחתם מבצע התקנה, אך לא פותח אח"כ את האפליקציה.