חיבור שני מחשבים לקו אחד של נט פרי בסינון שונה
-
האם יש אפשרות לחבר שני מחשבים לאותו קו של נט פרי ושלכל אחד מהמחשבים תהיה רשימת חסימה שונה
תודה
-
@א-לוי
אם אני לא טועה כתבו כאן כבר כמה פעמים שניתן לעשות את זה ע"י וויפרי 3 -
-
תוכל לתת לי הסבר קצת יותר מפורט
והאם אח"כ אני אוכל להתחבר רק לרשת של נט פרי? -
@א-לוי כן.
-
והאם שייך להגדיר שני קהילות על אותו חשבון?
-
@א-א-א-א לא
-
-
האם הכוונה היא שניתן להשתמש באותו קו, בו-זמנית בשני מחשבים?
גם כשמדובר בסטיק?
מה הדרך, טכנית, לחבר את הסטיק לשני מחשבים?
(לא נדרש פיצול סינון) -
אני מבין שכרוך במגבלות כלשהן, אך אינני מתמצא במושגים שהוזכרו (וויפרי 3 /כבילה לשרות נטפרי);
אודה אם תוכל לבאר, או לתת קישור להסבר פשטני (המתאים לבור-מחשבים, שאין לו הסבלנות לעשות דוקטורט..).
תודה!
-
-
@עילוש הכי קל אם הסטיק תומך בוויפי להפעיל אותו ולהתחבר מהמחשב השני (או משניהם) דרך וויפי
-
@עילוש
ליתר הרחבה:
לא כרוך בשום מגבלות, רוב הסטיקים שנמכרים כהיום יש להם וויפי, ופשוט אפשר לחבר כמה מחשבים לאותו ויפי.
(המושגים שהוזכרו לעיל הם רק כדי שלכל אחד מהמחשבים תהיה רשימת חסימה שונה, מה שלא נוגע לך) -
השאלה שלי, האם יש אפשרות לחבר שני חשבונות על אותו קו אינטרנט, שיהיה מחובר אליו שני חשבונות שלכל אחד מהם יש לו קהילה אחרת, ולעבוד על איזה חשבון שאני רוצה?
-
-
@מד אבל הוא עדיין לא יצליח לעבוד על איזה מהם שהוא רוצה (באותו מחשב) ...
אם הוא רוצה פשוט שיהיה לו הגדרות שונות באותו מחשב אפשר לעשות את זה ע"י וייפרי 3 גם בלי תשלום נפרד וכו' (ע"י פרופילים שונים וכו') - ואם הוא רוצה דווקא 2 קהילות במחשבים שונים אפשר דרך מה שאמרת.
אבל אם הוא רוצה 2 קהילות באותו מחשב לפעמים בזו ופעמים בזו אי אפשר. הדרך הכי קלה אז היא פשוט שיהיה 2 סטיקים ולחבר כל אחד לקהילה/הגדרות שונות ואז הוא יכול לבחור לאיזה להתחבר. אבל אכן זה תשלום כפול...