הדף בויקי: וויפרי 3
-
@מד אמר בהדף בויקי: וויפרי 3:
בענין חיזוק הגנת וויפרי, אולי זה לא נצרך עוד בגי' החדשה?
מה השתנה? זה לא מגן מהסרה פשוטה אלא מהתחכמויות, לכן לכאורה זה נשאר פרקטיקה מומלצת
-
-
@צדיק-תמים משהו כן השתנה בין 'וייפרי 2' ל'וייפרי 3', בנקודה הזאת. ב'וייפרי 2' אי אפשר לעשות הסרה מחשבון לא מנהל (שזה מותקן על המחשב), משא"כ ב'וייפרי 3' אפשר לעשות הסרה מהממשק של נטפרי (כמובן בתשלום וכו'). אז אולי זה גם משפיע מצד השני, שב'וייפרי 3' יותר קשה להסיר גם בלי 'חיזוק הגנת וייפרי'? - או לחילופין אולי 'חיזוק הגנת וייפרי' לא יעזור?
-
@ההה חיזוק ההגנה לא בא להגן מהסרה דרך נטפרי בדרך הרשמית
-
@צדיק-תמים דבר אחר נסתפקתי כעת בענין הסרת וויפרי 3, האם צריך דוקא ליכנס להממשק באותו חשבון שעל ידו הותקנה וויפרי 3? כי אני רואה שבממשק הלחצן מופיע גם כשנכנסים מחשבון אחר.
-
@צדיק-תמים כן, אבל אם אפשר להסיר דרך הממשק בלי הרשאות מנהל, זה יכול להיות ש'הגנה ברמת מערכת הפעלה' כבר לא משפיע, או שהיא יותר חזקה... (אני לא כותב מידיעה, רק כהשערה, ואם טועה זה בסדר...).
בכל מקרה, הדף ודאי נצרך לחלק השני, 'הגנה ברמת המחשב'. -
האם צריך דוקא ליכנס להממשק באותו חשבון שעל ידו הותקנה וויפרי 3?
@מד מערכת הפניות כתבו לי שלא צריך.
-
פוסט זה נמחק! -
@ההה אמר בהדף בויקי: וויפרי 3:
@צדיק-תמים כן, אבל אם אפשר להסיר דרך הממשק בלי הרשאות מנהל, זה יכול להיות ש'הגנה ברמת מערכת הפעלה' כבר לא משפיע,
אמת שלא משפיע עוד, אבל כמו ש @צדיק-תמים אמר שחזוק הגנה לא בא להגן מהסרה דרך נטפרי בדרך הרשמית
או שהיא יותר חזקה...
כן וויפרי 3 יותר חזק.
בכל מקרה, הדף ודאי נצרך לחלק השני, 'הגנה ברמת המחשב'.
עדכנתי שם.
-
@ההה אמר בהדף בויקי: וויפרי 3:
האם צריך דוקא ליכנס להממשק באותו חשבון שעל ידו הותקנה וויפרי 3?
@מד מערכת הפניות כתבו לי שלא צריך.
זה בעי' גדולה מאוד, אין שום דרך לעכב ההסרה לאחרים?
-
@מד אמרו לי שאי אפשר. אבל אפשר להגדיר לקבל מייל כשמסירים. אני גם מאוד רציתי דרך לעכב הסרה... - בכל מקרה מי שמסיר יצטרך לשלם הקנס יציאה.
-
-
@מד לא, סליחה, לא כתבתי נכון. בוייפרי 3 (לפי מה שכתבו לי) תמיד תתקבל התראה למייל של החשבון שנרשם.
-
למה בתהליך ההתחברות לא נותן לדלג על התקנת וויפרי או התקנת וויפרי בגרסה קודמת ?
זה ממש לא יפה שמודיעים שב019 הגלישה נחסמת בגלל שזה מזוהה כגלישה ללא סינון ואחרי זה להסרה עוד דורשים תשלום ! -
@מעמד אמר בהדף בויקי: וויפרי 3:
זה ממש לא יפה שמודיעים שב019 הגלישה נחסמת בגלל שזה מזוהה כגלישה ללא סינון ואחרי זה להסרה עוד דורשים תשלום !
לא מודיעים את זה בתהליך ההתקנה?
-
-
@מעמד הוא תמיד נותן לדלג על התקנת וייפרי (שאין חיוב להתקין וייפרי), וגם נותן להסיר התקנה תוך כדי עד 72 שעות (לפי מה שהגדרת), האם לא הגדרת מספר שעות לניסוי?