דיווח לדואר אלקטרוני בהסרת התוכנה
-
שלום רב!
לאחר שהוספתם בגירסה החדשה אפשרות לקבל דיווח בדואר אלקטרוני בהסרת התוכנה, רעיון טוב מאוד, אך דא עקא נראה לי שזה לא יעבוד כשמפרמטים את המחשב היינו שלא מסירים את התוכנה,
אני חושב שכדאי לעשות שהתוכנה תתקשר מידי יום לשרתי נטפרי ואם נניח לאחר שבוע אין התקשרות מהתוכנה לשרתי נטפרי ישלח אף במקרה כזה הודעת דוא"ל
בכבוד רב ובברכת הצלחה רבה -
@shraga
אני לא יודע בשביל מה זה עשוי, אבל בשביל קהילות יש דרך אחרת (אם כי פחות מדויקת) לדעת. -
זה לא נראה לי מיועד דווקא בשביל הקהילות, זה שימושי גם לאדם שלא סומך על עצמו...
יש דרך לקהילות לדעת על הסרת התוכנה או רק על שעת הגלישה האחרונה? אם כן, אני חושב שצריך ליידע את המשתמשים אף בזה -
@shraga
אם רואים בקהילה שלא השתמשת בנטפרי תקופת זמן (בוא נגיד שבועיים), הם יודעים שמצאת לך משהו אחר ח"ו...
לא הבנתי, מה עוזר לאדם שלא סומך על עצמו לקבל הודעה למייל שהוא הוריד את התוכנה? (לא שזה כ"כ קל, התוכנה נבנתה בדיוק למטרה זו.) -
@dLive אמר בדיווח לדואר אלקטרוני בהסרת התוכנה:
@shraga
אם רואים בקהילה שלא השתמשת בנטפרי תקופת זמן (בוא נגיד שבועיים), הם יודעים שמצאת לך משהו אחר ח"ו...
לא הבנתי, מה עוזר לאדם שלא סומך על עצמו לקבל הודעה למייל שהוא הוריד את התוכנה? (לא שזה כ"כ קל, התוכנה נבנתה בדיוק למטרה זו.)לאבא על בנו, לדוגמא.
-
לפי מה שאני מבין זה מיועד רק לקהילות, כך שדיווחים על התקנה/הסרה מגיעים רק להם ולא לפרטיים.
התוכנה אכן מדווחת כל כמה דקות למערכת סינכרון בין המחשב לשרת, כך שגם במקרה של פרמוט, איש קשר של הקהילה רואה שסינכרון האחרון היה היום או אתמול או רק לפני שבועיים! -
@shraga אמר בדיווח לדואר אלקטרוני בהסרת התוכנה:
יש דרך לקהילות לדעת על הסרת התוכנה או רק על שעת הגלישה האחרונה? אם כן, אני חושב שצריך ליידע את המשתמשים אף בזה
אכן כבר יידעו את המשתמשים על כך, ראה כאן.