אתר חדש של מוזיקה חרדית - כשרה בלבד
-
שלום, פתחנו אתר חדש למוזיקה יהודית כשרה
ברוך השם האתר פתוח בנטפרי בלי בעיה.
אך השירים נמצאים ביוטיוב וכמה מאות מהשירים שהעלנו לאתר הינם חסומים (רובם ככולם בגלל שלא ביקשו עבורם, ומיעוטם כי יש נשים בקליפ או משהו כזה)
מצאתי פתרון לכך - יש לי אפשרות להוריד את השירים כMP3 ואז להעלות לערוץ שלי רק עם התמונה של התצוגה, ללא וידאו כלל. ביקשתי אישור לפתוח את הערוץ
אבל קבלתי תגובה ש-אין אפשרות לפתוח באופן גורף
ופתחו אותו רק לתצוגהרציתי לדעת מדוע? הרי יש אפשרות גם לפתוח ערוצים באופן גורף
-
@rs אפשר ציטוט מדויק של מה שכתבתם בפניה?
-
@rs אמר באתר חדש של מוזיקה חרדית - כשרה בלבד:
שלום, פתחנו אתר חדש למוזיקה יהודית כשרה
ברוך השם האתר פתוח בנטפרי בלי בעיה.
אך השירים נמצאים ביוטיוב וכמה מאות מהשירים שהעלנו לאתר הינם חסומים (רובם ככולם בגלל שלא ביקשו עבורם, ומיעוטם כי יש נשים בקליפ או משהו כזה)
מצאתי פתרון לכך - יש לי אפשרות להוריד את השירים כMP3 ואז להעלות לערוץ שלי רק עם התמונה של התצוגה, ללא וידאו כלל. ביקשתי אישור לפתוח את הערוץ
אבל קבלתי תגובה ש-אין אפשרות לפתוח באופן גורף
ופתחו אותו רק לתצוגהרציתי לדעת מדוע? הרי יש אפשרות גם לפתוח ערוצים באופן גורף
כדי לפתוח ערוץ שלם צריך התחייבות של בעל הערוץ, צריך לציין שאתם בעלי הערוץ
https://netfree.link/wiki/מדיניות_פתיחת_ערוצים_ביוטיוב -
@ברצינות
עשיתי את הכל, העלתי את הוידאו שאני מאשר שאני בעל הערוץ ובכל זאת זה התשובה שקיבלתי -
@rs תציין שאתה מעוניין לקחת אחריות על התוכן בערוץ, כמו אתרי מוזיקה שמעלים לשרת שלהם, רק שאתה רוצה להשתמש ביוטיוב כשרת אחסון חינמי (קח בחשבון שיש סינונים שיוטיוב חסום לגמרי, כך שאולי עדיף לך באמת שרת אחסון משלך)
קח בחשבון שזה אומר הרבה אחריות, אם עולה לערוץ שלך שיר עם סאונד בעייתי עלולים לחסום את כל הערוץ (כלומר להחזיר אותו למצב שכל סרטון יהיה צריך בדיקה פרטנית), אבל אחריות דומה יש אם תעלה לשרת משלך ותרצה שיפתחו אוטומטית
בנוסף אתה עלול להיתקל בהסרות מצד יוטיוב בגלל זכויות יוצרים -
@RS
לדעתי הסיבה לסירוב לפתיחה חופשית ברורה למדי,
אתה מצהיר במפטרש שהערוץ מכיל מוזיקה שנטפרי חוסמת, ומניח שהחסימה נובעת רק מהופעת נשים.
נטפרי לא נותנים אמון בשיקול דעתך, ובצדק (הם לא מכירים אותך ואין להם סיבה להעניק לך אמון מיוחד). סביר שהם חוששים שתכלול בערוץ גם תכנים שלדעתך נחסמו רק בגלל נוכחות נשים, אך מבחינתם קיימות סיבות נוספות לחסימתם. -
הפורום לא נועד כדי לדון בו על מדיניות.