לא יתכן שפניות עם 3 נקודות מטופלות בכזה איטיות
-
לפני כמה ימים עשיתי הקלטת תעבורה על כך שהחיפוש באיזה אתר לא עובד,
היה הלוך חזור כמה פעמים של הקלטות תעבורה.
היום כתבו לי שסידרו את זה ומאז אני לא יכול להיכנס בכלל לאתר שלחתי פניה חדשה עם 3 נקודות ומאז אני מתייבש בהמתנה שיטפלו בינתיים אני מפסיד כסף
ובפרט שאני רק צריך שיבטלו את מה שעשו, אין לי שום דרך לדבר עם הנציגה שעשתה את זה ולדעת מה עשתה ומה צריך לתקן, שזה דבר לכשלעצמו יזרז את העניין,בושה,
-
ומה שעוד יותר מעצבן שאני ממתין בטלפון אחרי כמה דקות אומר לי עומס פניות חריג נחזור אליך בהקדם,
לא הבנתי 1.למי אתם כן עונים בטלפון עם זה כל כמה דקות מתנתק,
2.למה לא ניתן להמתין עד שיענו עמה זמן שיקחוהכי לא מבין למה אין אפשרות בתוספת תשלום לקבל שירות מיידי ???
-
-
@יעקב-פ התמנית לצוות פיקוח?
-
@מאירקוש אמר בלא יתכן שפניות עם 3 נקודות מטופלות בכזה איטיות:
ומאז אני לא יכול להיכנס בכלל לאתר
איזו שגיאה אתה רואה בדפדפן?
אם אתה רואה מסך לבן יתכן שיש בעיה באתר שאליו אתה מנסה להיכנס. לחץ על F12 ובדוק האם מופיעות שגיאות בכלי המפתחים (console / מסוף)
-
@מאירקוש אמר
ובפרט שאני רק צריך שיבטלו את מה שעשו, אין לי שום דרך לדבר עם הנציגה שעשתה את זה ולדעת מה עשתה ומה צריך לתקן
אתה יכול פשוט לענות לאותה פנייה במקום לפתוח פניה חדשה... (וזה גם סתם מומלץ אם מדובר בפניה באותו עניין).
לא הבנתי 1.למי אתם כן עונים בטלפון עם זה כל כמה דקות מתנתק,
מניסיון, הם באמת חוזרים למספר הטלפון שהתקשר תוך כמה שעות.
והכי לא מבין למה אין אפשרות בתוספת תשלום לקבל שירות מיידי ???
דובר כמה פעמים בפורום על רעיון כזה, עיין: https://forum.netfree.link/topic/12548/אופציה-למענה-מקצועי-בטלפון-שלוחה-ייעודית/5?_=1742463082227 - מה שכתב מג'יקוד רעיון שעומד על הפרק. לא יודע מה נהיה עם זה.
-
@מאירקוש אמר בלא יתכן שפניות עם 3 נקודות מטופלות בכזה איטיות:
היום כתבו לי שסידרו את זה ומאז אני לא יכול להיכנס בכלל לאתר
ניסית למחוק עוגיות?