נטפרי במחשב
-
אבקש את עזרת הציבור. הצעתי לקרובת משפחה לעשות נטפרי, מהם האפשרויות הטובות ביותר למחשב נייד? אני מטאבלט ולא יודע מה הכי טוב למחשב. תודה מראש.
-
@שטייגניסט קצת תפרט מה השאלה? לגבי איזה חברה עדיפה? הראל 019? או שאלה אחרת
-
@שטייגניסט
ניתן ליצור עימי קשר לקבלת פרטים להצטרפות. -
אני שואל מכל הבחינות. מהירות גלישה, מחיר, סטיק, וכו' ומה האפשרויות הטכניות כלומר רק סטיק או שיש עוד משהו ומה עדיף מבין סוגי הסטיקים
-
@שטייגניסט צור איתנו קשר טלפוני ונשמח לעזור 0722132999
0526991723 -
אני מעדיף קודם לשמוע מהגולשים איך זה אצלם אח''כ נבדוק מה עדיף R.L. או 019...
-
אף אחד???
-
אף אחד לא רוצה לתקל בלשון הרע
משתמשי נטפרי החשובים
-
אין לך תועלת גדולה מזה!
ולמעשה... -
בכל זאת עדינות נפשם לא מרשה בפורום כללי.....
חפש חבר/חנות מחשבים קרובה שימליץ על הסוכן/חברה טובה.
אני אישית משתמש באר אל במחשב ועד שלא עשיתי איי פי קבוע (לצורך אחר-לא ליד 2 אלא לצורך מצלמות במשרד שמשודרות לסממארטפונים) -היו לי מקצת ניתוקים ובעיות, בתקופה האחרונה הכל חלק.
כמו כן אני בטבלט אצל 019 בהתחלה היו בעיות קליטה ומהירות ואחרי ש975 התערב ונסה כמה אפשרויות כבר כמה חודשים שנעלמו כל הבעיות ועובד מצוין.
אז חפש ומצא את החברה הטובה ואח"כ את הסוכן שאתה זורם אתו והתחבר למהפכה.
-
ואיך זה במחשב? סטיק? או משהו אחר? מה התהליך?
-
@שטייגניסט בנסטיקים תלוי הרבה איזה נסטיק יש לך..... יש כאלו שממש מעולה לעבוד איתם ויש כאלו שנתקלים בבעיות וכו'..... כדי להשקיע על נסטיק טוב. אני מציע לך לקנות ZTE831. כרגע יש לי ממש מספר קטן של נסטיקים כאלו
-
סליחה מכולם, אבל בן אדם שואל שאלה טכנית וכמעט כלל התשובות הם פרסומיות...
@שטייגניסט אם הבנתי נכון את שאלתך, ישנם שלושה דרכים לגלוש כיום באינטרנט:
- חיבור קווי (מעין קו טלפון שמצריך מכשיר בשם ראוטר/מודם (תשלום חד פעמי/חודשי) + תשלום הן ל'קו' והן ל'ספק' - כשמו כן הוא, מספק את שירותי הרשת[כיום ניתן לקבל למשל ב019 ספק כולל תשתית במחיר זול יותר מאשר לפנות לבזק ישירות]).
- חיבור סלולארי - תשלום חודשי לספק בלבד (סים חינם בדר"כ), מצריך 'נטסטיק' עלות חד פעמי.
- חיבור ל Wifi, מצריך שיהיה לך שכן טוב שנותן בקביעות אינטרנט כשר והוא מוכן שתגלוש עליו..
המעלה של 1 זה אינטרנט מהיר יותר, חיבור רציף ואמין, החיסרון זה המחיר (תשלום ל3 דברים) וחוסר הניידות.
המעלה של 2 זה הניידות והמחיר, החיסרון הוא ברצף הגלישה בגלל תלות באנטנות וגלישה איטית יותר (כאן זה גם תלוי בסטיק הספציפי, ישנם איטיים יותר וישנם פחות, התרשמתי ש @frize37 מכיר טוב את העניין).
המעלה של 3 שזה חינם, החיסרונות ידועים.מקווה שלא שכחתי כלום.
כך, שתלוי לאיזה מטרה הם צריכים את האינטרנט, כמה הם גולשים, איפה הם מתכוונים לעבוד (בבית או בנסיעות למשל). -
@למדן-וידען סוף סוף תשובה לעניין... תודה רבה. ואשמח להסברים בעניין נטסטיקים.
-
@שטייגניסט נטסטיק הוא כמו דיסק אונקי שמכניסים לתוכו את הסים, ואותו מחברים למחשב. יש נטסטיקים שמצריכים חיבור ישירות למחשב, ויש סוג שהוא כמו נקודה חמה שניתן להתחבר אליו דרך wifi. מהירות הגלישה תלויה בסוג הנטסטיק ובמהירות הגלישה המקסימלית שהנטסטיק מאפשר להגיע. @frize37 ו@957 יוכלו לייעץ לך בעניין. (אתה יכול לעשות חיפוש ולמצוא הרבה חומר בנושא)
בנוסף לאיכות הנטסטיק, מהירות הגלישה תלויה בקריבה לאנטנות, בזמני עומס, ובכלל פחות יציבה מחיבור קווי.
מקווה שעזרתי.
-
בהחלט. תודה רבה. ובל''נ שאלה אחרונה... זה מתאים לעבודות גרפיקה? בבקשה תשובות מידע בלבד. תודה
-
פוסט זה נמחק! -
@שטייגניסט אמר בנטפרי במחשב:
בהחלט. תודה רבה. ובל''נ שאלה אחרונה... זה מתאים לעבודות גרפיקה? בבקשה תשובות מידע בלבד. תודה
מה, הנטסטיק, או נטפרי בכלל?
-
@שטייגניסט מי שצריך גרפיקה הייתי מציע לו אינטרנט ביתי, לאו דווקא בגלל התפעול של האינטרנט (שאם יש דור4 אני חושב שאפשר להסתדר יפה) אלא בגלל הכמות גיגה שהוא צריך. אלא א''כ זה לא לעבודה יום יום...... אבל ודאי שאם אין ברירה כמו אצל אנשים שאין להם אפשרות להתקנה של תשתית וכדו' אז שייך לעבוד אם נסטיק רק שלדעתי יצטרך חבילה של 20 גיגה לפחות
-