נטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת
-
@magicode אתה צריך להבין שכשפותחים אתר (שבברירת מחדל אמור להיות חסום) ומנופפים ב"הוראת הרבנים" אלא שמשאירים אותם כדמות עלומה מאחורי הקלעים בלא לתת שום אפשרות לדיון אם אותם רבנים, זה נשמע לא טוב...
לדוגמא: תאר לעצמך שלחסידות ויז'ניץ/גור/צאנז וכו' יש אתר (ימות המשיח...) ולמרות שבאתר אין שום תוכן שעלול ויכול להיות בעייתי מבחינה הלכתית/תורנית/השקפתית, האתר נחסם ביום בהיר ללא פירוט וללא הסבר מינימלי בעניין ורק מנופפים באותה הוראה עלומה מרבנים עלומי שם ופנים, אתה מבין שזה לא מריח טוב?
אגב, אני אכן חושב שיש רבנים שהורו לפתוח, ואני לא חושד בך או באי מי מצוות נטפרי עצמם שעשו דבר כזה על דעת עצמם, אך אני חושב שמן הראוי לתת את האפשרות למשתמשים לפנות לאותם הרבנים, ולנסוע להשפיע עליהם... -
@קלוגר
מי אתם? -
@shraga
כל זה בהנחה שלא היינו מכירים את שיטות ה"שכנוע" של הקבוצה המדוברת... -
תגידו, אני היחיד פה שאין לו מושג על איזה אתר/חסידות מדובר?
-
@קלוגר אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
@shraga
כל זה בהנחה שלא היינו מכירים את שיטות ה"שכנוע" של הקבוצה המדוברת...- מי אתה?
- אני ממש לא אוחז מאותו אחד, בלי להזכיר את שמו, ונא לא להיגרר לעניין..., יש לי מספר טיעונים פשוטים שאין שום הצדקה שהאתר הזה יהיה פתוח, בלי קשר האם הוא רשע/צדיק וכו', ושוב נא לא להיכנס לעניין עצמו
-
@shraga אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
@קלוגר אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
@shraga
כל זה בהנחה שלא היינו מכירים את שיטות ה"שכנוע" של הקבוצה המדוברת...- אני ממש לא אוחז מאותו אחד, בלי להזכיר את שמו, ... יש לי מספר טיעונים פשוטים שאין שום הצדקה שהאתר הזה יהיה פתוח, בלי קשר האם הוא רשע/צדיק וכו', ....
.
בלתי אפשרי.
-
@קלוגר מה בלתי אפשרי?
-
- אני ממש לא אוחז מאותו אחד
-
@קלוגר אני גומר איתך את הויכוח ברגע זה, יש כאן כמה ניקים שיכולים להעיד על זה... ולמרות זאת אני חושב שהאתר אמור להיות סגור בנטפרי
-
יש כאן כמה ניקים שיכולים להעיד על זה
אני יכול להעיד.
ולמרות זאת אני חושב שהאתר אמור להיות סגור בנטפרי
כנ"ל.
-
@shraga
אין לי בעיה להאמין לך, אבל א"כ אינך מבין את מהות הבעיה ו/או היקף חומרתה. -
@קלוגר
אתה נראה קצת מפחד לכתוב. אתה חושב שהם יבואו להרביץ לך ? -
@DovidStroh
למה, הם לא הרביצו לאף אחד, נכון?!
ממש שיות תמימות... -
נראה שאני באמת היחיד שאין לו מושג על מה מדברים...... אפילו לא מתייחסים אלי
-
@yonig20 אמר בנטפרי לא מוכנים לחסום אתרי מחלוקת:
נראה שאני באמת היחיד שאין לו מושג על מה מדברים...... אפילו לא מתייחסים אלי
בא נראה אם תבין מבין השורות.... אתגר אינטלקטואלי
-
@yonig20 לפי הקצב, תוך כמה שעות ודאי תבין...
-
@קלוגר התכוונתי שאם אתה רוצה לכתוב אז תכתוב ברור. לא "בלתי אפשרי." וכדו'
-
@shraga נראה מהנושאים הראשונים שמדובר באיזושהיא מחלוקת פנימית באחת החסידויות,ואני לא ממש בענינים של החסידויות.
-
@yonig20 יותר טוב ככה.
-
@קלוגר תשמע, זה נראה לשאשכול הזה הולך לפסים לא טובים בגללך, בפורום כאן לא מדברים על מחלוקות/מחלוקות לשם שמים הוא קשור אך ורק לסינון נטפרי, אז בבקשה תשתדל לא לחרוג מהנושא שדנים עליו, זה אכן נושא רגיש
וכדי שלא ימחקו את האשכול נא להתדיין בצורה הכי מכובדת שיש ללא הזכרת ה"עניין" עצמו
תודה רבה