הצעה בנוגע לבדיקת תמונות
-
יכול להיות שההצעה הזו קשורה רק למנהלים אבל בכל אופן אתחיל מכאן ומכאן אולי זה יעלה מעלה.
כולנו מכירים את ההרגשה הזו שאנו מחכים לאתר מסויים עד שכל התמונות ישלחו ויחזרו מבדיקה, רק שלכאורה אין לזה פתרון כי כך הסינון עובד ולהוסיף בודקות זה עלות גבוהה וכו' וכו'.
חשבתי על רעיון מסוים אשמח לשמוע מחברי הפורום את דעתם.
בהרבה מהמקרים אין כל צורך באתרים מסוימים לבדיקת תמונות וכל הכניסה לאתר היא רק לקריאת הטקסט. במקרים אלו אין צורך כלל בבדיקת התמונות אלא הם יכולות להיות חסומות.
אלא שאני מבין שאין לנטפרי אופציה לדעת באיזה אתר יש צורך ובאיזה אין, אז צריך לפתח תוסף או משהו בסגנון שיתן את האופצייה לבחור -באתר זה תמיד לשלוח לבדיקה באתר זה תמיד לחסום. וכן אופציה לשלוח רק תמונות ספציפיות, דהיינו אני נכנס לאתר ומחפש משהו ספיציפי רוב האתר לא מעניין אותי לכן אין עניין לשלוח את כל התמונות לבדיקה, אבל ברגע שאגיע למה שאני מחפש אוכל ללחוץ שלח לבדיקה.
מה אומרים?!
אשמח לשמוע תגובות -
אני לא חושב שזה יחסוך הרבה,
אגב, הרעיון עלה כבר בעבר -
-
לפני בערך ארבעה ימים היה אינטרנט ברמת סינון מצוינת. כל האיקסים שיש על המסך על כל תמונה שאין בה שום בעיה זה מה שהולך להיות עד שימצאו פיתרון?? מה היה רע עד עכשיו???
-
@yaelbi על אלו איקסים אתה מדבר?
-
@yaelbi זה נשמע הרבה יותר כאילו יש לכם חיבור איטי/בעייתי, ממש לא משהו שקשור לסינון.
המדובר פה הוא על קצב בדיקת התמונות, דהיינו הזמן שצריך לחכות עד שהתמונות הבדוקות יופיעו, והאם פחות תמונות ישפיעו על זמן הבדיקה. -
@yaelbi אמר בהצעה בנוגע לבדיקת תמונות:
לפני בערך ארבעה ימים היה אינטרנט ברמת סינון מצוינת. כל האיקסים שיש על המסך על כל תמונה שאין בה שום בעיה זה מה שהולך להיות עד שימצאו פיתרון?? מה היה רע עד עכשיו???
??
-
@yaelbi
אני לא יודע מה כוונתך אבל פתח לדוגמה את האתר "קול מקום" ושם תדפדף ב"יתד נאמן" או כל עיתון אחר
ומנסיון יחסמו כמה דפים.. מה הפשט??? או שלכל אחד יש פשלות אבל יש לי פירכה על זה שהפוך (כלומר תמונות בעייתיות שפתוחות) כמעט ולא קורה .. אז או שיש פה בריסקערס (וזה טוב..)או ???
-
יש טעויות לשני הכיוונים.
אם לא תדווחו עליהם, לעולם לא נדע.