נספח לאשכול 'מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.'
-
@מעמד אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
שיהיה אפשרות להוריד הקלטת תעבורה למחשב שברגע שיהיה פתאום בעיה באינטרנט יהיה אפשר להפעיל אותו עד לתקלה ולשלוח ממחשב אחר.
כי לפעמים יש בעיה בעצם הגישה לאינטרנט ואי אפשר להגיע לאזור האישי בכלל כדי להפעיל את הקלטת תעבורה.זה עלול להוות פרצת אבטחה,
לו זה היה כך אם אי מי יצליח להכנס לאיזור האישי שלך, הוא יוכל לנטר את כל תעבורת האינטרנט שלך,
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
-
-
@dLive איך משתמשים בו ?
-
אתם מדברים כאן על שני דברים שונים.
יש הקלטה תעבורה מהספק ללקוח. זה דבר שרק הספק יכול לתת כי הוא יודע מה עובר ממנו אל הלקוח.
Wireshark מקליטה תעבורה של כרטיס הרשת במחשב.
לדוגמה אם המחשב מחובר לראוטר נוסף ברשת מקומית, או אפילו מחובר לאינטרנט שאינו נטפרי, זה יופיע בתוכנה. -
@5566NEWbrs כלומר שאם יש לי תקלה בחיבור רשת בנטסטיק נטפרי זה לא יעזור לי להפעיל את הקובץ ולשלוח למישהו שיעזור לי ?
-
@מעמד זה יעזור, אם יש לך רשת. ולא אם אין לך.כלומר זה עוזר לחסימות, ולא אם הבעיה בעצם החיבור.
-
@5566NEWbrs איזה סוג חסימות אתה מתכווין ?
אם נגיד פתאום אין לי חיבור לרשת וכתוב לי 'החיבור נקטע - אותר שינוי ברשת' זה יכול להועיל ? -
@מעמד הבנת טוב מאד. כשיש בעיה ברשת - לא תראה כלום בהקלטה - כי לא עובר כלום.
חסימה, הכוונה לדוג' שתוכנה שעובדת עם רשת, כמו נגיד גוגל דרייב, נתקלת בבעיות, בשעה שאין בעיות בגלישה עצמה, המשמעות של זה היא שרק הכתובת הזו חסומה, וזה צריך עדכון בשרת הסינון. אבל בעיה בקישוריות של המחשב לכל האינטרנט - אין שום תועלת להקלטה. -
@0533152154 אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
X אדום=סגור.
יש לך דרך לדעת אם זה סגור בנטפרי הכללי או רק בקהילה שלך?אם זה סגור בנטפרי כללי, זה כלל לא אמור להופיע בתוצאות החיפוש.
ציטוט מהויקי:
בנוסף ישנו סינון בתוצאות החיפוש. כאשר אתרים שכבר נבדקו ונחסמו, כלל לא מופיעים בתוצאות החיפוש. ואתרים שעדיין לא נבדקו מופיעים כאשר לצידם מופיע אייקון של סימן שאלה.
-
לא מדויק!
בדקתי.
יש אתרים בX אדום שכאשר פותחים אותם עולה תמונת השריפה של נטפרי והטקסט "לצערהו גילינו דברים לא טובים באתר זה"
או "הרובוט האוטומטי וכו' "
דוגמאות:
www.giditherapy.co.il › טיפול
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=650569מופיעים איקסים אדומים שאינם קשורים להגדרות הקהילה
-
האתר השני פתוח חלקית. ולכן הוא מופיע.
את הראשון אינני מכיר.
והחסימה של הרובוט מתבצעת לפעמים גם באתרים שמאושרים במערכת. -
@0533152154 באתר הראשון רק דף הבית נחסם.
הנה דף שכן עובד (מחיפוש גוגל):
http://www.giditherapy.co.il/?p=246
האתר עצמו מאושר במערכת, אבל אי אפשר להיכנס לדף הבית בגלל הרובוט. -
איך הדיוטות כמוני יכולים לדעת אם זה רק דף חסום מאתר פתוח או שהאתר כולו חסום?
לי זה עלה בחיפוש רגיל בגוגל ולא כשהייתי בתוך אתר פתוח. -
@0533152154 הרובוט לא חוסם אתרים, רק דפים.
אם זו חסימה של הרובוט, זה אומר שבדף הספציפי הזה יש משהו בעייתי.
בדיוק בשביל זה יש דפי חסימה שונים לחסימה של הרובוט ולחסימה של כל האתר. -
@ww19ww אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
הצעה
הודעה על תשובה ממערכת הפניות תגיע למייל כמו עד היום.
אבל חיווי נוסף במערכת אינפרום על הודעה חדשה ממערכת הפניות של נטפרי למי שחבר בפורום, יגיע לפרופיל האישי כמו חיווי על הודעות שלא נקראו.איך תחבר בין שני החשבונות?
-
פוסט זה נמחק! -
@ww19ww אמר במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.:
הצעה
הודעה על תשובה ממערכת הפניות תגיע למייל כמו עד היום.
אבל חיווי נוסף במערכת אינפרום על הודעה חדשה ממערכת הפניות של נטפרי למי שחבר בפורום, יגיע לפרופיל האישי כמו חיווי על הודעות שלא נקראו.בשביל מה אתה צריך שתי התראות גם במייל וגם בפורום ?
זה שזה מגיע למייל זה לא מספיק ?? -
@מעמד
כי הרבה מחפשים פיתרון לבעיה, שולחים למערכת הפניות ובנתיים שואלים בפורום או מחפשים בפורומים
(והאמת שבמייל שאני משתמש למערכת אין לי חויווי למסך)
אז אולי אתה צודק כי לרובם כל מייל שמגיע יש חיווי על הסמך...? -
@ww19ww
כי לרובם כל מייל שמגיע יש חיווי על הסמך...?
וגם אם לא בחשבון נותנים מייל שנמצא בשימוש על פי רוב כדי שאם יקבלו הודעה ממערכת הפניות שידעו עליה מיד ולא בעוד שבוע או חודש.