אפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?
-
@IZAK תכתוב לי כתובת מייל ואני יתן לך מספר של גמ"ח לווייז.
-
@יצמח-פורקניה
נסה להתקשר למספר הזה 050-4190470. -
הרבה מאד מכשירי אנדרוידים רגילים אפשר להפוך למכשירי וייז בלבד (כפשוטו מבלי אפשרות אפי' להגיע למחשבון וחייגן וכו' ומצלמה. ואם מנסים לאפס המכשיר ננעל) מבלי אפשרות להגיע לכלום חוץ ומוייז והוייז חסום לגלישה ופייס-בוק. ולא משנה איזה סים תשים בו...
אף שאיננו מעודדים החזקת מכשירים השונים מ"מ האפשרות קיימת -
@מנתק
אפשר לקבל יותר פרטים?
ניסיתי הרבה פעמים, וללא הצלחה לחסום קישורים פנימיים. -
@אבגדהו אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
@מנתק
אפשר לקבל יותר פרטים?
ניסיתי הרבה פעמים, וללא הצלחה לחסום קישורים פנימיים.תפנה ל: kdoshatmchne@gmail.com
-
@מנתק אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
הרבה מאד מכשירי אנדרוידים רגילים אפשר להפוך למכשירי וייז בלבד (כפשוטו מבלי אפשרות אפי' להגיע למחשבון וחייגן וכו' ומצלמה. ואם מנסים לאפס המכשיר ננעל) מבלי אפשרות להגיע לכלום חוץ ומוייז והוייז חסום לגלישה ופייס-בוק. ולא משנה איזה סים תשים בו...
אף שאיננו מעודדים החזקת מכשירים השונים מ"מ האפשרות קיימתאתה מודע לזה שעם סטופר של 300 שניות, כל מה שתעשה, יהפך להיסטוריה...
אני מקווה שאתה לפחות מזהיר את הפציינטים שלך.. -
@חסידיש-פלוס אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
@מנתק אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
אף שאיננו מעודדים החזקת מכשירים השונים מ"מ האפשרות קיימתאתה מודע לזה שעם סטופר של 300 שניות, כל מה שתעשה, יהפך להיסטוריה...
אני מקווה שאתה לפחות מזהיר את הפציינטים שלך..זה לא נכון כלל אם תרצה פרטים תכתוב למייל [אין לי עניין להפיץ אפשרויות סינון אלא שיקנו את המכשירים שטופלו וקבלו חותמת של ב"ד מוכר כפי שהורו הרבנים להסתובב רק עם מכשיר שנבדק ואושר. כל מה שאני מציע הוא בגדר הבדיעבד של הבדיעבד לאלו שכבר קנו ואם יאפשרו לסנן את המכשיר שלהם במשהו זה כבר הישג (והרבה ממחזיקי מכשירים אלו אוחזים שם כאשר נוכחתי לדעת כגון בעה"ב שגרים בסביבת אנשים שכולם בעלי מכשירים פרוצים, בחורים נושרים, "מבוגרים" למיניהם שלא חוששים ע"ע שיכשלו וכו')]
-
מר @מנתק היקר!
צר לי על הבוטות המרגיזה,
אבל אתה מזכיר לי שלפני 3 שנים [בערך], שזה היה הזמן שנכנסו כל המיניS האנדרואידיים לציבור החרדי,
אחת ליומיים, היה נפתח שירשור בפורומי אנדרואיד השונים, עם שאלות בסגנון של "סבתא שלי שיחקה לי עם המכשיר והוא ננעל, מישהו יודע איך צורבים רום" / דוד שלי נתן לי את המכשיר הישן שלו, וסיפרו לי שזה ממש פשוט להחליף מערכת. מישהו יכול לכתוב לי מדריך" / "המכשיר שלי נתקע כל הזמן, מאיפה אני מוריד לו קושחה" ועוד ועוד... זה היה שקוף.. המכנה המשותף של כל השרשורים האלו היה שאצל כולם היה מדובר במכשירי המיניS הפשוטים, שכבר שנים רבות לא קיימים בציבור הכללי + המשתמשים היו עם הסטוריה של הודעה אחת או שתיים... והיו שהגדילו לעשות וקראו למשתמש שלהם בשמות חרדיים מובהקים...הם פשוט קנו את המכשירים "מסוננים" בחנויות בשווקים שלנו, והם קראו בפורומים השונים שזה ממש פשוט להעיף את הסינון, אלא רק לא יודעים איך בדיוק עושים את זה...
אז רק תדע, שאת הבלוף הזה שאתה מנסה למכור עכשיו, כבר קדמו לך עשרות חנויות לפני שנתיים ברבי עקיבא ובדווידקא, ומכרו מכשירים "מסוננים", כמו הסינון שאתה מציע...
ובדיוק על זה, יצאו כל הרבנים נחרצות, כי זה לא סינון ולא נעליים. ותאמין לי, שאני יודע על מה אני מדבר...הייתי חייב לכתוב את הפוסט הזה,
היות שרבים חללים הפילה. בדיוק מה שאתה מציע.
וחרה לי לראות את זה גם כאן, פה בפורום של נטפרי, שבו השאיפה לשלמות של ביטחון בסינון היא מוטו..אם חשובה לך האמת והטוהר, אז פשוט תשכנע את כל מי שמתעניין בתחום, שלא קיים פיתרון אמיתי, חוץ מלרכוש את המכשירים האלו מנתיב וכו', שזה איכשהו בסדר.
נ.ב. בקטע המקצועי של מה שאתה מציע,
מה שכביכול אתה "מאבטח" את הסינון שלך ע"י ניטרול העלאת המערכת לאחר איפוס,
תסלח לי, אבל זה מיותר... ממש אין צורך בזה.. אפשר לעושת בדיוק מה שאתה עושה, ולהשאיר את האופצייה של איפוס, והמכשיר "ישאר" מסונן...
בפרט שבמכשירי אנדרואיד, ובייחוד במיניS שלהם, איפוס המכשיר [וויפ מלא] הוא דבר מאוד מתבקש, ומאוד תורם לאריכות חיי מכשיר ותקינותו.מחילה שנפלתי עליך, אבל כל הסמארטפונים שמסתובבים בשוק שלנו כיום, זה בדיוק בגלל הסרט שאתה מעלה עכשיו מהאוב שהיה בעבר.
ועד שזה יחסית נרגע, וכבר פחות רואים, וגם במקומונים פחות רואים פרסומות של תומכי כשר כאלו למינהם, אתה לוקח על עצמך את האחריות שהגלגל יחזור על עצמו שוב? -
@חסידיש-פלוס אני לא מביע עמדה כי אני באמת לא מבין בזה.
רק שאלתי: ההתקפה היא אחרי שביררת איך הוא חוסם? כי מגיע פה אדם שאחרי כל הטענות בפורום שא"א לחסום באמת והוא ראה אותם ובכל אופן טוען בתוקף שאפשר אולי הוא יודע משהו שאת לא יודעת?
תבררי אצלו יש לו מייל ואז אם לא ימצא חן בעינייך תוכלי לכתוב מה שאת רוצה.
אם כבר ביררת ומה שכתבת זה אחרי בירור אני חוזר בי ומבקש את סליחתך. -
@aiib אני יודע בהחלט על מה מדובר...
ואגב, אני זכר..
-
@חסידיש-פלוס אם אתה יודע במה מדובר אני מתנצל!
לערוך את ההודעה הקודמת?לגבי המין קבל את הציטוט הבא "הייתי חייבת לכתוב את הפוסט הזה"
אולי מישהו השתלט על הניק שלך... -
@aiib אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
לגבי המין קבל את הציטוט הבא "הייתי חייבת לכתוב את הפוסט הזה"
שגגת מקלדת.
-
@חסידיש-פלוס , אפשר לשוחח איתך על זה במייל? [לא ידעתי אם המייל שיש כאן בפורום מגיע אליך או לארגון שלך]
-
@שלום-על-ישראל רק בתנאי שאח"כ תשתף אותנו מה יצא...
-
שמעתי ממקור מוסמך
בקרוב ממש אמור לצאת מכשיר וויז כשר באמת -
גם את WIFREE לוינדוס אפשר להסיר ע"י צריבת רום חדש במחשב. ולדעתי זה יותר קל מלצרוב לאנדרואיד.
-
@magicode אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
גם את WIFREE לוינדוס אפשר להסיר ע"י צריבת רום חדש במחשב. ולדעתי זה יותר קל מלצרוב לאנדרואיד.
לרוב, המשתמשים בווייפרי משתמשים גם בספק נטפרי, לא מדבר על אלו שמשתמשים בvpn, כך שזה קצת שונה ממי שמשתמש בסמרטפון עם סים לא כשר שרק הדפדפן הוסר ממנו כביכול, מה גם שגם אחרי הסרת הדפדפן יש פירצות רבות.
-
@derid
זה ככה כי כרגע אין כשר
אם יהיה כשר גם רוב המשתמשים בנטפרי באנדרואיד ישתמשו בסים כשר... -
יש פירסומות של 'הדרן'.
390 ש"ח רק וויז -
@למדן-וידען אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
יש פירסומות של 'הדרן'.
390 ש"ח רק וויזאפשר להכניס איזה סים שרוצים?