מאוכזב שלא הצלחתי
-
ברוך השם ומפעם לפעם אני מצליח להחזיר אנשים בתשובה ולקרבם לאבינו שבשמים ולהעבירם לנטפרי.
והנה בתקופה האחרונה, היה לי דיאלוג ארוך מאוד בנושא נטפרי עם מאן דהו שקרוב לליבי ואכפת לי ממנו מאוד,
ביותר היה אכפת לי כמה הוא משקר לעצמו,
ובד בבד להוכיח לו [בנועם כמובן] כמה שהוא שבוי ביד היצר, שיתפתי אותו במעלות הרבות של נטפרי.כ"כ הרבה דיבורים וכ"כ הרבה שעות עברנו יחד על זה, כמה נסיתי לשכנע אותו שזה הדבר הטוב ביותר שאפשר,
והנה דוקא היום שהגענו לנקודה הכי קרובה, ובאתי להדגים לו איך זה עובד, נכנסנו לאתר שמוכר מחשבים וכדומה
היו שם תמונות שנשלחו לבדיקה, והוא בגיחוך מה אומר לי, נו בא נראה כמה זמן זה יקח,
הסתכלתי בכרטסת היה רשום 3 דקות.
אך למעשה זה היה יותר קרוב ל7-8 דקות, וזה הספיק לו בשביל לחזור כמה צעדים אחורה.
אני יודע שזה קטנוני קצת מצידו, ואולי בעצם הוא חיפש במה להיתלות, אבל אני קצת מאוכזב.
מאוכזב שהשטן הצליח לקטרג, מאוכזב שבטסט נכשלתי.
-
איך יכול להיות?
-
@CtrlAltDel מה?
-
@CtrlAltDel כנראה בגלל שכשהוא פתח את הדף זה עמד על 3 דק', ועד שאתה מרענן את הדף זה לא בדיוק מתעדכן.
-
@יהודי-פשוט
כתבת שמידי פעם אתה מצליח להחזיר בתשובה. אז למה אתה משתף אותנו רק בכשלונות למה אתה לא משתף אותנו בהצלחות. -
@magicode אמר במאוכזב שלא הצלחתי:
@יהודי-פשוט
הצלחת פעם להחזיר מישהו בתשובה?א. כן. בעבר הלא רחוק הייתי בסופי שבוע בישיבה בדרום, היו נכנסים לשם כעבריינים ויוצאים משהו אחר.
ב. לא יודע מה אתה מגדיר להחזיר בתשובה.
ג. הנידון הנ"ל לגבי נטפרי, ולנטפרי הצלחתי להחזיר הרבה אנשים בתשובה.עריכה: ראיתי שהגדרת שאלתך אחרת, אז התשובה היא שאני מצליח הרבה לשכנע אנשים לעבור לנטפרי, ואין המטרה להגדיל את שמי. רק לשתף, כי אני ממש ממש מבואס מזה, וגם כדי לשמוע מה יכול להיות ההסבר לזה.
-
ההסבר לזה שבדרך שאדם רוצה לילך מוליכים אותו. ויש לו סיעתא דשמיא כדי לטעות.
-
@יהודי-פשוט עכשיו יש לך אפשרות לצרף לנטפרי עוד אחד שמתלבט אם לעבור לנטפרי או לא, ועכשיו תצליח
באשכול התלבטות אחרונה בדרך לנטפרי... -
@יהודי-פשוט ההסבר הוא פשוט
שלהחזיר בתשובה בקלות זה לא חכמה
בוא נראה עכשיו אחרי שזה קרה תעשה איזה גראמן ובכל זאת תצליח להביא אותו תחת כנפי נטפרי
ו @magicode אף אחד לא חושב לרגע שנטפרי אשמים ואני מבין ש @יהודי-פשוט לא התכוון לרמוז על בדיקת התמונות רק לשתף ואסור לסמוך על הגמרא של בדרך שאדם .... על צרות של אחרים לא מתנחמים בגם זו לטובה. הלא כן?