הנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי
-
@מ.-פינחסי ברגע שכולם ידעו שיש דרך לשתף קבצים לזמן לא מוגבל, זה בטוח ישמש גם לדברים שליליים.
דוגמא: יש פורום מסוים שחברים בו הרבה משתמשי נטפרי שקיימות בו בקשות לסרטים. אם זה יהיה מפורסם, זו תהיה דרך השיתוף המועדפת עליהם. -
@dLive צודק. אני חשבתי שהחשש הוא רק מקישורים שליליים מסתובבים באינטרנט. לעומת זאת הקישורים שמשתמשי נטפרי ייזמו יהיו רק חיוביים. מתברר שלאו דווקא..
כנראה שאתה מכיר את משתמשי נטפרי יותר טוב ממני.. -
@מ-פינחסי
בלי שום התפלספות וקשקושים. אם שיתוף ציבורי של כל קובץ וכל סוג שהוא יהיה םתוח בנטפרי, אז זה בדיוק כמו יוטיוב ואין על זה שום שליטה. וזה הסיבה היחידה, ולא קשה כל כך להבין. -
@ברוך-השם אם לא שמת לב, לא דובר פה על שיתוף ציבורי של כל קובץ, אלא על שיתוף באופן ספציפי. שיתוף רגיל לא יעבוד, רק אלא שישתפו במיוחד
-
@מ.-פינחסי דהיינו?
-
@האברך
טוב רבותי, עדיין לא ענו לי על עיקר השאלה, ואני מבין מזה שקובץ שמשותף באופן ציבורי אין לי אפשרות להגדירו כמשותף באופן פרטי.
אז אשאל כך:- האם יש מתנדב (מטעם נטפרי או על דעת עצמו) שיש לו גוגל דרייב פתוח, שיהיה אפשר לשלוח אליו במייל את הקישורים שרוצים לפתוח, ולאחר בדיקה, ישלח לכל המעוניין, בשיתוף פרטי.
- אם אין מתנדב כנ"ל (או עד שיהיה), האם מישהו יוכל לשלוח לי הסבר ברור שאוכל לשולחו ל'מרכז החדשות' (או לאחרים כשאצטרך), איך הם יוכלו לשלוח את הקישורים באופן שיהיו בשיתוף פרטי (לכל רשימת התפוצה שלהם).
אגב אציין שהם משתדלים להתחשב במנויי נטפרי, ומידי פעם שולחים קישור לאתר ששם אפשר לצפות בסרטונים המצורפים (אבל אין אפשרות להוריד ).
תודה רבה מראש!
-
@האברך אם אני לא טועה, אם זה דחוף לך, אפשר לשלוח פנייה עם נקודה, לפתיחת קישור מסויים.
-
@האברך אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
ששם אפשר לצפות בסרטונים המצורפים (אבל אין אפשרות להוריד ).
אין חיה כזאת 'אי אפשר להוריד' תנסה מנהלי הודות מסוגים שונים
-
@ברוך-השם אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
אין חיה כזאת 'אי אפשר להוריד' תנסה מנהלי הודות מסוגים שונים
האומנם?? לדוגמה - איך מורידים סרטון מ'יוטיוב'?
נ. ב. רבותי, אני עדיין מצפה להדרכה כנ"ל.
-
האומנם?? לדוגמה - איך מורידים סרטון מ'יוטיוב'?נ. ב. רבותי, אני עדיין מצפה להדרכה כנ"ל.
תוריד מכאן
-
@WWW אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@האברך אם אני לא טועה, אם זה דחוף לך, אפשר לשלוח פנייה עם נקודה, לפתיחת קישור מסויים.
מרכז החדשות (לדוגמה) שולחים מייל יומי עם חדשות מסוננות לציבור החרדי, בכל יום בממוצע מקבלים 2-6 קישורים, אני ארד מנכסיי (ומנקודותיי) אם אשלח בכל יום 6 בקשות לפתוח קישורים.
-
האומנם?? לדוגמה - איך מורידים סרטון מ'יוטיוב'?נ. ב. רבותי, אני עדיין מצפה להדרכה כנ"ל.
תוריד מכאן
תודה רבה. אבל יש לי מערכת 32 סיביות.
-
@האברך
@magicode @MacroShadow @dLiveחברה, כל המומחים נרדמו? (או שיש היום חתונה של מנהל נטפרי וכולם שם? )
-
מרכז החדשות (לדוגמה) שולחים מייל יומי עם חדשות מסוננות לציבור החרדי, בכל יום בממוצע מקבלים 2-6 קישורים, אני ארד מנכסיי (ומנקודותיי) אם אשלח בכל יום 6 בקשות לפתוח קישורים.
@WWW אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
-
-
-
@dLive אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
-
בחלק מסרטוני יוטיוב אפשר להוריד ע"י לחצן "הורדה" שנטפרי הוסיפו.
במקומות שבהם זה לא עובד, יש תוכנה בשם IDM שעושה את העבודה כמעט בכל מקום. -
הדרכה איך עושים שיתוף פרטי כדי שמנויי נטפרי יוכלו להוריד נמצאת כאן.
-
זה קצת מביך שהזכרת אותי בשורה אחת עם מג'יקוד ומאקרו שאדו.
תודה רבה רבה.
לתועלת שאר המשתמשים: הנה לינק להורדת התוכנה IDM : http://mirror2.internetdownloadmanager.com/idman627build5.exe?v=lt&filename=idman627build5.exe
(אני עוד לא יודע איך במקום כל הקישור לכתוב 'כאן' וכדו' וזה ישלח לשם, אשמח לקבל הדרכה).
@dLive היקר! אם קטון אתה בעיניך וכו' (האמת שאני די חדש בשטח, ועוד לא מכיר מספיק את הבדלי המעמדות), בכל מקרה כבר כמה פעמים נעזתי על ידך. תודה רבה! -
-
-
@האברך הנה 32
ואכן יש גם את התוכנה ש @dLive הזכיר אך היא לא חינמית, וצריך לפ___ אותה (ח"ו) ולכן הפניתי אותך לחינמי, אם תרצה תוכל לפנות אלי במיילתודה רבה!
דרך אגב, התוכנה ש@dLive הזכיר היא חינמית, תבדוק בלינק שהעלתי לפני כן, כבר התקנתי אותה והיא עובדת מצוין!!!@ברוך-השם אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@האברך תסמן בכחול את הטקסט שברצונך לעשות לקישור ולחץ על הלחצן עם סימן הקישור והדבק את הקישור
וזה קובץ להורדה של התמונה שרק בעוד 9 דקות תהיה כשרה
תודה רבה רבה! אתה רואה שכבר למדתי בזכותך איך עושים את זה?
-