הנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי
-
@האברך
לפני חודשיים בפורום שכותרתו 'תמונות שנשלחו דרך גוגל דרייב????' כתב @feder:נתקלתי בבעיה דומה, לפני שהצטרפתי לנטפרי.
שם היתה הבעיה שבגלל גודל הקובץ (3.5 גיגה) ההורדה התנתקה כל פעם מחדש.
מצאתי פתרון חצי תיכנותי, שיכול לעזור לך.
התמשתי בזאפייר כדי להגדיר שכל קובץ שנשלח אלי בגוגל דרייב יעלה ישירות לתוך תיקיה ספציפית בדרופבוקס.
מעכשיו כל מייל עם קישור לגוגל דרייב - אני מוצא את הקובץ בדרופבוקס.להנהלת הפורום:
אם ההודעה הזו חורגת הכללים המותרים בנטפרי, אז סליחה מראש.לינק לזאפייר
www.zapier.comהשאלה האם הפתרון הזה יכול לעזור גם לנו לגבי קישורים שחסומים בגוגל דרייב. אם כן - אשמח ש@feder או אחרים יוכלו להדריך אותי איך עושים את זה. תודה רבה מראש.
@מיציבושי אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@האברך הפרופיל שלך קצת מכניסה אותי לאוירה תשעבאבית
אני רואה שכל הזמן אתה שואל מה קרה וכדו'
כל מי שרואה תהודעות שלך מחזיר מה שהוא רואה והנה הוא רואה תמונה עצובה ורצינת מידי
תן חיוך הכל לטובהלילה טוב @מיציבושי
-
@האברך במקרים 'דחופים' אכן ניתן לשלוח פניה והבקשה מועברת ל'גוי של נטפרי' שיוריד מהדרייב.
ובעניין הדחיפות ל'מרכז החדשות' הפיתרון לכאו' לשלוח אליהם פניה בעניינם של משתמשי נטפרי ועל הפתרון הפשוט לכך וכמו שנעשה ע"י מציאון במייל ועוד. -
מה הפיתרון של "מציאון במייל"?
-
שיתוף פרטי לכל מנוי נטפרי
-
@אברהם-אברהם הם שולחים לכל מי שביקש שהוא מנוי נטפרי קובץ ייעודי לנטפרי עם שיתוף פרטי.
-
האם יש דרך לשנות אופן שיתוף של קובץ שאינו בבעלותי
אבל נמצא באחסון שלי?
יש לי קבצים מסוימים מלפני נטפרי שאין לי שום דרך להוריד -
@אבק לפתוח פניה בצירוף לינק. (ולקבל אותם במג''יקוד)
-
@גלינג
זה אני יודע
אבל חבל על הנקודות לכן שאלתי אם יש דרך להעביר לבעלותי ואז אשנה את הגדרות השיתוף -
@אבק אם זה לא בבעלותך איך אתה חושב שאתה תוכל לשנות את זה
תרתי דסתרי -
@smk148
כמו שאם אני מוריד ומעלה זה הופך להיות בבעלותי
אולי יש דרך אם זה מאוחסן בדרייב שלי ולא רק משותף לעשות זאת
בקיצור האם ניתן לשנות בעלות ללא הורדה והעלאה שנטפרי חוסמים -
@אבק
אם מדובר במשהו חד פעמי תוכל לשלוח לי במייל ,
-
שלום לכולם!
תראו מה שפניה אחת עושה! שלחתי אתמול מייל למרכז החדשות וביקשתי שישתפו את מנויי נטפרי באופן פרטי, והיום כל מנויי מרכז החדשות קיבלו את ההודעה הבאה:
עקב בקשות רבות מצד מנויי נטפרי, בימים הקרובים נבחן את הצורך בפיתרון למנויי החברה ונתחיל לייצר פיתרון בו ייעשה שימוש אם יתברר שיש ביקוש מספיק. להלן קישור לתיקיה משותפת בגוגל דרייב פרטי אך ורק למנויי נטפרי, בה נשתדל בלי נדר לשלוח מידי יום את הקבצים שאנו שולחים. לצורך כך, כל מי שמנוי לנטפרי ומעוניין בפיתרון נא ללחוץ על הקישור דלהלן ולבקש גישה: קישור.בהצלחה לכל המשתמשים, כל אחד במקום הצטרכותו.
-
@האברך
הקישור שהבאת לא עובד -
-
@מעמד צריך להעלות את זה לוויקי
-
@מרדכי אמר בהנושא הנדוש: גוגל דרייב בנטפרי:
@מעמד צריך להעלות את זה לוויקי
@מרדכי חן חן על המדריך ווידאו איך לעשות קישור בפורום שהעלת עכשיו לוויקי.
הכנסתי אותו במדריך אצלי תודה
-
-
@יהודי-פשוט תכניס את הקישור החדש
(ותן תודה ל @מעמד) -
@מרדכי @יהודי-פשוט אני שמח שהועלתי !
-
@יהודי-פשוט @מעמד הכנסתי להדרכה לפורום בוויקי