טאבלט משולב (ווינדוס ואנדרואיד)
-
ראיתי לאחרונה שמוכרים באיביי וכדו' טאבלטים שמשלבים שני מערכות הפעלה, וווינדוס ואנדרואיד, ואשמח מאוד לדעת..
א האם על הווינדוס לכל הפחות יעבוד הנטפרי כרגיל? וביתר פירוט כוונתי לשאול האם זה ווינדוס רגיל או מובייל?
ב השאלה הקשה יותר.. האם הוויפרי יעבוד על הווינדוס והאנדרואיד או רק על הווינדוס ומה הפיתרון אם כן? -
@אברהם-אברהם
הוויפרי לא יחסום את האנדרואיד,
לגבי הווינדוס זה מאד תלוי בדגמים רוב מערכות ההפעלה של הטאבלטים לא תומכים בוייפרי.
יש דגם מסוים של טאבלט עם סים מובנה ומערכת הפעלה ווינדוס שבדקתי ואפשר להתקין עליו וויפרי, ויש פה גם משתמש בפורום שמשתמש בו. אם אתה מעוניין אתן לך פרטים.
-
@957
תודה, אבל אני מתעניין בנתיים תאורטית.
אז מה הדרך? רק לנתק פיזית את הוואי פאי? -
@אברהם-אברהם
אם תנתק את הWIFI זה לא יעבוד לך גם בווינדוס -
@אברהם-אברהם מניתוק הואיפיי עדיין לא יצאת ידי חובה כי אפשר להכניס סים פרוץ ויעבוד באנדרואיד
-
@מיציבושי היה כתוב בעבר בפורום פיתרון לזה ע"י הדבקת הסים בדבק משוגע וכדו'
-
ולזה קוראים 'לאטע שמאטע'... (תרגם בגוגל מילה מילה בנפרד)
אוי לי מיוצרי ואיו לי מיצרי..
עזוב, בשר עם קומבינות כאלו היית אוכל? מה זה חסר לך להיכנס לבעיות רציניות ופתרונות בלאי? -
@למדן-וידען צודק
ממש לא הייתי עושה את זה .....
רק ציטטתי מזכרוני -
אגב טאבלט ווינדוס, מישהו יודע אם ניתן להוסיף לטאבלט כזה שנרכש באמריקה שפת תצוגה עברית באותה הצורה שמוסיפים למחשב דרך לוח הבקרה?
-
@מיציבושי אמר בטאבלט משולב (ווינדוס ואנדרואיד):
@אברהם-אברהם מניתוק הואיפיי עדיין לא יצאת ידי חובה כי אפשר להכניס סים פרוץ ויעבוד באנדרואיד
מה הקשר? ובמחשב עם וויפרי אפשר להתקין ווינדוס חדש.
במחשב עם ssd זה הרבה יותר מהר ולהוציא את הסים ולהכניס אחר פרוץ.
ברור שאנו צריכים גבולות, רבל אי אפשר לשלוח את השכל והיצר טוב לחופשה של שבעים שמונים שנה. -
אני חוזר וטוען כמו שאפשר להשים סים פרוץ אפשר תוך חצי שעה להתחבר לספק פרוץ במחשב
-
@ברוך-השם אמר בטאבלט משולב (ווינדוס ואנדרואיד):
מה הקשר? ובמחשב עם וויפרי אפשר להתקין ווינדוס חדש.
במחשב עם ssd זה הרבה יותר מהר ולהוציא את הסים ולהכניס אחר פרוץ.
ברור שאנו צריכים גבולות, רבל אי אפשר לשלוח את השכל והיצר טוב לחופשה של שבעים שמונים שנה.אולי לא שמת לב הוא דיבר על טאבלט עם מערכת הפעלה כפולה באופן מובנה
-
-
@ברוך-השם @משה-זוכמיר וכו' מי שחושב שזה דבר רחוק להחליף סים
אתם טועים ובגדול בנאדם לא רוצה לחטוא ולא אוהב לחטוא רק נכשל ולהכשל בשחזור וינדוס או בקניית מחשב חדש זה פחות שכיח וקשה יותר מלהיכשל דרך ואיפיי פרוץ או סים פרוץ
אחד כי מחשב חדש לא קונים כל יום ושחזור המערכת מקלקל תמחשב ומוחק כל הקבצים וכו'
שני סים פרוץ זה דבר נגיש מאוד יש אנשים שיש להם איזה סים בצד שיש ג'יגה אחד גלישה בחודש וזה פרוץ
ו -
@ברוך-השם @משה-זוכמיר וכו' מי שחושב שזה דבר רחוק להחליף סים
אתם טועים ובגדול בנאדם לא רוצה לחטוא ולא אוהב לחטוא רק נכשל ולהכשל בשחזור וינדוס או בקניית מחשב חדש זה פחות שכיח וקשה יותר מלהיכשל דרך ואיפיי פרוץ או סים פרוץ
אחד כי מחשב חדש לא קונים כל יום ושחזור המערכת מקלקל תמחשב ומוחק כל הקבצים וכו'
שני סים פרוץ זה דבר נגיש מאוד יש אנשים שיש להם איזה סים בצד שיש ג'יגה אחד גלישה בחודש וזה פרוץ
ולא ראיתה מה כתבתי
יש אפשרות להחליף ספק בלי כל מה שכתבתה
מי שיש לו סים פרוץ-הוא פרוץ -
@משה-זוכמיר אי אפשר להתחבר לספק אחר כי יש וויפרי על כל מחשב לאו דווקא נייד
-
ראיתי שכתבתם שיש איזה טבלט שתומך נטפרי וווייפרי איזה מהם תומכים?