שגגה גדולה יצאה
-
videoff@netfree.link
-
-
אני חושב שהמודעה פוגעת בנטפרי .
גם אם לא זאת הייתה כוונת הכותב עליו לנפות את הכתוב ולבדוק את הפרטים לפני שמורחים מודעות על כל ירושלים. מי שמדפיס מודעה צריך לקחת עליה אחריות.
אני במקום הנהלת נטפרי הייתי משהה כל פעילות של קהילת "חדרי מחשבים בפיקוח" עד לתיקון העוולה אם זה בכלל אפשרי לתקן את זה .לפחות שיוציאו באותה מידה הבהרה כי הסינון של נטפרי הינו נקי ללא רבב וכי אין בנטפרי פרצות כפי שתואר במודעה.
............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 מסכים איתך לגמרי וד"ל
-
@957
החנויות לא אשימים וגם לא הלקוחות שלהם.
דבר כזה גם יכול להזיק את נטפרי.אבל בהחלט הכותבים חייבים לתקן נזקם ואם לא עושים יש לשקול דרכים כמו שציינת.
-
@אורי אמר בשגגה גדולה יצאה:
@957
החנויות לא אשימים וגם לא הלקוחות שלהם.
דבר כזה גם יכול להזיק את נטפרי.אבל בהחלט הכותבים חייבים לתקן נזקם ואם לא עושים יש לשקול דרכים כמו שציינת.
וזה בדיוק מה שכתבתי בהתחלה
-
@ee אמר בשגגה גדולה יצאה:
משום מה אני כשראיתי את ההודעה התרגשתי שאפילו הבד"ץ מאשר [לא ידעתי שיש מכתב רשמי שמאשר עד היום]
קראתי את ההודעה וזה מה שראיתי ישנו סינון מומלץ שהוא נטפרי וישנם חדרי אינטרנט שקיימים בהם בעיותמעניין שגם אני הרגשתי כך עם קריאת המודעה, (כן ידעתי על האישור הקודם), שבעצם הסינון הוא מצוין רק הבעייתיות עם דברים אחרים הנגרמים מעצם קיום פרצות של בילוי של שעות וכו'.
רק לאחר הדיוקים ומה שנאמר פה, ראיתי גם את הצד השני.
-
@ayys613 אמר בשגגה גדולה יצאה:
ועל זה בדיוק הקצף, אי אפשר לכתוב כזאת מודעה מרוחה על קירות ירושלים, שאפשר לטעות בה בקלות.
בכלל כל הדיון כאן על הפגיעה בנטפרי, אני לא ממעט ממנה, אבל אני אישית נפגעתי בשבילי ובשביל כל משתמשי נטפרי, שעשו אותנו במודעה חילונים.
-
א. השגגה היא של ארגון 'טוהר המחנה' שפירסמו מודעה זו
ב. בד"ץ יכולים לומר שמבחינתם גם נטפרי לא בסדר שמאפשר צפייה בסרטונים כלשהם...
ג. את הנעשה אין להשיב, אך אף אחד לא התכוון להזיק לנטפרי -
@shraga אמר בשגגה גדולה יצאה:
א. השגגה היא של ארגון 'טוהר המחנה' שפירסמו מודעה זו
לא כ"כ רלוונטי של מי השגגה שכל המודעה הכותרת בראש המודעה והחותמת מטעם הבד"ץ.
-
ואין לי ספק, זה לא יזיק...
כוונתם היה לטובה ולא יהיה שום נזק לנטפרי, (אולי רק רגשי, אבל למעשה אף א' לא יצא מנטפרי, ואף א' לא ימנע מלהצטרף לנטפרי רק הפוך)
ומגיע להם קצת קרדיט על הפרויקט שלקחו על עצמם עסקני 'חותם', ועליהם להקפיד יותר מהיום והלאה... -
@יהודי-פשוט אמר בשגגה גדולה יצאה:
ועל זה בדיוק הקצף, אי אפשר לכתוב כזאת מודעה מרוחה על קירות ירושלים, שאפשר לטעות בה בקלות.
בכלל כל הדיון כאן על הפגיעה בנטפרי, אני לא ממעט ממנה, אבל אני אישית נפגעתי בשבילי ובשביל כל משתמשי נטפרי, שעשו אותנו במודעה חילונים.
זכור את דברי נטפריס
נטפרי הוא לא כת
אל תקח ללב
-
@יהודי-פשוט אמר בשגגה גדולה יצאה:
אני לא יכול להתווכח עם רגשות.
אבל בסופו של יום, זאת פעם ראשונה שאני רואה את 'נטפרי' מופיעה בראש חוצות עם כותרת של הבד"ץ, גם אם אתה רואה את השלילי, גם פרסום שלילי הוא פרסום.
אני נשאר עם כותרת של 'שעברו לסינון שע"י חברת 'נטפרי' עפ"י הוראת הביד"ץ' השאר כבר היסטוריה.
-
המכתב של הבד"ץ היה מיעוד לבעלי החנויות.
להם בעצמם באמת אין כ"כ מקום לטעות.הם יודעים מה זה נטפרי. הם גם יודעים מה זה לבלות זמן על סרטים שאינם קשורים לנטפרי.
גם לנו משתמשי נטפרי אין כ"כ מקום לטעות. אחרי קצת התבוננות מבינים. (ולכן יש שראו פרסום זו כהמלצה על נטפרי).הבעיה היתה פרסום מכתב זו בריש כל חוצות לאלו שלא מכירים נטפרי.
אני בטוח שלא התכוונו לרע אבל כאן טמון העוות שאנשים שלא מכירים נטפרי יטעו בקלות להבין שנטפרי מרשים סרטים "מהגרועים ביותר" ח"ו. -
יכול להיות שעושה קצת נזק. אבל בדורנו כל שני וחמישי יוצאים מכתבים........ עוד יומיים כולם ישכחו.......
מי שבאמת אכפת לו סינון יברר כמו שצריך..... -
אגב,
האם מישהו יודע מה הם הדרישות של הוועד לטוהר המחנה 'חותם'?
-
תתבונן טוב במודעה שצורפה מהחנות
-
מצו"ה
-
תודה רבה
יש לך אפשרות להעלות את זה בצורה אחרת? שאוכל להוריד את זה ?
-
@יצמח-פורקניה קליק ימני>שמור תמונה בשם