שגגה גדולה יצאה
-
יכול להיות שעושה קצת נזק. אבל בדורנו כל שני וחמישי יוצאים מכתבים........ עוד יומיים כולם ישכחו.......
מי שבאמת אכפת לו סינון יברר כמו שצריך..... -
אגב,
האם מישהו יודע מה הם הדרישות של הוועד לטוהר המחנה 'חותם'?
-
תתבונן טוב במודעה שצורפה מהחנות
-
מצו"ה
-
תודה רבה
יש לך אפשרות להעלות את זה בצורה אחרת? שאוכל להוריד את זה ?
-
@יצמח-פורקניה קליק ימני>שמור תמונה בשם
-
עליתי לכמה לכמה רבנים....
אין להם ידע מה זה סינון מה זה נטפרי ומה זה 'בטיח'.
ולכן אנשי טהר המחנה יכולים להגיע לטעויות כאלו לעוד להחתים את הרבנים על זה.
-
@משה-זוכמיר אני חושב שדווקא יש צדק מסוים בדבריהם אמנם הם קצת הגזימו, הם טוענים שהמקומות הנ"ל משמשים לבילוי ולצפייה בסרטים ובחדשות ולדעתם זה בעייתי
-
קשה להתעלם מהרושם הרע שיוצא על נטפרי בעקבות המכתב,
כי אם כדברי baruch מה ענינה של נטפרי לסיפור, וכי אם היתה פירצה של תערובת בחדרי מחשבים היה ניתן לכתוב בהיות שאף אחרי שעברו לנטפרי יש עדיין פירצה של תערובות?
לדעתי כיון שיש כאו ניקים שטוענים שארגון חותם זה ארגון רציני וכוונתו לש"ש צריך לשלוח להם פקס מכובד וכן שיחות טלפון (מופיע בראש הבלנק שלהם) ולהסביר להם שבמכתב זה שבו הם מכפישים את נטפרי הם נותנים יד לסינונים פחותים מנטפרי, וכן הם מרפים את ידי נטפרי ולית מאן דפליג שבעקבות התחרות עם נטפרי חלו הרבה שיפורים בשאר הסינונים ואם לא יתקנו זאת במיידי עוון זה יהיה תלוי בראשם ונמצאו קלקלו יותר מי שהועילו, -
כפי שבררתי
לא נראה שיש סיכוי לזה
צריך פעילות אקטיבית של 1. להסתובב אצל הרבנים ולהסביר להם את השגגה שיצאה תחת ידיהם-שלא באשמתם 2. להגיע עם דבר מוכן לאנשי חותם-טהר המחנה ואז להתפלל טוב שהם יאפשרו להוציא תקון על הענין
-
@מן-המודיעין אמר בשגגה גדולה יצאה:
קשה להתעלם מהרושם הרע שיוצא על נטפרי בעקבות המכתב,
כי אם כדברי baruch מה ענינה של נטפרי לסיפור, וכי אם היתה פירצה של תערובת בחדרי מחשבים היה ניתן לכתוב בהיות שאף אחרי שעברו לנטפרי יש עדיין פירצה של תערובות?לדעתי זה מה שכתוב, הניסוח לא מעולה, אבל זה מה שאני קראתי מיד, שלמרות שנעשה הצעד המעולה ע"פ הוראת הבד"ץ של סינון 'נטפרי', עדיין יש עוד בעיות אחרות, ולכן מוסיפים ל'חדרי אינטרנט' השגחה בשם חותם.
וגם בתנאים של התעודה מוזכר נטפרי בהרחבה יתרה כתנאי לאינטרנט כשר.
-
@ayys613 מה שנראה ש- משה זוכמיר יש לו אינטרס כאן או שהוא אחד שקשור לבעלי החנויות או שהוא מנסה להוציא מכתב רשמי הכשר על סינון 'נטפרי' מהבד"ץ, בעקיפין היה כאן פרסומת חזקה עבור 'נטפרי', לולא ההתכתבות שלו לא היה אנשים לומדים א"ז כמו שהוא הציג א"ז.
-
חורש"י
לכבוד בעלי חניות האינטרנט
בהיות שאף אחר שעברו לסינון שע"י נטפרי עפ"י הוראת בי"ד צדק
(שהם הסינון הכי כשר והכי עדיף שיש כהיום) (מ"מ)
עדיין נשאר פירצות חמורות בחדרי המחשבים במצבם כעת
(שעדיין לא תוקן כל מה שצריך כלומר שיש עוד בעיות על אף שהסינון כבר מושלם ואיזה בעיות)
ע"י בילוי שעות ע"ג שעות באתרי נעייס למינהים
(שפתוחים בסינון לצורך ידיעה בעלמא ולא לבילוי ולעיין בכל מילה ומילה)
וצפייה בסרטים מהגרועים ביותר
(כגון זה וזה וזה וזה לכל יהודי יר"ש וק"ו לביד"ץ הנ"ל נקראים גרועים ביותר הם לא יודעים שיש יותר גרוע נעבך עלי שאני כן יודע)
ואשר אפילו המבוקרים כבר נאסרו ע"י הביד"ץ ז"ל.
וכו' וד"ל חנות מחשבים זה לצרכים חשובים ולא לבילוי ואם בא ישיבה בחור לראות כל הנ"ל יהיה לו מה לספר בישיבה שבועיים ולא יכול לפתוח גמרא חודשיים -
@מיציבושי
פי' נחמד. רק הערה קטנה, לגבי צפייה בסרטים הכוונה של הבי"ד היא כמו ש @baruch כבר כתב בהתחלה.@baruch אמר בשגגה גדולה יצאה:
הכוונה בצפייה בסרטונים, אינה קשורה לסינון.
אלא לכך שאנשים מגיעים עם כוננים חיצוניים או מורידים מהמייל וצופים בסרטים. -
רואה אני את דברי @frize37
@frize37 אמר בשגגה גדולה יצאה:
יכול להיות שעושה קצת נזק. אבל בדורנו כל שני וחמישי יוצאים מכתבים........ עוד יומיים כולם ישכחו.......
מי שבאמת אכפת לו סינון יברר כמו שצריך.....יש פה רק רווח שעוד כמה אנשים שומעים על הסינון שלא הכירו, כל השאר נשכח
-
מניסיון של פתיחת חנות כזו בירושלים כולם רוצים רק נט פרי. המוניטין שלהם שם מאוד גבוה. אולי מישהו יעשה משהו למען בני ברק? איזה מכתב מהרבנים או משהו כזה...
-
@פעלד אמר בשגגה גדולה יצאה:
@ayys613 מה שנראה ש- משה זוכמיר יש לו אינטרס כאן או שהוא אחד שקשור לבעלי החנויות או שהוא מנסה להוציא מכתב רשמי הכשר על סינון 'נטפרי' מהבד"ץ, בעקיפין היה כאן פרסומת חזקה עבור 'נטפרי', לולא ההתכתבות שלו לא היה אנשים לומדים א"ז כמו שהוא הציג א"ז.
אין לי שום קשר לאף חנות כזו או אחרת.
אני רק מכיר חברה שעובדים שם.
אני רוצה פרסום לנטפרי ורק זה.
(אולי כיצר הנקמה ועזות דקדושה שיש לי נגד הסינונים האחרים שהוו לי מכשול גדול)
מה שמרגיז אותי בקשר לטוהר המחנה הוא הענין שהם מבקשים כסף על הפיקוח, כמו שראיתי כאן בהסכם שצורף לעיל.
בשביל מה אנשים תורמים להם מפת לחמם כל השנה בתוכם אני תרמתי להם וכן קרובי משפחתי שתורמים להם כל חודש.
הם צריכים לתת את זה בחנם ולעודד בזה כמה שיותר חנויות להצטרף למהפכה, וכמובן להזהר משגיאות כמו שכתבתי.
-
@שלום-על-ישראל בבני ברק ישנה חנות המוגנת בנטפרי ברח' רוזובסקי.
-
כל מי שמבין קצת בעניינים של דעת קהל וכדו' מבין שמכתב כזה ולא משנה מה היו הכוונות מאחורה הוא פגיעה עצומה בנטפרי -לעניות דעתי רק מכתב נוסף של הבד"ץ וכדו' שיבהיר את הכוונה, יעזור
-
@shraga
רבונו של עולם!!!
גולשי 'בחדרי' נמצאים כאן?!
אותם מגיבים בפורום...?!
אותם תגובות. ביזנעס. מוכרים לרבנים לוקשן...!בנטפרי יש מצב לפתוח 'בחדרי'???
או שאין לו WIFREE רח"ל!