תמיכה עקיפה ומצוינת בנטפרי
-
בעקבות מה שכתבתי כאן אני מביא מודעה מהעצרת אתמול שתומכת בנטפרי ודווקא מצוין שם ש'העדה' משתמשים בנטפרי
תסתכלו בשורה האחרונה בקובץ המצורף!
-
@משה-זוכמיר חסל סדר אנדרואיד...
-
היו צריכים לאסור גם את המחשב מאותה הסיבה....
-
נכון חבל מאוד מאוד
אבל אני משתמש דווקא בטבלט -רק גלישה ובנטפרי שאין וואצאפ כך שרוב הבעיות המצוינות אינן נמצאים שם
בכל זאת בנטפרי לא תומכים באנדרואיד בשום אופן
בכל אופן אולי בהמשך כשיהיה 'כל הארץ מלאה סמרטפונים מאושרים אפילו שהרבנים מתנגדים לזה אולי יצטרכו כן לפתח משהו רציני ואמיתי
אבל הרבנים יורו לנו מה לעשות
-
@GolanArt אמר בתמיכה עקיפה ומצוינת בנטפרי:
היו צריכים לאסור גם את המחשב מאותה הסיבה....
גם אני חשבתי כך מיד
אבל בכל מקרה הנה מצורף כל הסיבות למה הסמרטפונים ה'מוגנים' אינם יכולים לשמש את יראי השם כרגע בכל מקרה
-
עדיין, אני מסכים שאין עדיין בנמצא מכשיר כשר באמת. אבל מפה ועד הצהרה כי גם לא יאשרו דבר שכזה. אני חושב שמדובר במשהו שישתנה, כי זה כבר קיים.
הבעיות שנכתבו לעייל הם באמת בעיות, אבל הפתרון הוא לא להרוג את הפציינט. -
זה בדיוק מה כתבתי שיצטרכו לאשר דבר כזה
-
@משה-זוכמיר אמר אולי בהמשך כשיהיה 'כל הארץ מלאה סמרטפונים מאושרים "אפילו שהרבנים מתנגדים לזה" :thumbsdown_tone4:
-
זה נכון שיש הרבה רבנים שמתנגדים באופן גורף לסמארטפונים מוגנים אבל צריך לזכור שיש הרבה רבנים שמאשרים למי שצריך ולנתיב ועסקן וכו' יש גם רבנים. (עיין באתר עסקן על דעתו של האדמו"ר מקרלין) ורבני נטפרי עצמם הרי נתנו אישור למכשירי נתיב כמדומני..
-
היו גם הרבה רבנים שהתנגדו באופן גורף למחשבים.
כאשר יהיה מכשיר מוגן של נטפרי אז לא יהיה צורך בהוראות גורפות. אולי רק באישור מיוחד לאיזה אפליקציות לפתוח. -
@משה-זוכמיר יש את המכתב בצורה ברורה? ולא בצורה ענתיקה?