מצלמת קנון
-
- אני מנסה לחבר מצלמת קנון למחשב דרך WIFI ובצוכנה של החיבור על המחשב צריך להיכנס לחשבון של קנון, והוא כשל שוב ושוב.
מישהו מכיר ? מצליח לסנכרן בין מצלמת קנון למחשב? בנטפרי או אולי לא קשור לנטפרי. - אני מנסה להעלות במצלמה עצמה תמונות לרשת וצריך בשביל זה להקיש מייל וסיסמה, והוא נכשל וכותב 'עדכן אזור זמן'..
ניסיתי כבר להגדיר לו אזורי זמן שונים, (אין אזור ירושלים, אז ניסיתי מוסקבה, קהיר)
מישהו מכיר / התנסה ויכול לעזור?
( @ezra אתה הסתדרת?)
- אני מנסה לחבר מצלמת קנון למחשב דרך WIFI ובצוכנה של החיבור על המחשב צריך להיכנס לחשבון של קנון, והוא כשל שוב ושוב.
-
@ברוך-השם
תעשה הקלטת תעבורת אינטרנט אם נחסם משהו תשלח במערכת הפניות.
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 על פניו ברישום במחשב לא הייתה שום חסימה. וכן ברישום במצלמה
-
@ברוך-השם
תשתמש בכלי ההקלטה ואז זה יהיה בטוח קצת יותר מעל פניו,
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 הקלטתי כבר רק שבהקלטה אין חסימה (אם יש חסימה אז אמור להיות סימן קריאה אדום, לא?)
-
איזה תוכנה אתה משתמש?
-
@יוליוס אמר במצלמת קנון:
איזה תוכנה אתה משתמש?
-
תעלה את התוכנה לשיתוף אני ינסה אצלי בבית עם הקנון שלי
-
@ברוך-השם לא הסתדרתי, בממידה ותצליח אשמח שתשתף אותי בזה.
-
-
צריך לפתוח חשבון ב CANON GATWAY
זה הקישור
ולפעול לפי ההוראות, צריך קצת להתמצא איך לחבר את המצלמה לחשבון
לגבי להעביר ישירות למחשב הקישור חסום, שלחתי בקשה לפתוח את זה -
@ezra הסתדרתי לסנכרן בינו לבין האנדרויד.
תוכל אם תרצה ליצור קשר במייל שבחתימה -
פוסט זה נמחק! -
@ברוך-השם אמר במצלמת קנון:
מישהו מכיר ? מצליח לסנכרן בין מצלמת קנון למחשב? בנטפרי או אולי לא קשור לנטפרי. - אני מנסה להעלות במצלמה עצמה תמונות לרשת וצריך בשביל זה להקיש מייל וסיסמה, והוא נכשל וכותב 'עדכן אזור זמן'..
ניסיתי כבר להגדיר לו אזורי זמן שונים, (אין אזור ירושלים, אז ניסיתי מוסקבה, קהיר)
מישהו מכיר / התנסה ויכול לעזור?
( @ezra אתה הסתדרת?)
יש לי את אותה בעיה שמבקש לעדכן את הזמן, איך פתרת את זה ?
-
@d2000 אמר במצלמת קנון:
@ברוך-השם יש לי את אותה בעיה שמבקש לעדכן את הזמן, איך פתרת את זה ?
@ברוך-השם אמר במצלמת קנון:
תוכל אם תרצה ליצור קשר במייל שבחתימה
-
@מעמד
דרך קישור זה https://tw.canon/en/support/8201827200#21 יש הסבר מדיוק איך לחבר את המצלמת קנון למחשב (וכן צריך להוריד תוכנה בהתחלה שנמצא בקישור בדף שם בתוך ההסברים)
זה מאוד קל ואח"כ מתחבר ישר להורדות במחשב וזה עובד גם אם נטפרי (להתחבר לאינטרנט עצמו ולא לסטיק הקוד שלך נמצא בתוך הגדרות בסטיק תחת רשת תקשורת אלחוטית (WLAN) ובתוכו בהגדרות רשת... בסיס)
בהצלחה -
פוסט זה נמחק! -
@שושקה יש מצב שתעלה את התוכנה ,
אני לא מצליח להוריד אותה