חסימת וויפי באנדרואיד
-
@שלו' אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
@123 נטספארק ככל הנראה מסננת כל החיבורים, אבל גם אם תיקח רמת סינון גבוה, בכל זאת תוכל תמיד לבקש מהם להסיר את הסינון, רק אם תמצא לעצמך איזה קהילה לירשם תחתיו אז תוכל להסיר את זה רק באישורם.
נטספארק שווה לרימון זה אותה חברה ואותה רמת סינון. הבעיה כמו שהזכירו אינה רק בוויפי. החברות שמוכרות מכשירים מוגנים משקיעות הון רב בחסימות אמיתיות מי שרוצה משהו בכאילו זה כבר דבר אחר.
-
ברימון אומרים שהאפליקציה מסננת כל חיבור של אינטרנט למכשיר
-
@123 כמובן, אבל ברמת הסינון "המחמירה" שלהם זה לא משהו........
-
@123 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
ברימון אומרים שהאפליקציה מסננת כל חיבור של אינטרנט למכשיר
זה נכון, מהנסיון. אבל כמו שכתבו פה הסינון הוא לפי הרמה שלהם. אגב גם את רימון ניתן להסיר מי שקצת מבין (מבלי לקבל קוד הסרה)...
-
הכל אפשר להסיר השאלה עד כמה זה קל
אם אפשר להסיר כמו שאפשר להסיר את וויפרי,
אז זה עובר מבחינתי -
@123 זה הרבה יותר קל אין בכלל מה להשוות
-
אז מה אפשר לעשות?
כל אחד כותב על כל דבר שניתן למחוק
וחוץ מליאש זה לא עוזר הרבהכמובן שצריך להגיד אם אפליקציה מסוימת לא טובה
אבל תתנו פתרון
אולי שילוב של כמה אפליקציות יחד לפחות יהיה יעיל יותר -
@123 מה לעשות שהפתרון לא קיים בשוק בחינם אולי תוכל להתקין חסימה של נתיב אבל אני לא יודע אם זה יעבוד עם נטפרי
-
יש כתובת מייל למעלה אפשר לפנות. בגדול יש אפשרויות לשחק עם קבצי מערכת פנימיים ובזה מנטרלים את הוייפיי ושאר החיבורים כמו גלישה דרך סים ואיפוס המכשיר לא מחזיר את זה. ד"ז נבדק על עשרות מכשירים (ללא גוזמא). זה לא דבר שכל אחד יכול לעשות צריך להגיש את המכשיר למנוסים בזה.
-
@smk148 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
@123 מה לעשות שהפתרון לא קיים בשוק בחינם אולי תוכל להתקין חסימה של נתיב אבל אני לא יודע אם זה יעבוד עם נטפרי
א"א לקחת כל מכשיר טבלאט או פלא' לא כשר ולהתקין נתיב, יש מספר מכשירים שהכשירו וייצרו מערכת מיוחדת לכל מכשיר (משא"כ מחשבים שניתן להתקין על כולם את ההגנה של נתיב או נט פרי וכו')
הפתרון המוצע עולה כמה עשרות שקלים ויש מהטכנאים שעושים בחינם
-
לגבי נט פרי במכשירי אנדרויד, בגדול אין תמיכה מצד נט פרי ולכן יש אפלקצוית שעובדים והרבה לא עובדים. וייז עובד (גירסה מסוימת), מייל אפשר לקבל בכניסה דרך הדפדפן, הגלישה באינטרנט עובדת ומסוננת כמו במחשב, כמובן כל זה במדה והתחבר דרך סים או רשת אלחוטית של נט פרי אבל אם התחבר לסתם רשת אין הגנה (יתכן ובקרוב יהיה מוכן וייפרי לאנדרויד שתחסום את הרשת לגמרי אם אינה מחוברת לרשת של נט פרי). כל האמור נכון לגבי טבלאטים וסמארטפונים הפועלים במערכת אנדרויד.
למי שיש עוד שאלות בעניין ניתן לפנות למייל kdoshatmchne@gmail.com -
@מנתק מאיפה לקחת את זה שבקרוב יהיה וויפרי לאנדרואיד?
-
@ee הוא כתב "ייתכן ובקרוב יהיה".
גם בעוד מקום ראיתי שמישהו שאל אם אפשר לעבוד עם נטפרי במכשיר הדרן, ואתה ישר קפצת, ובנית בניינים... -
@dLive לקחת את זה אישית הא??!!.....
-
@ee מאד
אני שמח שגם אתה... -
הפתרונות שיש הם לקנות מכשיר שטופל ונחסם בצורה מקצועית על ידי חברה מסודרת שיש לה פיקוח מוכר.
במערכת אנדרואיד כל מה שמסירים אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית כל עוד המכשיר שמיש...
ולכן כל שאר הפתרונות מלבד הנ"ל לא מהוים הגנה אמיתית אלא יותר הרגעה למצפון,אין לי הגדרה טובה יותר.
-
@6262 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
הפתרונות שיש הם לקנות מכשיר שטופל ונחסם בצורה מקצועית על ידי חברה מסודרת שיש לה פיקוח מוכר.
במערכת אנדרואיד כל מה שמסירים אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית כל עוד המכשיר שמיש...
ולכן כל שאר הפתרונות מלבד הנ"ל לא מהוים הגנה אמיתית אלא יותר הרגעה למצפון,אין לי הגדרה טובה יותר.
וכי כבודו מכיר את כל סוגי החסימות שהטכנאים מבצעים ("אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית" אינו נכון בהחלט) ? גם אני בעד שיקנו מכשיר עם חותמת של פיקוח ב"ד (ואין כוונתי למפוקח ומושגח שאין בינם למכשירים פרוצים ולא כלום למי שיודע) בעיקר בגלל מ"ע, ושעדיף לקנות מחברה שהשקיעו אבל מה לעשות והרבה כבר יש להם מכשיר ואין להם מעל 1000 ש"ח לקנות חדש מאחת החברות שפתחו מערכות כשרות.
-
@123 נטספארק / אפ-לוק / וכו', הכל אותו הדבר.
כל חסימה/סינון ברמת מכשיר, לא שווה כלום באנדרואיד.אני מבין את המועקה שלך... הרצון למכשיר מסונן, עם מינימום של עלות..
היא קיימת אצל אין ספור בעלי מקצוע בציבור שלנו, שזקוקים לסמארטפון, ולא מתחשק להם להכנע למונופול המחפיר שקיים בתחום הסמארטפונים המסוננים, ולשלם סכומי עתק..אבל תכניס לראש - אין פיתרון! חוץ מלשלם לחברות האלו.
או להשיג מישהו שיעשה לך את מה שהם עושים... רק שזה יעלה לך קצת יותר מ"בחינם"..בהצלחה רבה.
-
@מנתק אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
@6262 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
וכי כבודו מכיר את כל סוגי החסימות שהטכנאים מבצעים ("אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית" אינו נכון בהחלט) ? גם אני בעד שיקנו מכשיר עם חותמת של פיקוח ב"ד (ואין כוונתי למפוקח ומושגח שאין בינם למכשירים פרוצים ולא כלום למי שיודע) בעיקר בגלל מ"ע, ושעדיף לקנות מחברה שהשקיעו אבל מה לעשות והרבה כבר יש להם מכשיר ואין להם מעל 1000 ש"ח לקנות חדש מאחת החברות שפתחו מערכות כשרות.
אני לא מתימר לומר שאני מכיר את כל סוגי החסימות שהטכנאים מבצעים, אבל מרמת ההיכרות שלי עם אנדרואיד ועם המערכות שהקימו כדי להתמודד איתה, וכמות ההשקעה הכספית שנצרכת לשם כך, אני יכול לומר די בבטחון שאין ארוחות חינם... ובטח לא חסימות.
לא נותר לי אלא להצטרף לדביר קודמי, חסימה אמיתית על אנדרואיד לפחות כיום, קיימת רק בחברות רציניות שמשקיעות בפיתוח ותחזוק מערכות לשם כך, זה מה יש!
מה שכן, לגבי "המונופול המחפיר" כלשונו... אני קצת חלוק עליו, יש היום כמה חברות מאושרות.
ולגבי העלויות- ככה זה כשאתה רוצה לתחזק מערכות יקרות ולתת פתרונות ברמה גבוהה זה כרוך בהוצאות גבוהות מאד, לא שאני בא לומר שמישהו עושה דברים בהתנדבות... אבל בכל מקרה זה רחוק מאד מלהקרא מחפיר... המציאות הוכיחה שחברות שניסו לתת דברים בחצי חינם קרסו אחרי זמן לא ארוך, אז אם רוצים שיהיה לדבר הזה קיום אין הרבה ברירות. -
הפתרון האמיתי יהיה שנטפרי יכנסו לסיפור ואז לא יהיה מונופול כי כאן הכל לשם שמים ולא למען בצע כסף ובמידה ויחליטו בגיבוי הרבנים שצורך הרבים גובר על השיקולים החשובים האחרים נטפרי יכנסו בכל הכח ומה שיש לנו כאן היום גם יקרה בסמארטפונים!!!