חסימת וויפי באנדרואיד
-
@מנתק מאיפה לקחת את זה שבקרוב יהיה וויפרי לאנדרואיד?
-
@ee הוא כתב "ייתכן ובקרוב יהיה".
גם בעוד מקום ראיתי שמישהו שאל אם אפשר לעבוד עם נטפרי במכשיר הדרן, ואתה ישר קפצת, ובנית בניינים... -
@dLive לקחת את זה אישית הא??!!.....
-
@ee מאד
אני שמח שגם אתה... -
הפתרונות שיש הם לקנות מכשיר שטופל ונחסם בצורה מקצועית על ידי חברה מסודרת שיש לה פיקוח מוכר.
במערכת אנדרואיד כל מה שמסירים אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית כל עוד המכשיר שמיש...
ולכן כל שאר הפתרונות מלבד הנ"ל לא מהוים הגנה אמיתית אלא יותר הרגעה למצפון,אין לי הגדרה טובה יותר.
-
@6262 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
הפתרונות שיש הם לקנות מכשיר שטופל ונחסם בצורה מקצועית על ידי חברה מסודרת שיש לה פיקוח מוכר.
במערכת אנדרואיד כל מה שמסירים אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית כל עוד המכשיר שמיש...
ולכן כל שאר הפתרונות מלבד הנ"ל לא מהוים הגנה אמיתית אלא יותר הרגעה למצפון,אין לי הגדרה טובה יותר.
וכי כבודו מכיר את כל סוגי החסימות שהטכנאים מבצעים ("אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית" אינו נכון בהחלט) ? גם אני בעד שיקנו מכשיר עם חותמת של פיקוח ב"ד (ואין כוונתי למפוקח ומושגח שאין בינם למכשירים פרוצים ולא כלום למי שיודע) בעיקר בגלל מ"ע, ושעדיף לקנות מחברה שהשקיעו אבל מה לעשות והרבה כבר יש להם מכשיר ואין להם מעל 1000 ש"ח לקנות חדש מאחת החברות שפתחו מערכות כשרות.
-
@123 נטספארק / אפ-לוק / וכו', הכל אותו הדבר.
כל חסימה/סינון ברמת מכשיר, לא שווה כלום באנדרואיד.אני מבין את המועקה שלך... הרצון למכשיר מסונן, עם מינימום של עלות..
היא קיימת אצל אין ספור בעלי מקצוע בציבור שלנו, שזקוקים לסמארטפון, ולא מתחשק להם להכנע למונופול המחפיר שקיים בתחום הסמארטפונים המסוננים, ולשלם סכומי עתק..אבל תכניס לראש - אין פיתרון! חוץ מלשלם לחברות האלו.
או להשיג מישהו שיעשה לך את מה שהם עושים... רק שזה יעלה לך קצת יותר מ"בחינם"..בהצלחה רבה.
-
@מנתק אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
@6262 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
וכי כבודו מכיר את כל סוגי החסימות שהטכנאים מבצעים ("אפשר גם להחזיר אם ידע מועט יחסית" אינו נכון בהחלט) ? גם אני בעד שיקנו מכשיר עם חותמת של פיקוח ב"ד (ואין כוונתי למפוקח ומושגח שאין בינם למכשירים פרוצים ולא כלום למי שיודע) בעיקר בגלל מ"ע, ושעדיף לקנות מחברה שהשקיעו אבל מה לעשות והרבה כבר יש להם מכשיר ואין להם מעל 1000 ש"ח לקנות חדש מאחת החברות שפתחו מערכות כשרות.
אני לא מתימר לומר שאני מכיר את כל סוגי החסימות שהטכנאים מבצעים, אבל מרמת ההיכרות שלי עם אנדרואיד ועם המערכות שהקימו כדי להתמודד איתה, וכמות ההשקעה הכספית שנצרכת לשם כך, אני יכול לומר די בבטחון שאין ארוחות חינם... ובטח לא חסימות.
לא נותר לי אלא להצטרף לדביר קודמי, חסימה אמיתית על אנדרואיד לפחות כיום, קיימת רק בחברות רציניות שמשקיעות בפיתוח ותחזוק מערכות לשם כך, זה מה יש!
מה שכן, לגבי "המונופול המחפיר" כלשונו... אני קצת חלוק עליו, יש היום כמה חברות מאושרות.
ולגבי העלויות- ככה זה כשאתה רוצה לתחזק מערכות יקרות ולתת פתרונות ברמה גבוהה זה כרוך בהוצאות גבוהות מאד, לא שאני בא לומר שמישהו עושה דברים בהתנדבות... אבל בכל מקרה זה רחוק מאד מלהקרא מחפיר... המציאות הוכיחה שחברות שניסו לתת דברים בחצי חינם קרסו אחרי זמן לא ארוך, אז אם רוצים שיהיה לדבר הזה קיום אין הרבה ברירות. -
הפתרון האמיתי יהיה שנטפרי יכנסו לסיפור ואז לא יהיה מונופול כי כאן הכל לשם שמים ולא למען בצע כסף ובמידה ויחליטו בגיבוי הרבנים שצורך הרבים גובר על השיקולים החשובים האחרים נטפרי יכנסו בכל הכח ומה שיש לנו כאן היום גם יקרה בסמארטפונים!!!
-
פוסט זה נמחק! -
..........
-
@123 אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
יש שמועה שגם במוגנים יש פעולה מסוימת שאם עושים מתאפשרת גישה ללא מסונן
זה נכון?אם יש דבר כזה המכשיר לא יכול להקרות מוגן.
כל הרעיון של המכשירים המוגנים זה שהם חסומים מקצועית ולא חובבנית.
אם ידוע לך על חברה כשרה שיש בה תקלה מעין זו כדאי מאד שתדווח עליה למי שאמור לטפל בזה, או למוקד השירות של החברה או למי שנותן את פיקוח הכשרות. -
וכמובן לא לכתוב אותו כאן!!!!
-
@aiib אמר בחסימת וויפי באנדרואיד:
וכמובן לא לכתוב אותו כאן!!!!
אין דבר יותר פשוט מזה... אבל אתה צודק הנסיון מלמד שצריך להדגיש גם דברים כאלה.
-
ודאי שלא
זה גם לא בטוח שזה נכון, רק שמעתי שמועה כזו
אבדוק