VPN - אינוואר - ווייפרי. ההבדלים בינהם?
-
@clickone בדקתי שוב, ולכאו' אתה צודק שזה אמור לעבור לכל המשתמשים, רק מה שראיתי כשבדקתי הוא שכשעוברים למשתמש השני גם ע"י החלפה מהירה החיוג מתנתק, כך שגם כשאתה חוזר למשתמש הראשון צריך שוב להפעיל את חייגן .
אבל כנראה כשמשתמשים בו זמנית מספר משתמשים על אותו מחשב זה ישפיע על כולם. -
@abc אמר בVPN - אינוואר - ווייפרי. ההבדלים בינהם?:
@clickone בדקתי שוב, ולכאו' אתה צודק שזה אמור לעבור לכל המשתמשים, רק מה שראיתי כשבדקתי הוא שכשעוברים למשתמש השני גם ע"י החלפה מהירה החיוג מתנתק, כך שגם כשאתה חוזר למשתמש הראשון צריך שוב להפעיל את חייגן .
אבל כנראה כשמשתמשים בו זמנית מספר משתמשים על אותו מחשב זה ישפיע על כולם.אכן על זה התכוונתי מלכתחי', כל פעם שמשתמש נכנס למחשב הוא צריך להפעיל את החיבור שוב. האם אין פתרון על כך ?
-
-
@ליכט אמר בVPN - אינוואר - ווייפרי. ההבדלים בינהם?:
@abc אמר בVPN - אינוואר - ווייפרי. ההבדלים בינהם?:
אבל כנראה כשמשתמשים בו זמנית מספר משתמשים על אותו מחשב זה ישפיע על כולם.אכן על זה התכוונתי מלכתחי', כל פעם שמשתמש נכנס למחשב הוא צריך להפעיל את החיבור שוב. האם אין פתרון על כך ?
אולי זה קשור?
http://forum.netfree.link/topic/1870/vpn-אינוואר-ווייפרי-ההבדלים-בינהם/22 -
@shraga
ידעתי על זה.
אני התכוונתי על פתרון דרך קובץ PBK. -
פוסט זה נמחק! -
זקוק לvpn. מי יכול לתת לי שירות בעניין?
-
@chaimke4 אם יש לך סיבה מספיק טובה לכך שאתה מוכרח להשתמש בvpn ולא בחיבור רגיל דרך ספק תוכל לפנות במערכת הפניות,
אחרת תוכל לקבל vpn מהספק RL במחיר של 20 ש"ח + 15 ש"ח לנטפרי -
@chaimke4
ציטוט מהויקי:
להצטרפות יש לפנות למערכת הפניות של נטפרי ע"מ לקבל את ה-VPN החדש.
תקבלו טופס למילוי פרטים והסבר מדוע אתם חייבים חיבור של ה-VPN החדש (ולא חיבור של ספק רגיל), ולאחר בחינת הבקשה תוכלו לקבל שם משתמש וסיסמה.נ.ב. הגם ש @shraga כבר ענה לך לענין, אני משתדל תמיד להביא תשובות מהויקי, כדי להרגיל משתמשים חדשים לבדוק בויקי לפני שפונים לפורום.
-
@ליכט אמר בVPN - אינוואר - ווייפרי. ההבדלים בינהם?:
@chaimke4
ציטוט מהויקי:
להצטרפות יש לפנות למערכת הפניות של נטפרי ע"מ לקבל את ה-VPN החדש.
תקבלו טופס למילוי פרטים והסבר מדוע אתם חייבים חיבור של ה-VPN החדש (ולא חיבור של ספק רגיל), ולאחר בחינת הבקשה תוכלו לקבל שם משתמש וסיסמה.נ.ב. הגם ש @shraga כבר ענה לך לענין, אני משתדל תמיד להביא תשובות מהויקי, כדי להרגיל משתמשים חדשים לבדוק בויקי לפני שפונים לפורום.
אולי תייצר אינדקס של מ"מ מהויקי ?