מדבקה למחשב
-
אני לא יודע אם כבר דיברו על זה אבל רציתי לדעת אם נטפרי הוציאה מדבקה של הסימון של הם כמו שאאוט נט הוציאו בשביל ''והייתם נקיים'' (ואולי גם קידוש ד')? לדעתי זה דבר מעולה כי עדיין יש wifi אמנם מותקן עליו וויפרי אבל אף אחד לא יודע שזה כך. אשמח למידע בעניין.
-
-
פה
@magicode אמר "לא שנטפרי לא תוציא מדבקות" האם זה באמת יקרה ?
@administrators ? -
אני רוצה לעשות מדבקות שקשות לזיוף כמו הלוגרמה או משהו כזה.
אם יש למישהו נסיון עם זה. שיצור איתי קשר במייל netfree613@gmail.com -
@magicode אולי פשוט לפנות לאאוט נט ולברר אצלם על עניין המדבקות. וכן גם מדבקות שלא ניתנות להסרה.
-
כמה שיודע לי נציגי אאוטנט בירושלים עשו לישיבות שרצו סימן היכר לנגנים שעברו דרכם מדבקה שאי אפשר לזייף
אם לא תסתדר אשמח להביא עוד מידע
-
למחשב שלי יש מדבקה של אאוט נט שלא ניתנת להסרה ואין שום חשש של זיוף כי אין שום דרך להשיג מדבקות שלהם אא''כ מתבצע ניתוק, אז גם בנטפרי רק מי שמנוי יקבל מדבקה אחת שלא ניתנת להסרה (והנציג של נטפרי ידביק אותה כמו באאוט נט)
-
@שטייגניסט אבל לא בכל עיר יש נציג של נטפרי !
אני מציע להעביר לכל נציגי אאוט נט מדבקות של נטפרי ולמי שהנציג יראה שיש את הסימן של נטפרי על המסך, לו הוא ידביק את המדבקה כי להם יש נציגים בפריסה ארצית. -
@מעמד אני חושב שנטפרי יוכלו להשיג בערים המרכזיות אנשים (מוכרים למערכת) שיעשו את זה בשבילם. לדוג' נציגי קהילות, או תומכים מתנדבים.
-
@dLive למה אתה מקפח את ערי הפריפריה ??
-
@מעמד לא מקפח, במילה "מרכזיות" התכוונתי לכל מקום שהוא ריכוז חרדי. אבל בהחלט לא בהכרח שבכל מקום יהיה.
-
-
@magicode ואיך תוודאו בהסרת הווייפרי שהמדבקה גם הוסרה ??
-
@למדן-וידען אני לא חושב שצריך להשתגע בשביל זה.
סה"כ צריך לדאוג שלא כל מי שירצה להכריז כשר אני יוכל בקלות אבל אחד שבאמת כשר היה ובשביל לחזור להיות לא כשר משלם 100 שקל כמה כאלו יש? נו אז יהיו כמה עם מדבקות למרות שזה לא אמיתי.
העיקר שהאמינות של המדבקה תשאר וזה קורה כשא"א להשיג את המדבקה סתם. -
@aiib למה לתת לטמא לפשוט את טלפיו
-
@דברים-בטלים הכל נושא כמה חשוב להשקיע בזה.
אם יש לנטפרי זמן מיותר יש מספיק דברים שאפשר לעשות בזמן הזה.... -
@aiib נו אז אולי עדיף שלא יעשו כלל מדבקות ?!
-
@דברים-בטלים הרי גם המדבקות של אאוטנט אפשר להיות עם מדבקה באינטרנט פרוץ !!
-
@מעמד אכן כך ולכן אני לא 'חושד' במישהו עם מדבקה שיש לו אינטרנט כשר בלי בדיקה בפועל..
אני לא מבין את התועלת במדבקה בפרט לא אם צריך להשקיע בהולוגרמה קשה לזיוף כשניתן בקלות יחסית לקבל מדבקה.
אדרבה, כשיש משהו שלא ניתן לזיוף זה נותן למתבונן מהצד שלא כ"כ מבין בזה (ורוב הציבור שלנו הם כאלו) הרגשה שכאן הכל כשר יותר מאשר אם הוא מבין שיכול להיות שהמדבקה מזוייפת.
@magicode לתשומת לבך. -
@שטייגניסט אמר במדבקה למחשב:
למחשב שלי יש מדבקה של אאוט נט שלא ניתנת להסרה ואין שום חשש של זיוף
אתה מתכוין שלא ניתנת להסרה אלא אם קורעים אותה? ואז אין לחשש להעביר?
בכל אופן (שאף אחד לא ישמע) אם תיהיה בערב ניתוקים עמוס באיזשהו בית כנסת.... אפשר לשים ידיים על ....
וגם במחשב שלי היה מדבקה לאחר ניתוק פיזי של הכרטיס רשת, ותוכנת נתיב שחוסמת את הדפדפן לגמרי, ומסיבות שונות הסרנו את התוכנה של נתיב (30 שקל) והמדבקה נשארה... ומיושר אישי הורדנו - גירדנו את המדבקה.