חיפוש בגוגל לאחר העידכון
-
@מחצלת-של-קנים רק עכשיו הבנתי מה התכוונו... אהה וגם הקוים חזרו לפעול
-
@magicode וככה זה אמור להיות תמיד? או שזה רק כל ההתחלות קשות? כי זה ממש פוגע באיכות.
ובמיוחד גם אתרים שנבדקו חוזרים שוב להבדק כגון אם עשיתי חיפוש ובחרתי משהו ולאחר מכן יצאתי חזרה לחיפוש הוא שוב פעם בודק -
@aiib
ברור שזה פוגע באיכות של הגלישה. כל סינון פוגע באיכות. אבל מצד שני האיכות של הנקיות עולה.
קשה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה -
@magicode האמת היא שאני לא בדיוק מבין מה הייתה הבעיה עד עכשיו...
ומה עם הבדיקה הכפולה יש סיכוי שיהיה לזה פתרון? [כמו שבתמונות הם לא נשלחות פעמיים... רק דוגמא] -
@magicode מופיע תוצאה אפילו שבפועל היא חסומה ולא ניתן ליכנס.
-
עכשיו אני עושה חיפוש עם הקידומת site: (חיפוש באתר ספציפי) , וזה מציג לי על הכל TIMEOUT
-
גם אני מרגיש איטיות גדולה, אני משתמש בנטסטיק ואני מקבל כל הזמן TIMEOUT. מצורף תמונה.
וגם הדיון איטיות הזויה ב 019 קשור כנראה.
-
גם אני ב-019 וגם אני נתקל בבעיות הללו
מי שיש לו פתרון שיכתוב לי ויכה למצוות -
@בר-בי-רב אתה צריך לטפל בשורש הבעיה-המהירות(האיטיות)..
-
@גלינג מה אתה מציע לטפל בזה, להקים חברת תקשורת חדשה?
-
לי יש תוסף שפותח אוטומטית את העמוד הבא, ועד העדכון הוא עבד מצויין ומעתה מהדף השני והלאה רואים רק נקודות זזות, ואני חייב פיתרון דחוף!!!
להוריד את התוסף לא בא בחשבון זה נצרך לי לעוד הרבה אתרים.תודה
-
יש לי השערה שהתקלה היא לא של 019, וכמובן בודאי לא של נטפרי, אלא פשוט התנכלות של גוגל למנויי נטפרי,
אני אישית מכיר אתר להורדת תוכנה לחסימת אינטרנט, וכשפותחים את הדף זה עושה אזהרה שהדף כאן מדי מלא מבקרים וכדו', עם איור של פקק מכוניות, ללא מתן גישה לדף, הכונה לכאורה שגוגל וחברות האינטרנט העולמיות לא מחבבות במיוחד את מתנגדי האינטרנט ועושים מה שביכולתם למגר התופעה (ראה עוד שיחת הרב שטיין "פתיתי שלג). -
@בר-בי-רב אמר בחיפוש בגוגל לאחר העידכון:
יש לי השערה שהתקלה היא לא של 019, וכמובן בודאי לא של נטפרי, אלא פשוט התנכלות של גוגל למנויי נטפרי,
אני אישית מכיר אתר להורדת תוכנה לחסימת אינטרנט, וכשפותחים את הדף זה עושה אזהרה שהדף כאן מדי מלא מבקרים וכדו', עם איור של פקק מכוניות, ללא מתן גישה לדף, הכונה לכאורה שגוגל וחברות האינטרנט העולמיות לא מחבבות במיוחד את מתנגדי האינטרנט ועושים מה שביכולתם למגר התופעה (ראה עוד שיחת הרב שטיין "פתיתי שלג).קונספירציה במיטבה...