הפרשי מחירים בין הספקים
-
@יוניבני
תוכל לפנות אליי לפרטים ולהתחברות.
בהצלחה
....................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@יוניבני אמר בהפרשי מחירים בין הספקים:
בס"ד
אשמח לקבל את חוות דעתכם על:
1. הפרשי המחירים הגבוהים בין ספקי האינטרנט, לחיבור קווי
2. על איזה ספק הייתם ממליצים, ומדוע?
3. והאם הדף כאן מעודכן?
4. כמעט א"א להתחבר על גבי תשתית של בזק?
5. במידה ואני מתחבר לתשתית של החברות הנוספות, אני צריך לקנות ראוטר חדש ?תודה רבה!
- הפרשי המחירים בין ספקי האינטרנט הקווי נובע מסגנון החברה. בעוד ש-019 היא חברה בראש "גדול" (כביכול חברה רגילה, תשלם יעבוד, אם צריך יש תמיכה.), RL נותן סוג של שירות, אהם... "בוטיק" נקרא לזה? שירות יותר אישי ומסור, ובהתאם לאופי החברה אופי המחיר.
- שתיהם טובים, אני אישית משתמש ב-019 ולא זוכר יותר מתקלה או שתיים. בגדול זה לא תלוי בהמלצות כמו בצרכים שלך. אם אתה "עוד לקוח" בלי צרכים מיוחדים, לכאורה 019, כי הם יותר זולים, ואם כן יש צרכים מיוחדים אז RL.
- לכאורה.
- מה זה אומר "אי אפשר להתחבר על תשתית בזק"? או שלא פתחתי נכון את ראשי התיבות שלך. לשני הספקים יש אפשרות לשלם דרכם גם את התשתית לבזק, שזה חיסכון גדול במחיר. שים לב, יש "מחיר על גבי תשתית בזק" שזה מחיר לספק בלבד, כשעל תשתית בזק משלמים בנפרד, ויש "מחיר לספק ותשתית", שהוא כולל גם תשלום לתשתית בזק.
-
@dLive אמר בהפרשי מחירים בין הספקים:
- מה זה אומר "אי אפשר להתחבר על תשתית בזק"? או שלא פתחתי נכון את ראשי התיבות שלך. לשני הספקים יש אפשרות לשלם דרכם גם את התשתית לבזק, שזה חיסכון גדול במחיר. שים לב, יש "מחיר על גבי תשתית בזק" שזה מחיר לספק בלבד, כשעל תשתית בזק משלמים בנפרד, ויש "מחיר לספק ותשתית", שהוא כולל גם תשלום לתשתית בזק.
במידה ואני רוצה להשאר בתשתית של בזק, האם שייך לעבור, או שהחברות הנ"ל נותנות (כמעט ברוב החבילות) רק ספק + תשתית ולא ספק לבד.
-
@aiib אמר בהפרשי מחירים בין הספקים:
אם אתה מתחבר להוט דרך @סים-כשר הראוטר כלול במחיר.
הוא מתעסק גם בקווי או רק נייד?
דרך איזה חברה? -
במידה ואני רוצה להשאר בתשתית של בזק, האם שייך לעבור, או שהחברות הנ"ל נותנות (כמעט ברוב החבילות) רק ספק + תשתית ולא ספק לבד.
יש לך ב-RL ספק לבד ב-37 ש"ח.
-
אשמח את עזרת המומחים קצת...
RL ו 019 מוכרים ראוטרים במחיר 300 ש"ח.
יתכן והראטור הזה שווה הרבה יותר, אבל האם לא יספק אותי ראוטר ב 200?
באתר KSP כאן ראיתי שרוב הראטרים הם במחיר נמוך יותר מ 300 ש"ח.אני לא צורך מהירות גבוהה! 15-40 מ"ב, למחשב שמחובר חוטי + מכשיר נייד.
-
@יוניבני הוא מתעסק גם וגם ולאחרונה הוא הוסיף את הוט על כל תשתית קיימת
-
אשמח את עזרת המומחים קצת...
RL ו 019 מוכרים ראוטרים במחיר 300 ש"ח.
יתכן והראטור הזה שווה הרבה יותר, אבל האם לא יספק אותי ראוטר ב 200?
באתר KSP כאן ראיתי שרוב הראטרים הם במחיר נמוך יותר מ 300 ש"ח.אני לא צורך מהירות גבוהה! 15-40 מ"ב, למחשב שמחובר חוטי + מכשיר נייד.
סליחה, אבל מה שכתבתי לעיל פשוט לא נכון, וטעיתי.
ב019 [לא יודע על השאר אבל ככל הנראה אין הבדל] לא צריך לקנות ראוטר חדש שלהם, כל ראוטר+מודם צריך לעבוד לך.
ובנוגע למחירים כתבת שאתה משתמש 15-40, אם אתה לא מתחבר מעל 40 מ"ב, אתה בהחלט יכול לקנות משהו יותר פשוט, אבל אם אתה רוצה מעל 40 אתה צריך דווקא VDSL ולא מספיק ADSL, וראוטר טוב ש019 ממליצים עליו ועולה 300 ש"ח תוכל לקנות אותו ב 275 ב KSP [ראוטר של D-LINK דגם G225]. -
@יוניבני תפנה ל -957. לא תתחרט!
-
@יבקע-כשחר
פניתי ל @957 , איתו דיברתי גם על ראוטר.
כעת אני ממתין לתשובה ממערכת פניות בנושא "חריגים", שאקבל אישור מ @administrators על מה שאני צריך, אוכל להתקדם.תודה