מנוע סינון התמונות (שליחת תמונות לבדיקה)
-
על בעיית מנוע הסינון כדלהלן: נשמח לשמוע...
תמונות שנשלחו לבדיקה ואושרו.
הנה אם לאחר זמן נכנסים לאותו הדף הרי שהתמונות נשלחות שוב למערכת הסינון, ומאחר שאושרו בעבר, הם מאושרות שוב. (היינו תמונות הבדוקות לא עוברים לגויות [אלא נשלחות למנוע הבדיקה]). לפי זה רציתי לשאול, למה יש עיכוב לפעמים עד שהתמונות חוזרות מהבדיקה - הרי מדובר במנוע שרץ במהירות עצומה ביותר כך שלא אמורה להיות בעיה מצד המהירות לכאורה. אם כן איך יכול להיות עיכוב גדול... למה זה?והאם יהיה ניתן לשפר את 'מהירות' מנוע הסינון בעתיד?
תודה רבה!
-
סלח לי אבל לא הבנתי את השאלה.
-
נכנסתי לאתר חדש והתמונה נשלחה פעם ראשונה לבדיקה. למחרת, למשל, נכנסתי לשם שוב... כעת התמונה נשלחת שוב. אבל להיכן היא נשלחת? - הבדוקה למנוע הסינון ו[אם יש] חדשה לגויות.
לפי כל הנ"ל, ממה נובע העיכוב כאשר התמונות נשלחות למנוע? הרי זה מנוע שרץ במהירות עצומה... לא?
והאם יהיה ניתן לשפר את מהירות המנוע?תודה.
-
הבנתי שהפסיקו עם מנוע השוואת התמונות
-
אף אחד לא הבין לגמרי את השאלה.
מה שאני הבנתי שאתה מתכוין לשאול, שמכיון שתמונה לפני שהיא נבדקת נשלחת למנוע ''מיון'' כדי לוודא שהיא לא נבדקה בעבר, ואתה רואה על המסך שגם תמונות שנבדקו בעבר לוקח להם זמן להגיע אליך יותר מאשר כל שאר התוכן בדף, סימן שהמנוע הזה של המיון גם לוקח לו זמן.
אם זו כוונת השאלה, מענין מה התשובה. לפי מה שאני מבין, כל התוכן שאמור להגיע מהשרת המקורי בתור תגובה לבקשה, עובר אימות מול בסיס נתונים, ומכאן והלאה, הבדיקה לפי הכתובת שלו כשמקבלים אותו בבקשת get ולא לפי התוכן שלו. קודם כל בודקים שבבסיס האתר פתוח וכו'. זה אמור להיות כך גם עם תמונה, כל תמונה ברשת יש לה כתובת get שנותנת אותה ישירות. הבדיקה הזו אמורה להיות מאד קצרה, ולא צריך להיות מורגש הבדל בין תמונות שכבר נבדקו, לשאר סוגי קבצים. -
הזמן של בדיקת תוכן התמונה (אם נבדקה או לא) היא שולית מאוד.
לא חושב שהוא התכוון לזה.
תוכל לבדוק בדפדפן בכלי המפתחים (בלשונית network) לראות כמה זמן לקח לתמונה בדוקה לרדת.