הרגשות פנימיות...
-
כבר קרוב לשנתיים שזכיתי להיות עם נטפרי,
על רמת הסינון והכשרות כמדומה שאני לא צריך להרחיב, ועל השירות , המקצועיות, והמסירות בכלל לא שייך להרחיב, באמת מרגיש כמו הציפור המסתתר לנו מאחורי הלוגו (לא זוכר כרגע מי הסביר כך, שימחול לי :bow_tone1: , אבל באמת קלע למטרה) .
מה כן, לאחרונה מקוננת בליבי ההרגשה הנפלאה שיש לי זכות ואפשרות לעזור ולסייע בכל הקשור להסינון (ומחוצה לו), באם זה לחברים חדשים שמצטרפים למשפחת נטפרי וגם לכלל החברים, ולהיות חלק מעוזרי הפרויקט הגדול, אדיבות שלא נמצא בדומה לו בעולם היהדות (לא כתבתי סינון - א. משום ש: הָרוֹצֶה שֶׁיִּתֵּן וְלֹא יִתְּנוּ אֲחֵרִים... יִתֵּן וְיִתְּנוּ אֲחֵרִים, חָסִיד (אבות ה יג) משום מה לא תקף גם בתחומים אחרים ביהדות, ב. לא רציתי להשוות נטפרי לסינונים אחרים לרגע!), וההרגשה שלי הוא שאני לא היחיד שמרגיש כן.
ועוד שתי דברים שתפסו אותי לאחרונה,
א. באף מקום לא מצאתי שאנשים ממש מריבים מי הצליח לעזור ראשון (וזה לא רק המוניטין - מניסיון).
ב. באף חברת סינון, המשתמשים שנעבאך משתמשים בהסינון לא רק שהם ממליצים בחום רק גם מפרסמים החברה ובוודאי לא הולכים וחותמים מדעת עצמם באימייל הפרטי שלהם סמל החברה (שחוץ מענין ה'יפוצו', יש בו גאווה פשוטה, גם אצלי בבית יש 'נטפרי') (למי שלא הבין עיין פה).
כל מילה נוספת מיותרת, אשריכם בעולם הזה ואשריכם לעולם הבא.
ובוודאי ארגון שפועל לעזור ולהציל בני ישראל לשם שמים ב 100% דבר שעין לו ריע ואח, יזכה להמשיך ולכבוש פסגות גבוהים ואף הקשים ביותר שאף אחד לא חלם אפשר להגיע עליהם, ונזכה עוד מעט ביחד להגיע לסייע ולעזור לאחינו היושבים ברחבי העולם וצועקים למה ניגרע.
ואני לא חושב שאני יכול לסיים עם משהו יותר מתאים מ
מי כעמך ישראל!!