מערכות מולטימדיה - היש פתרון
-
אז למעשה אתם משאירים אותנו ללא עצה? רק לנפץ את המערכת החדשה ?
-
-
סוף דבר בעל הרכב החליט שכדאי דבר ראשון לנסות אצל החברה עצמה לפני שמבצעים ניתוקים וכד' ואכן הלך לאד"י מערכות בראשון לציון ושם נתברר שלמחוק אפלקציות תמיד אפשר דרך ההגדרות רק א"א להתקין מחדש, אז דבר ראשון מחקו את כל מה שלא מתאים (דפדפן ועוד) והסכימו להתקין איזה וייז מיוחד שהוא הביא איתו (שקיבל מ nituk3030a@gmail.com ) שבגרסה שלו א"א להגיע לאינטרנט פרוץ אפי' אם הסים או הרשת אלחוטית פרוצה וככה יצא מהסיפור ללא תשלום וללא איבוד אחריות ועם אפלקציות כשרות בלבד. זוהי ידיעה חשובה לאחרים שיבואו אחריו עם אותה הבעיה.
-
@הקטן
באמת ידיעה חשובה.אולי תוכל לשתף אותנו באיזה גירסא מדוברת ?
ולמה הוא חסום מגישה לאינטרנט ? -
@הקטן
לא נעים לי לקלקל את השמחה אבל זה לא כ"כ דרך נכונה.
יש הרבה אנשים שהשתמשו ב"חסימה" ש"בעל החנות סידר להם" והגיעו ל"ע לשאול תחתית ר"ל,
מומלץ להשתמש בחסימות ידועות ומוכרות, ולפחות להשתמש בכרטיס סים שחסום לוויז בלבד,..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
אני שאלה
הרי כל אחד יכול לקנות פלאפון וכו' וכו'
אלא שהוא לא רוצה להגיע לידי נסיון
ואז אם כן זה מה שהוא עושה לא? -
אבל אם יש לו וייפיי אז סים שפתוח רק לוייז יגן עליו שגם בהתחברות לוייפיי יהיה מוגן? לא חושב שזה עובד כך אבל יש פה יותר "מבינים" ממני.
הבעיה מעיקרא הייתה שלא היה אכפת לו גם לבטל את המנוי של הסים אבל את הוייפיי לא ידע איך להתפטר ממנו. עכשיו הוא טוען שהוא יכול להתחבר לכל מקום והוייז מוגן משהו כזה... עבדו עליו ? -
@ww199ww
יש הבדל ואכמ"ל
..................
-
ודאי יש הבדל, הסים הולך איתו לכל מקום ואילו רשת פתוחה הוא צריך להסתובב למצוא, אך אני לא חושב שיצה"ר ישקוט וודאי שאם ימצא מקום שקט עם וייפיי פתוח, ח"ו יכול להכשל באופן קבוע וזה גם נחשב שזה תח"י.
איך שלא יהיה מעניין איזה גרסה מיוחדת התקינו לו (הוא הביא איתו גרסה משלו באונקי והטכנאי של אדי מערכות התקין לו) שכאילו חסום מאינטרנט.
אם אני ישיג את הקובץ ממנו, יש פה מישהו שיוכל לבדוק אם זה אמיתי ? חשוב שהיהודי הזה באמת יהיה חסום לא שהוא חשוד אבל אין אפוטרופוס וגו' -
@הקטן זה מענין מאוד לגבי הגרסה כי בכל גרסת וויז שאני מכיר אפשר בצורה די פשוטה לגלוש הלאה מחוץ לאפליקציה במידה ואין סינון על הגלישה.
-
@6262 לאחרונה הדרן פרסמו שיש להם מכשיר ווייז ללא גלישה לשום אפליקציה וללא גישה לאינטרנט
גם שם אפשר לגלוש הלאה מחוץ לאפליקציה ? -
שם המערכת הפעלה חסומה וגם הקו חסום.
..................
-
יש הקובץ בידי. האם אפשר לשלוח למישהו באופן פרטי ויבדוק אם עבדו עליו להשקיט מצפונו וסמכו ע"ז שהוא לא מבין בקושי במכשירים טכנלוגיים או שבאמת הרשת שם חסומה.
-
תעלה לכאן ונבדוק
-
@שואף אני רוצה להיות זהיר ולא להעלות פה לרבים ויקחו את זה בתור שבפורום נט פרי העלו וייז כשר ...
צריך לבדוק טוב טוב לפני אם זה בסדר
אולי אשלח קישור להורדה ממגיקוד לאיזה כתובת מייל שלך -
@שואף אתה כאן? אני אעלה את הקובץ רגע כשאתה פה ואח"כ תמחק מיד
-
כן כן כן כן (חייבים 8 תווים)
-
-
@שואף הורדת? מחקת?
-
יצאתי כמה דקות, לא הספקתי