שעון מעורר
-
@administrators דיברו הרבה כאן על ענין של בזבוז הזמן, חשבתי רעיון פשוט, להוסיף בפלופילים שיש בחשבון שעון מעורר, דהיינו, שכל אחד (כמובן שירצה) יוכל לרשום זמן שהוא רוצה תזכורת שיראה על כל המסך (ע''י פתיחת כרטיסיה חדשה או משהו דומה) התראה שעבר כך כך זמן, ויהיה עליו ג' אופציות א. תודיע לי עוד הפעם בעוד 5 דקות ב.כדגע אני צריך את האינטרנט (או משהו דומה) ג. תסגור את כל הכרטיסיות ובייי!!.
אשמח לשמוע -
@frize37
האמת שזה היה עוזר גם לי.
אני חושב שצריך לעשות תזכורת 5 דקות לפני שהחיבור נחסם.
זה מעצבן שפתאום נחסם לך רגע לפני ששלחת טופס או לא יודע מה, ואז או שתפתח ותשלח עכשיו (בהנחה שאתה לא נעול - אבל אז מה התועלת בחסימה?), או שמחר תתחיל מהתחלה. -
@dLive נכון, אולי הרעיון שלך מצויין, שיחסם לאחר 5 דקות. כל הכרטיסיות יסגרו. ורק ע''י כניסה לאזור אישי יהיה אפשר לבטל....
נכון שזה לא חסימה באמת, אבל מי שבאמת מבזבז את הזמן אז יחשוב פעמיים האם באמת צריך להכנס או לא -
@frize37
הפוך, אני לא רוצה להיכנס לאזור האישי, ולכן אני רוצה התראה מראש 5 דקות לפני שזה נחסם, כדי שאספיק להתארגן. -
@dLive אמר בשעון מעורר:
@frize37
הפוך, אני לא רוצה להיכנס לאזור האישי, ולכן אני רוצה התראה מראש 5 דקות לפני שזה נחסם, כדי שאספיק להתארגן.התכוונתי אחרי שנחסם. אם תרצה להכנס שוב.....
-
@frize37 אתה עייף, לך לישון...
-
@למדן-וידען אמר בשעון מעורר:
@frize37 אתה עייף, לך לישון...
תודה על ההתראה. לילה טוב.. וטוב שמצאת היכן אני כותב כדי להגיב.....
-
@frize37 כע, חיפשתי הרבה זמן..