האם האתר טוב או לא טוב מה דעתכם
-
-
@משה-זוכמיר נט פרי ברוחב דעתם נתנו כניסה לפורום שם ולא לכל האתר, ולכן כשאתה מחפש משהו שנמצא בדף הבית של האתר זה חסום וכשאתה מחש משהו שמאוזכר בפורום, הקישור הספציפי לדף הפורום פתוח.
-
רוחב דעתם צריך לתת כניסה לכל הפורום
אם יש דברים בעיתיים הרובוט יחסום בכל מקרה
אם האתר מדבר על דברים טובים אין סיבה לפתוח
בכל מקרה אפשר ללמוד מזה כלל: אפשר לשלוח קישויים ספציפיים לבדיקה ללא קשר לאישור האתר עצמו
-
@משה-זוכמיר ההסבר לתופעה היא שיקול דעת שונה של שני נציגי תמיכה שונים.
לדעתי האתר צריך להיחסם, שהרי אין דרך כשרה להשתמש במכשירים של אפל.
אפל כשר מאן דכר שמיה, אבל אפילו "מוגן" למיטב ידיעתי אינו קיים. -
@MacroShadow קצת מאכזבת ההודעה הזו, אבל אי אפשר שלא להתפעל מהשקיפות והמודעות העצמית. עדיף עשרת מונים על מקומות שמטייחים תירוצים!
-
@MacroShadow אמר בהאם האתר טוב או לא טוב מה דעתכם:
אפל כשר מאן דכר שמיה, אבל אפילו "מוגן" למיטב ידיעתי אינו קיים.שיערתי לעצמי שזאת תיהיה התשובה "האתר נפתח בטעות"
-
אי אפשר לקרוא לזה טעות,
זה בעצם שני כתובות, דומיין וסאב דומיין שלו שמבחינת נטפרי הם נחשבים כאתרים שונים לכל דבר ועניין
כשנציג X בדק את הפניה בנוגע לכתובת אחת הוא החליט לפתוח וכשנציג Z בדק את הכתובת השניה הוא החליט לחסום
כל זה מתוך שיקול דעת בדבר שאין בו כרגע הכרעה מספיק ברורה -
@MacroShadow גם אם אין היום אפל כשר זה לא סותר שזה יכול לעניין אנשים בין אם הם רוצים לעזור לבעלי אייפון רח"ל [כמובן להוסיף להם אפליקציות כשרות...] ובין סתם אנשים שאוהבים להחכים בנושאים טכנולוגים וטכניים.
אם אין בו בעיות מדוע לחסום אותו? וכי נחסום לגברים אתרי בישול ומתכונים כי אין להם מה לעשות שם?..... -
@aiib מכיון שלא ניתן לטהר את השרץ.
-
@MacroShadow ניתן למגן מכשירי אפל יותר טוב ובטוח ממכשירי אנדרואיד.
אז עכשיו נחסום את כל האתרים שקשורים לאנדרואיד?
נחסום את כל האתרים שקשורים לכרוםבוק? נוקיה? וכו'.
ח"ו לא בא לעודד לקנות מכשירי אפל וכל שום חניכה דילהון. אבל לא נראה סיבה מוצדקת לחסום את האתר בגלל זה. ובפרט שכפי שציינתי שניתן למגן אותם. -
@MacroShadow דבר ראשון נטפרי הוכיחו שניתן לטהר את השרץ....
דבר שני לא מדובר בשרץ אלא בנושאים טכנולוגיים הקשורים אליו [ובקשה לא לענות הרחק מן ומן הדומין לו...] -
@MacroShadow אמר בהאם האתר טוב או לא טוב מה דעתכם:
אפל כשר מאן דכר שמיה, אבל אפילו "מוגן" למיטב ידיעתי אינו קיים.פה וראיתי עוד הרבה שסיפרו שמשתמשים עפ נטפרי באפל
הלא כן?
למה לא לפתוח פורום כזה
ולמה האתר של אפל פתוח חופשי
ואולי שהרובוט יחסום את המילה אפל כי אין כשר ואין אפילו מוגן
-
@משה-זוכמיר ראשית, אודה לך מקרב לב על הזכרת הפירגונים משנים עברו, לא זוכר אם ראיתי את זה בזמנו, אבל זה בהחלט עשה לי טוב גם היום. אז שוב תודה לך.
ולעצם הענין, שם לא מדובר באייפון רח"ל אלא במחשב של מקינטוש שהוא דבר נפוץ מאוד אצל גרפיקאים ומתכנתים. בעיני לאייפון ואייפד אין שום הוראת היתר קבילה, באשר יש להם מקבילים "מוגנים" "שמורים" ושאר חותמות, המתאימים כמעט לכל דבר שיתאימו הנ"ל. זכותך שלא להסכים איתי (ואני רואה שאתה לא היחיד), אבל עד שנקבל הוראה אחרת מהרבנים המפקחים עלינו אמשיך לפעול על פי צו מצפוני ושיקול דעתי. -
האם בפורום מדברים רק על אייפונים ואייפדים?
לא מדברים שם על מחשבי אפל הנצרכים לאנשי מקצוע?
לא טענתי שצריך כרגע לתת תמיכה לבעלי אייפונים
עד היום אפילו שאני עובד ב3 מקומות שונים המצריכים כל אחד בנפרד וואצאפ ודומייהם.
אינני קונה שום 'מוגן' 'חסום'
יש לי טבלט ישן שאין אפילו אפשרות להשיג אותו היום עם סים של נטפרי והוא מסונן היטב.
דעתי היא ואקווה שאם אין אין סינון כמו נטרפי על וואצאפ וכדו' לא צריך לתת תמיכה לזה
דברים כאלו צריכים לקבל אישור מהרבנים של נטפרי או לפחות מזמות שהרבנים סמכו עליו את ידיהם
לא יודע
-
טוב, למעשה ההכרעה היתה לפתוח את האתר.
אביע את התנצלותי לאלו שנפגעו מהחלטתי.
בתפילה שלא נבוש ולא נכלם לעולם ועד. -
הקרדיט מגיע לי:
ומכאן תצא קריאה לחברים:
אל תקבלו כל מה שמופיע לכם כסגור/פתוח כבלתי ניתן לפתרון.
המשיכו לעמוד על הצרכים שלכם, ובעזרת ה' אנשי נטפרי יביאו לכם את הדברים על פי דרך התורה.
@MacroShadow אני חוזר ושואל מי מחליט שיפתח/יסגר אתר.
האם ישנו שיקול דעת עצמי לכל בודק ותומך, או שישנם כללים ברורים.
לפעמים רואים בפניות שזה הועבר לשאלת רב-מה הכוונה?
-
לא כל כך קשור אבל יש אפשרות לסנן אייפון, עשיתי את זה ממש לפני כמה ימים.
גם בדקתי עליו את נטפרי, שמתי תענודת אבטה ועבד מצוין (רק בנק פאגי לא נפתח).גם אני בעבר הייתי מטפל רק באנדרואיד, אבל לאחרונה נטספרק הוציאו גרסא לאייפון, וגם לליביג'נט יש אפשרות סינון לאייפון (אם כי יותר יקרה).
לא בא לעודד שימוש בו, אבל חשוב לדעת שיש לזה פתרונות סינון.
-
@משה-זוכמיר
פה מופיעים כללי הבסיס.
http://netfree.link/wiki/מדיניותתמיד אפשר להיפגש באתרים שיש ספק לגביהם. אם זה יותר מידי ספק מתייגים על שאלת רב. ואנחנו שואלים את הרבנים של הועדה לביצור חומת הדת.
-
אתר חדשות שהוא לא חרדי לגמרי (חרדי = כפי שמקובל ברוב הציבור החרדי בישראל).
אולי צריך לכתוב שם הגדרה יותר מדויקת לגבי האתרים הנ"ל, כי הציבור מתחלק להרבה פלגים ולא כל מה שנקרא חרדי לאחד הוא חרדי לשני.
-
@מעמד
אוקי אני יסביר לך.
יש דבר אחד שמוסכם על כל החרדים בישראל. החל מעיתון משפחה המודרני ועד עיתון המודיע [זה נראה לי העיתון הכי סגור שאני מכיר] אף אחד לא מביא תמונות של ציפי לבני או שרה נתניהו.
אתה מבין לבד שאתר שכן מביא תמונות של חברות כנסת ואישות ציבור. הוא לא אתר שמשקף את הרוב החרדי בישראל. זה הפשט במה שכתוב שמה.